Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.344.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
odjavljen
Re: Modern Warfare 3
Ambush kaže...

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1400&game=Modern+Warfare+3&p_make=Intel&p_deriv=Pentium+Dual+Core+E5300+2.6GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+HD+5770+1024MB&ram=2&laptop=0&checkSubmit=#systemRequirements

Na ovom linku sam vidio da ne zadovoljavam prosecor za mw3!!! Sto znaci E5300 2,60 ghz dual core imam, a igra zahtjeva minimum

E6600, 3,06 hz dual!!!

A inace sam i klocko pros na 3,40 ghz!!

NOrmalno mi je radilo i na black ops-u i mw2, pitanje hoce lil mi raditi na mw3????

Necu bzv dati pare za igru, a ne zadovoljavam karakteristike ako npr za procesor jedino!!!!!!!

skineš igru s torrenta, probaš, vidiš, kupiš...riješen problem

13 godina
protjeran
Modern Warfare 3

Baš tako.

Meni su torrenti jako puno pomogli.

Puno igara nisam kupio jer sam ih odigrao s_kinute s torrenta, bile su loše i što će mi. {#}

Nego, zanima me postoji li đegod "preporučena konfiguracija " za BF3 ??

Stalno spominju "minimalnu" da naivci pomisle kako će se s tom konfiguracijom "siti" naigrat, i da kupe igru, a onda slijedi razočaranje.

@stoncin3 .... vraaati se !! Nećemo te više zaj** za grafičke !
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 20:33 (Mr.Monden).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Modern Warfare 3

Evo preporučena konfa

Recommended Specifications
Processor: Quad-core CPU
Memory: 4GB RAM
Hard drive: 20GB
Graphics card: DirectX 11-compatible with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
Sound card: DirectX compatible
Keyboard and mouse
DVD-ROM drive

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2011/09/20/battlefield-3-system-requirements-announced/1

"Preporučena" također ne znači igranje na najvišim detaljima nego dobrim, zadovoljavajućim, ugodnim.

Za ULTRA detalje je slaba i jedna GTX 580 (bar me to tješi).

Suddenly not feeling so good about myHD 6870 !? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 20:45 (Mr.Monden).

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mr.Monden kaže...

Evo preporučena konfa

Recommended Specifications
Processor: Quad-core CPU
Memory: 4GB RAM
Hard drive: 20GB
Graphics card: DirectX 11-compatible with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
Sound card: DirectX compatible
Keyboard and mouse
DVD-ROM drive

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2011/09/20/battlefield-3-system-requirements-announced/1

ahh...posebno moglo bi se to vrtit na high hihi

potpis
13 godina
protjeran
TrollMeMore kaže...

ahh...posebno moglo bi se to vrtit na high hihi

Moš mislit

Dopunio sam post hihihihi....

Idem sutra podić kredit pa upiknut još jednu 6870 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 20:48 (Mr.Monden).
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Ma to ce sve letit na high-ultra na mojoj konfi :P.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
16 godina

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

vala kad igram BF3 sve na high valjda ce i ovo ici na high :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pogledaj moj PC i reci dal ću moći pokrenut uopće (zbog CPU-a)? Reko mi je jedan tip da bez problema, al 3 jezgre.hmm

luksy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kad izlazi mw3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
crack kaže...

kad izlazi mw3?

8 novembra :D

14 godina
neaktivan

bice i na krekanimn serverima ?

Say Hello To My Little Friend

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
pegasus kaže...

Pogledaj moj PC i reci dal ću moći pokrenut uopće (zbog CPU-a)? Reko mi je jedan tip da bez problema, al 3 jezgre.hmm

Budes mogao pokrenut ali ce ti se vrtit na low vjerovatno.

13 godina
protjeran

na official mw3 forumu sam naso topic...ugl lik je napiso upravo ono sta treba codu da se vrati na staru slavu i da unisti bf3 u prodaji i gameplayu i svemu(ni sad nije daleko)...i to nisu neke velike stvari koje se nemogu promjenit u ovih par tjedana....ili kroz nove patcheve al sad otvorim forum i pise maintenance in progress fuuUuuu...ugl i dalje se dvoumim dal da ga uzmem...sp skidam sa torrenta to je sigurno al vidit cu dal da uzmem org...sta ce sve na kraju bit sa dedijima i matchmakingom i svim tim sranjima....jedina mi je jos zamjerka to sto nema malog kalasa kolko sam vidio medju oruzjima

EDIT: ovo je bio link 

1337 Nyan
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 22:19 (heello1337).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Ja ga 100% uzimam, ako se nesvidi prodam ga i to je to.

xf: recod8600
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ja sam jos uvik u dilemi, ali nemogu naci 3 stvari zasto bi ga uzeo a sto ga cini razlicitim od prethodnika ... No, imam svih 7, odnosno 6 u kolekciji, pa eto :)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sardax kaže...

Ja sam jos uvik u dilemi, ali nemogu naci 3 stvari zasto bi ga uzeo a sto ga cini razlicitim od prethodnika ... No, imam svih 7, odnosno 6 u kolekciji, pa eto :)

Ako si kolekcionar već, pričekaj da pojeftini pa ga uzmi, ako ti to što znači.

Btw. ako ikad dokučiš neku od tih stvari javi i meni.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 0:14 (thuglife).
13 godina
protjeran
sardax kaže...

svrsetak price o kapetanu cijeni i kapetanu sapunu???omg jedva cekam taj sp jer ce bit EPIC jer sp u modern warfareu je uvijek bio epic i osjeco si se koda si lik u nekom odlicnom akcijskom filmu....tako da ga jedva cekam a za mp cemo jos vidit....ako je istina da su u dosta toga htjeli bit sto slicniji cod4 samo se mozemo nadat da je to istina i da cemo vidit neki uspjesni cod(nakon cetvorke) na kojem cemo moc ozbiljno igrat(promod) i da nece bit tolko kampera i svih losih stvari iz mw2 i bo....ne svidja mi se sto je i dalje prisutan akimbo niti marty(deathstreak) al nadajmo se da ce ovaj cod bit povratak serijala u vrh igara(ne samo po prodaji) a te bi stvari mogle dovesti samo par nekih stvari

1. Mod tools

2. Free map packs

3. Rcon tool

4. Dedicated server

5. No steam(sta ce nam steam kad sve sto nam treba za igru vec imamo- xfire teamspeak clanbase esl esh cybergamer)

6. Lean

7. meni osobno bitno je naravno Ak74u (aka mali kalas)

ima tu stvari koje nisam nabrojo al ja i daje ne kuzim kak sam ja doso sa nabrajanja razloga zas kupit igru na ono sta codu treba da se popravi...haha

Nadajmo se da ce ovo popravit i da onda bf fanboyevima pokazemo sta je igra :P 

1337 Nyan
16 godina
neaktivan

Mislim da je on ciljao na MP segment, što se tiče SPa, većinu zanima rasplet priče, samo to neće da priznaju.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
thuglife kaže...

Mislim da je on ciljao na MP segment, što se tiče SPa, većinu zanima rasplet priče, samo to neće da priznaju.

ne ja bas volim cod sp jer to je koda gledas film i sad kao nije?rasplet price je isto vazan al ja jedva cekam one napete trenutke a takvih je bilo puno u mw2 i cod4....a sto se tice mp mislim da ako bude bilo ista od onog sta sam naveo ce bit odlicno, a od onog sto je potvrdjeno se moze radovat onim strike packageima to mi izgleda cool, novi killstreakovi(osim juggernauta to vec vidim da ce koristit svaki drugi tard), mape mi izgledaju own i neki novi modovi, volio bi isprobat mp samo nisam siguran dali vrijedi davat ttolke pare za to

1337 Nyan
17 godina

Priča je dobra šta je je iako već mi lagano vuče na sapunicu sa tim konstantnim ustajanjem likova iz mrtvih. Ona u BlackOps mi je bila smeće a i već nakon par misija se moglo skužiti tko te ispituje, jedini + je bio Ice Cube koji je dao glas Bowmanu {#} . {#} Al da će ovo bit završetak cijele priče fkt sumnjam pa ljudi jbt neće Activision zaboraviti na MW4...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma to je hyping. Isto je bilo sa MW2 kad je trebao izaći par dana prije toga se pricalo kako je netko opljačkao kombi koji je dovozio igru u ducan. hehe

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 18:21 (TopGun).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novi video o oruzju:

http://vgm.tv/
Moj PC  
6 0 hvala 5
14 godina
neaktivan

Jedva čekam ovo bu mrcina od igre al battlefield 3 je bolji!! codmw3 izlazi 8.11.

2 8 hvala 0
17 godina
odjavljen
dex3108 kaže...

Novi video o oruzju:

nakon ovog videa, kupujem igru 100%

17 godina
neaktivan

Meh CoD nije igra koja zasluzuje moju lovu jer necu da podrzavam izdavace koji donose ultra glupe odluke. Igracu narodnu verziju barem SP ako MP ne bude u funkciji :D 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
dex3108 kaže...

Meh CoD nije igra koja zasluzuje moju lovu jer necu da podrzavam izdavace koji donose ultra glupe odluke. Igracu narodnu verziju barem SP ako MP ne bude u funkciji :D 

Po meni se 100 kn isplati dati...naravno, ne pada mi na pamet kupit za 60€

16 godina

I dalje je to igra koja izgleda isto vec godinama. Sami novi featurei su orijentirani za konzole. Igra je isto tako cisti port s konzole, kao i BO i MW2, a uzimat ce po 50-60$ za ovu igru, katastrofa. 

Vracanje mod toolsa i slicnih stvari nije NOVINA, to je nesto sta treba, ali mislim da ce i tu biti kao i kod BO! Obecavali su i tamo mod toolse. 

I da, igra izgleda lose za 2012. godinu! 

ptspclan.com | visit us ^^
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice