COD2 gun mod zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD2 gun mod

pitanje:kako recimo scope(snajper) staviti na mp44,jedan moj frend također radi te modove samo promjenom skripte,on recimo strojnicu sa mape toujane tunisia nosi u ruci i puca XD,ali ne želi nikome reći kako to radi jer on radi custom igre,npr. napravio je san andreas cijeli sa potpunom texturom i dijelovima našeg grada...koji se dijelovi skripte recimo scoped kar98 moraju prebaciti da bi mp44 imala scope
ispričavam se ako je pitanje nerazumljivo ;) 

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
COD2 gun mod

zašto radiš novu temu kad imaš već Call of Duty 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD2 gun mod

Zato što je svaki lijenčina koja ne želi prosearchati jer je puno lakše otvoriti novu.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD2 gun mod

thuglife-ne laprdaj ,a kad upišeš cod 2 izbaci 300 stranica pa vi tražite

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: COD2 gun mod

pa piši u bilo kojoj od tih onda a ne trollat

sad će {#}

{#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
COD2 gun mod

bude došo ivo sa svojom formulom..nebude zaključo formulu nego ovu temu {#}

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
COD2 gun mod

U bilo koju postojeću temu o CODu 2 postavi ovo pitanje.

Nemorate za svaki problem o nekoj igri otvarat novu temu,ako tema o toj igri već postoji.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:46 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice