Cod 4 FPS

poruka: 6
|
čitano: 3.638
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Cod 4 FPS

kako staviti taj fps?????nemojte se smijat...hahahahahhhhh...ne za ozbiljno kako sttavii fps???kopiram ga u players pa u moj profil...i on mi ne radi..?????????'

Ghost Recon

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cod 4 FPS
Ghost Recon kaže...

kako staviti taj fps?????nemojte se smijat...hahahahahhhhh...ne za ozbiljno kako sttavii fps???kopiram ga u players pa u moj profil...i on mi ne radi..?????????'

Sta si i ti jedan od onih koji se sprdaju? Jel ti znas sta uopce znaci fps?
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
16 godina
Hyperion kaže...
Ghost Recon kaže...

Sta si i ti jedan od onih koji se sprdaju? Jel ti znas sta uopce znaci fps?
 pogledaj mu postove u ostalim temama i čini se da nije baš neki tip kao "Pako" i sl.

FPS ti je kratica za frames per second (sličice u sekundi)

bože pa zašto služi google.... malo potraži, bar je ovo lagano za naći ili potraži teme na forumu imaš ih puno, evo ti jedna takva ako misliš mjeriti FPS-e u igrama http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fpsslicice-po-sekundi/16958.aspx?jumpto=215112&sort=asc&view=flat

inače fps ne možeš namjestiti ovisi ti o hardveru, naravno ako smanjiš detalje i rezoluciju onda si povećaš broj fps-a
17 godina
Cod 4 FPS

napises u konzolu (tipka ljevo od 1): /cg_drawFPS

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

hvala svima....

Ghost Recon
17 godina
Cod 4 FPS

/cg_drawfps 1 da ti prikazuje broj fps-a, ili /cg_drawfps 0 da ti ne prikazuje. Možeš još i 2 i 3 mislim upisati da ti bude neki detaljniji prikaz broja fps-a.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice