Ja i frend kupili jučer igru da bi igrali special ops, medutim ja napravim private online match u special opsu, on se ide spajat na mene i piše mu connection closed, isto tako kad se ja na njega idem spajat, zna li itko u čemu je problem?
Online mod esi stavio?
Ma kaki mod, treba Forwardati port na ruteru.
Ja i frend kupili jučer igru da bi igrali special ops, medutim ja napravim private online match u special opsu, on se ide spajat na mene i piše mu connection closed, isto tako kad se ja na njega idem spajat, zna li itko u čemu je problem?
Online mod esi stavio?
Gdje se to stavi? ako nije po defaultu, onda nisam, jer nisam ništa dirao. Piše lost connection.
EDIT: sad sam kontaktiro live podršku od activisiona i oni kazu kako imam premalu upload brzinu. Kako onda drugima radi, samo nama ne.
ako bi samo dvojica igrali, vjerojatno imaš taman brzinu, al za svaki slučaj otiđi na-> test my speed i provjeri tamo koja ti je.
Inače portforward.com tamo pogledaj kako forwardati port za ruter koji koristiš. I ako si novi u tome i ako ti je provajder T-com sumnjam da češ sam uspjeti u tome. Mnogi imaju problem sa time jer neznaju šta je to.