Cod 4 pb problem

poruka: 5
|
čitano: 1.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Cod 4 pb problem

imam jedan problem koji mi se poceo pojavljivati u zadnjih ajmo rec 2 tjedna...svaki put kad pokusam uc na server me izbaci i kaze mi ovako(slika),neznam kak da ga rijesim,skinuo sam pb setup i updejtao te resetirao komp?mozda da deinstaliram igricu pa ponovo instaliram?

ima li to jos ovakvih problema ima li to jos ovakvih problema
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 21:10 (lollik91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod 4 pb problem

Meni je znalo pomoci sljedece:

Kad te tako izbaci, CTRL+ALT+DEL i onda ugasi taj A proces, imat ces vjerojatno A i B. Ako ne pomogne, onda ugasi oba.

Meni je to neko vrijeme pomagalo, kad me prije tako izbacivalo, ugasim i A i B i onda igram bez problema.

Sad mi vec duze vrijeme sve radi kako treba tako da ih ne moram gasiti.

U biti ih ni ne treba gasiti, ali eto probaj, nikad se ne zna.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cod 4 pb problem

inace me izbacilo nakon minutu dvije...bas sam iso vidjet oce li uspjet to tvoje sto si mi rekao da napravim...i samo sam usao u igricu i eto vidi cuda nije me izbacilo,igrao sam 10-ak min i onda sam izaso,moze bit da se sredilo,napravio sam neki updejt ponovo za pb...pa je valjda to to,vidjet cemo dalje kad cu imat vremena igrat malo duze

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 22:02 (lollik91).
17 godina
neaktivan
Cod 4 pb problem

Znači još uvijek može na tu foru. Odlično. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cod 4 pb problem
Prison Breaker kaže...

Znači još uvijek može na tu foru. Odlično. :)

ali cudno je to sto sam ranije danas isto to napravio i nije imalo nikakvog ucinka...i onda sam naso neki forum strani di su ljudi raspravljali o tom,i naso taj neki link za setup od pba,i bio je neki drugi(?) ugl to sam skinuo i instalirao i nije me izbacilo vise,samo kazem,sad samo ostaje vidjet dal je to to ili puka slucajnost

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice