ugl .. kad pokusam pokrenit demo u cod2 sa codplayerom izbaci mi ovo na slici , isto mi provaljuje kad pokusam normalno u cod2 /demo ( ime dema ) probao sam reinstall cod2 ali nista ... jel se moze to kak napravit ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zašto demo?..skini normalni torrent i igraj
ne demo pod demo mislim record igre
itko ? omg zar nitko nije imao taj problem ? 
To ti se dešava zato što si skinuo određeni mod koji pravi probleme sa CoD playerom.
Znači, da to riješiš pokušaj sve sumnjive iwd. datoteke koje nisu originalne izmjestiti iz main mape.
Jedna od njih pravi problem, a sistemom eliminicije ćeš doći do uljeza.
oke
dado nisam glup kao neki -.-
EDIT : meni i frendu prek teamviewera je pomoglo to sto je boxer napisao :))
oke ovo moj frend pise prek teamviewera jer nece bzvz otvarat account :: naci kad otvorim demo sa codplayerom uvjek mi se pojavi ista slika,ucitava mapu carentan dm i pojavi se xf makar sam i log off na njemu ako ko ima bilo kakvo rjesenje,neki drugi program(osim seismovisiona)sve je dobro doslo.Hvala Ivica Božin
oke ovo moj frend pise prek teamviewera jer nece bzvz otvarat account :: naci kad otvorim demo sa codplayerom uvjek mi se pojavi ista slika,ucitava mapu carentan dm i pojavi se xf makar sam i log off na njemu ako ko ima bilo kakvo rjesenje,neki drugi program(osim seismovisiona)sve je dobro doslo.Hvala Ivica Božin
To je do programa da se prilikom loadiranja dema uvijek prikazuje ista slika, no međutim on loadira drugu mapu koju si snimio sa demom.
Ovo drugo ne razumijem. Šta xf?
teamviewer : ma dobro xf nije bitan(inace xf je xfire)nego je stos u tom sta mi samo tak ostane ...kolko trebam cekat da pocne demo??
teamviewer : ma dobro xf nije bitan(inace xf je xfire)nego je stos u tom sta mi samo tak ostane ...kolko trebam cekat da pocne demo??
Znam da si mislio na xfire, samo ne znam kakve on ima veze sa svim time.
Par sekundi treba čekati.
Znam da si mislio na xfire, samo ne znam kakve on ima veze sa svim time.
Par sekundi treba čekati.
Evo vidi sliku,cekao sam 3 minute i nist,sve mi zasteka,moram stisnut ctrl+alt+delete.Btw evo vidi koji je problem kod seismovisiona to mi izbaci kad probam pokrenut neki demo?plz pomozite @ teamviewer
Gledaj, izbriši igru i ponovno je instaliraj i ubaci demoe i onda probaj pokrenuti recorde sa cod playerom na čisto bez ikakvih modova ili bilo čega.
Ako ti ni tada nebude radilo onda ne znam do čega je.
oke budem probal :D