Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.343.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina

Imam 70k bodova :D ili 700k, nisam siguran :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Indestructible kaže...
MalenoSelo kaže...
nul-3 kaže...

K/D:1.056

Za početak je po meni dosta, s tim da uvijek budem prvi na mapi...skupljam dogtagove, imam puno assista i prizovem 2 blackbirda i airdrop i SB u matchu :D

puno bodova dobivas na dropzone igraj si to :)

cuj to, sad bodovi bitniji od killova u CoDu? :D

pa za levelanje omg :DD

killovi i teamplay <3 a za dropzone je potreban teamplay bar malo...ipak treba cuvat te care package :))

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
14 godina
neaktivan

Igra ko sa foruma infected? Ako neko igra nek me doda,nickname:cirko33 

Ko pita ne skita

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma MW 3 je isto MW 2 nista netreba jace nit graficku nit ram nit procesor

13 godina
protjeran
Battlefild 3 kaže...

ma MW 3 je isto MW 2 nista netreba jace nit graficku nit ram nit procesor

a po tvom nicku i kolko si dugo tu i stim da si krivo napiso battleFIELD 3 il si troll zesci ili si stvarno glup ko ku**c

16 godina
Troll ili ne, nije lagao.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina

Tko god nije odigrao mw2 i mw3 nemože ništa reći o razlikama.

U MW3 ima pregršt novih pljuca, perkova, ubačeni proficiencies za pljuce, oružje je sada u stilu RPG igara (svako ofužije ima svoje atachmente koje otključavaš pomoću levelanja puške, ubijanja s njom, postizanja headshoteva i slično.) Izbačen je commando, tako da vas više nemogu ubiti nožem s dva metra. Sve je to zada pažljivo odabrano i teško je složiti neku overpowered klasu.

Samo što je FMG akimbo još uvijek prejak, i s tim se najviše ubija.

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ma on je govorio o tehnickim aspektima, ne o tome sto si ti nabrojao.
15 godina
neaktivan

Trebam pomoć, pošto mi je NAT strict( ponekad moderate), zelim ga na "open".  Loginao sam se i uključio sam UPnP, ali nemogu naci Anyonymous Nat direction kojeg tream stavit na "allowed".

Imam router Cisco EPC2425

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 12:04 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi zna li neko kako da tokom MP u igri upravljam  onim avionima gore i gađam ostale?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
ulinsky kaže...

Ljudi zna li neko kako da tokom MP u igri upravljam  onim avionima gore i gađam ostale?

{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Imam pitanjce ako smijem :)

jel tko od vas uzeo ruski MW3 key? mislim se da li da ga uzmem ili ne, dosta je jeftiniji od originala

Da li ima problema s tim kljucevima, kako prebaciti na engleski? treba file kao na BO ili ne?

HVALA

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 12:52 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ulinsky kaže...

{#}

Šta je smiješno? Pa odgovori, da se i ja nasmijem.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
17 godina
ulinsky kaže...
Mitch kaže...
ulinsky kaže...

{#}

Jesi ikad igrao COD?

Za upravljanje "avionima gore" moraš dobit care package za to ili kill streak reward.

Znači, jedini avioni kojima možeš upravljat u MW3 su Recon Drone (s njim ne ubijaš), AC-130 (12), Reaper (9) i Ospree (18)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ulinsky kaže...
Mitch kaže...
ulinsky kaže...

{#}

Jesi ikad igrao COD?

Za upravljanje "avionima gore" moraš dobit care package za to ili kill streak reward.

Znači, jedini avioni kojima možeš upravljat u MW3 su Recon Drone (s njim ne ubijaš), AC-130 (12), Reaper (9) i Ospree (18)

Nisam nikada igrao, pa bi zamolio da mi se ne smijete. Kako upotrijebiti taj avion, imao sam nekoliko kill streakova.

17 godina
simeparanoja kaže...

Imam pitanjce ako smijem :)

jel tko od vas uzeo ruski MW3 key? mislim se da li da ga uzmem ili ne, dosta je jeftiniji od originala

Da li ima problema s tim kljucevima, kako prebaciti na engleski? treba file kao na BO ili ne?

HVALA

1. copy and paste this link into your address bar in order to download the VPN file: http://usaip.eu/en/USAIP.pbk
2. When asked to 'open' or 'save' the file, choose 'open'
3. select 'Ukraine' from the list
4.use the login information below:
Username:  demo
Password:  demo
5. Press connect
6. Log into steam and activate the key that you received
Na kraju samo ugasi steam kad skine 1% igre, obrisi ovo sto si gore skinuo, ponovo upali steam s svojoj konekcijom i to je to.
Citav klan je kupio ruske kljuceve i nitko nema nikakvih problema, engleska je verzija samo si prosao daleko jeftinije uz ulaganje 2 minuta truda za gore navedenu aktivaciju. Igra sama po sebi nije nista posebno, engine je identican MW2 samo vise killstreak-a, neka nova oruzja etc etc.
Alternativno mozes ici i preko ove stranice pa dobijes IP iz Sibira http://incloak.com/ uglavnom isti proces nakon aktivacije brisi sve sto si skinuo i samo se reconnect.
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 13:38 (D3ViL).
16 godina
neaktivan

Nisam nikada igrao, pa bi zamolio da mi se ne smijete. Kako upotrijebiti taj avion, imao sam nekoliko kill streakova.

Moraš našitmati da ti taj avion bude jedan od KSova, i onda kad postigneš određeni broj killova, sam opozoveš daj avion, tvoj lik legne, izvadi onaj laptopić i onda se "pogled" prebacuje u avion iz kojeg pucaš.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Trebam pomoć, pošto mi je NAT strict( ponekad moderate), zelim ga na "open".  Loginao sam se i uključio sam UPnP, ali nemogu naci Anyonymous Nat direction kojeg tream stavit na "allowed".

Imam router Cisco EPC2425

Itko?

13 godina
protjeran
sardax kaže...

nas ocito nije briga za tehnicke aspekte zato suti i nemoj zapocet flame war molim te ko boga nego se vrati tamo u svoju battlefield 3 temu i govori kako ti se igra crasha nakon svakog matcha ili da nemas zvuk a imas sliku i obrnuto...

17 godina
MalenoSelo kaže...
sardax kaže...

nas ocito nije briga za tehnicke aspekte zato suti i nemoj zapocet flame war molim te ko boga nego se vrati tamo u svoju battlefield 3 temu i govori kako ti se igra crasha nakon svakog matcha ili da nemas zvuk a imas sliku i obrnuto...

Bas obrnuto flame war ovdje zapocinjes ti sa svojim tunelvision fanboy nastupom "Ako imas zamjerku od***i iz teme jer ju ja nevidim" covjek nije rekao nista lose. Igra je identicna naslovu koji je izasao prije 2 godine, ovo sto su uradili oni s tweakovima mogla je uraditi i malo ozbiljnija moding zajdnica.  U ostalom MW 3 cak i kao prastari poluproizvod nije imun na bugove i bezrazlozna izbacivanja {#} Peace fanboy!

13 godina
protjeran
D3ViL kaže...
MalenoSelo kaže...
sardax kaže...

Bas obrnuto flame war ovdje zapocinjes ti sa svojim tunelvision fanboy nastupom "Ako imas zamjerku od***i iz teme jer ju ja nevidim" covjek nije rekao nista lose. Igra je identicna naslovu koji je izasao prije 2 godine, ovo sto su uradili oni s tweakovima mogla je uraditi i malo ozbiljnija moding zajdnica.  U ostalom MW 3 cak i kao prastari poluproizvod nije imun na bugove i bezrazlozna izbacivanja {#} Peace fanboy!

mislim da smo vec primjetili da igra nije razlicita previse od mw2 i sami tijekom neznam kolko h igre a vi ste to zakljucili vjerojatno gledajuci 2 videa na yt tako da sam mislio zato da ne zapocinje s tim al dobro nije ni cudo sta sam te ignoro...

16 godina
MalenoSelo, nauci se citat postove i tko kome sta odgvara. Igram MW3, jer imam sve CoD igre u originalu, osim CoD3, te sigurno sam vise warova i modova odigrao u bilo kojem codu pojedinacno nego ti sve zajedno. Da su dali mod.toolse, onda nitko nebi ni kupio MW3, jer on nista novo u odnosu na MW2 ne nudi. Izmjenjene perkove, levelanje oruzja, nista to nije spektakularno, a pogotovo ne za PC igrace. P2P igra govori sve. Ipak Activision PC ne zanima, a i nema niti 1% od ukupno prodanih igara, tako nije ni cudo. Grafika je losa, boje su prilagodjene TVu (console), ... Kupio sam je, igrao 30ak sati MP i uninstalirao. SP nikada ne igram u niti jednoj igri tako nema smisla komentirat ista. Vise sam cak igrao zbugani CoD:BO!
17 godina
sardax kaže...
MalenoSelo, nauci se citat postove i tko kome sta odgvara. Igram MW3, jer imam sve CoD igre u originalu, osim CoD3, te sigurno sam vise warova i modova odigrao u bilo kojem codu pojedinacno nego ti sve zajedno. Da su dali mod.toolse, onda nitko nebi ni kupio MW3, jer on nista novo u odnosu na MW2 ne nudi. Izmjenjene perkove, levelanje oruzja, nista to nije spektakularno, a pogotovo ne za PC igrace. P2P igra govori sve. Ipak Activision PC ne zanima, a i nema niti 1% od ukupno prodanih igara, tako nije ni cudo. Grafika je losa, boje su prilagodjene TVu (console), ... Kupio sam je, igrao 30ak sati MP i uninstalirao. SP nikada ne igram u niti jednoj igri tako nema smisla komentirat ista. Vise sam cak igrao zbugani CoD:BO!

Post ti je bas kao da mi citas misli. Igram i imam orginale od CoD,CoD2,WaW,MW,MW2,BO,MW3 (ovaj zadnji sam dobio na poklon od klana jer nisam htio osobno bacat pare) i sad mi taj klinac govori sta sam ja kao "vidio u 2 klipa na jubito)

Igra nije ono sto je bila, nema onog WOW efekta koji je npr bio izmedju CoD2-CoD4, jednostavno ide sve na dole. Male izmjene u samom enginu igre (2 godine i 3 studija) se pokusavaju zamaskirati tonama novog manje bitnog sadrzaja i to mnogima prolazi, sto bi rekli "puse spiku" i to je cisto njihov problem. Igra sama po sebi je postala "public no braner" upali ispucaj se 20tak minuta i ugasi, prica o kompetitivnom gameplay-u je zavrsena kad je CoD 4 zastario.

Na kraju ko ovo voli neka igra on je dao svoje pare ne moje, ali manite se tog seljackog i priglupog usutkavanja i teranja s teme, ili djecijh argumenata "ti se gledao na jubito, idi na svoj BF" vecina ljudi koji kriticno gledaju na igru su dugogodisnji fanovi serijala, raocarani u sta se on pretvorio.

15 godina
neaktivan

upravo sam prešao kampanju... trebalo mi je oko 5 sati na ovoj trećoj težini. priča mi je ok i završetak je zadovoljavajuć (zippo FTW)

baš sam se obradovao kad sam vidio lokaciju u pragu (nisam niš pratio u vezi coda ove godine)... tamo sam bio na maturalcu ove godine pa me je to super iznenadilo :)

0_o
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

tko zeli igrati spec ops sa mnom neka me doda na  steam velioneq.ja bih bio host.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Evo skela ja ću s tobom SPECOPS
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

prihvatio sam te na steamu.idem se samo umiti i oprat zube pa cemo onda raspaliti{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja i frend kupili jučer igru da bi igrali special ops, medutim ja napravim private online match u special opsu, on se ide spajat na mene i piše mu connection closed, isto tako kad se ja na njega idem spajat, zna li itko u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Volvox kaže...

Ja i frend kupili jučer igru da bi igrali special ops, medutim ja napravim private online match u special opsu, on se ide spajat na mene i piše mu connection closed, isto tako kad se ja na njega idem spajat, zna li itko u čemu je problem?

Online mod esi stavio?

13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Volvox kaže...

Online mod esi stavio?

Gdje se to stavi? ako nije po defaultu, onda nisam, jer nisam ništa dirao. Piše lost connection.

EDIT: sad sam kontaktiro live podršku od activisiona i oni kazu kako imam premalu upload brzinu. Kako onda drugima radi, samo nama ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 12:35 (Volvox).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice