Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.344.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Modern Warfare 3

Moj PC  
8 0 hvala 4
15 godina
Modern Warfare 3

El u četvrtak skidate bf ili iz inata čekate mw pa tek onda bf?

Dvadeset mjeseci s pola zvjezdice? Ajde pomozi i stisni hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Modern Warfare 3
Bubabug kaže...

meni izgleda odlicno jedva cekam..ste vidli ima i zlatna boja,izgleda puno bolje nego u BO..{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 23:20 (_CR7_).
16 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Izbaci "This video is private" poruku, valjda je to ovo ( strike package ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 1:18 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Nema Ranked Dedi servera, samo Matchmaking i Unranked Serveri.

Elite na PC-u neće biti od prvog dana.

Nema pretplate za Elite na PC-u, pretplata samo za konzole, a za PC eventualno "kad bude".

http://community.callofduty.com/thread/4682

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2190221

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 15:30 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

a to znaci da? nema dedi servera ???

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Modern Warfare 3

Znaci da ima samo unranked dedicated servera.

Na njima se ne moze lvl up i otkljucavati oruzja, perkove..

Za to ce sluziti matchmaking kao u mw 2 gdje je igrac host.

To je lose funkcioniralo radi host prednosti, migracije hosta, nemogucnosti kicka, velikog pinga, nemogucnosti da server ima neka svoja pravila radi boljeg balanca igre  i jos dosta toga.

Edit: Cheater paradise sa VAC odgodom opet bez admina i favorite servera sa nasumice odabranim hostom je ocaj za nekoga ko zeli normalno igrati.

Jedino igrati unranked servere,ali oni ce vjerovatno biti uglavnom prazni.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:16 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Ali to jos uvijek nije razjašnjeno sto posto. Postoji mogucnost da mozemo napredovati na Dedi serverima ali da Elite to nece pratit.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Modern Warfare 3

Nelogicno je da se vrsi unlock na unranked dedi serverima, pa se onda ide na p2p servere sa otkljucanim stvarima.

To je boosting koji  sigurno ne bi bio dozvoljen .

Iz onih clanaka se vidi da ce biti 99% unranked dedi i 100% ranked p2p matchmaking.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...
Iz onih clanaka se vidi da ce biti 99% unranked dedi i 100% ranked p2p matchmaking.

Nigdje ne vidim da piše da je matchmaking ekskluzivno p2p.

Ne vidim zašto ne bi mogao mečmejkat na dedicated servere koji neće bit toliko konfigurabilni kao ovi unranked.

Ali ako je stvarno p2p jedina mogućnost za ranked igru onda je ovo fail žešćih proporcija...

16 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

MW 3 PC datelji ( većinu s mo otprije znali, al' eto ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Modern Warfare 3

Pa stavio je seki ovo par postova povise:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2190221

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Modern Warfare 3

Ja stvarno neznam nakon 7 cod nastavaka do sada sta bi me trebalo natjerati da kupim i 8 pogotovo nakon ovog faila od dedi servera. Em sta igra apsolutno nista novo ne nudi, sada jos i ovo ... Eto, dosao je kraj :)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Modern Warfare 3

Novi video :D

Dvadeset mjeseci s pola zvjezdice? Ajde pomozi i stisni hvala!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Modern Warfare 3

Robert Bowling via Twitter:

Are Dedicated Servers Ranked or UnRanked?

Only matchmaking to public games are Ranked (meaning, you have to rank up to unlock weapons to rank on the leaderboards), choosing to play on a Dedicated Server is UnRanked. Meaning unlocks are completely controlled by the Server Admin. They can choose to unlock everything or limit class restrictions to whatever they like to fully customize the experience. You do not have to rank up in Public games to have access to weapons in Dedicated Servers, you have complete control over

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Joe Cooker kaže...

Robert Bowling via Twitter:

Are Dedicated Servers Ranked or UnRanked?

Only matchmaking to public games are Ranked (meaning, you have to rank up to unlock weapons to rank on the leaderboards), choosing to play on a Dedicated Server is UnRanked. Meaning unlocks are completely controlled by the Server Admin. They can choose to unlock everything or limit class restrictions to whatever they like to fully customize the experience. You do not have to rank up in Public games to have access to weapons in Dedicated Servers, you have complete control over

Koja glupost, sada ispada da ako hoces igrati normalno sto se tice leveliranja i slicnih statistika trebas igrati match making.

Dok prije par tjedan su se hvalili kako se vraca da dedicated serveri, sada ispada da opet forsiraju da se igra igra matchmaking, a da dedicated serveri sluze za custom igre. Opet totalno glupavo rjesenje, ali kotam da im se neda posto imaju puno posla oko cod elite i slicnih piz...ija za konzole. Zasto nisam iznenaden {#}

http://tragumjetnosti.net/
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

U jednu ruku to nije tako lose. Ako zelis igrati i otkljucavati stvari igras Ranked, a ako ne zelis igras na Dedi serverim nesto slicno promod-u iz cod 4 di mozes zabraniti streakove, perkove oruzja itd itd. Nebi bilo lose da se moze igrati ranked na dedi ali opet je poboljšanje u odnosu na MW2 (u jednu ruku).

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

MW3-Launch Trailer

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Modern Warfarea 3 biti potreban Intel Core 2 Duo 6600 ili bolji procesor, 16 GB slobodnog prostora na disku, 2 GB radne memorije, te nVidia 8600 GT ili bolja grafička kartica.

MOj komp Intel Core 2 Duo 5300, 2 gb rama te Readon 5770 1 gb graficka!!

Zanima me, viddim da zatjeva prosecor 6600, a ja imam 5300 jel ce mi biti problem, odnosno jel ce stekat i hoce li pokrenuti igru sa slabijim prosecorom 5300??

Molim odgovore

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ambush kaže...

Modern Warfarea 3 biti potreban Intel Core 2 Duo 6600 ili bolji procesor, 16 GB slobodnog prostora na disku, 2 GB radne memorije, te nVidia 8600 GT ili bolja grafička kartica.

Zanima me, viddim da zatjeva prosecor 6600, a ja imam 5300 jel ce mi biti problem, odnosno jel ce stekat i hoce li pokrenuti igru sa slabijim prosecorom 5300??

Molim odgovore

otkud da mi to znamo kad nismo jos igrali!!

al  tak je bilo pisalo i za black ops da je min proc amd x3 a ja sam ga igra na x2 i nis nije steaklo al to su nagadanja tak da nez

15 godina
Modern Warfare 3

Mogu li ja kupiti MW3 u trgovini i onda upisati cd key na steam-u i igrati multiplayer i survival mod online preko njega?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Pa moraces da ukucas kod na steam :D CoD je od MW2 Steamworks igra i da bi je igrao moras je registrovati na Steam.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ambush kaže...

Molim odgovore

trebo bi moc jer minimalna konfiguracija je kolko ja znam da igras uz normalan fps na low detaljima igru...ti bi onda trebo to moc igrat uz manjak fps, a ako ne budes mogo uvijek mozet clockat valja bi to pomoglo

potpis
14 godina
neaktivan
TopGun kaže...

U jednu ruku to nije tako lose. Ako zelis igrati i otkljucavati stvari igras Ranked, a ako ne zelis igras na Dedi serverim nesto slicno promod-u iz cod 4 di mozes zabraniti streakove, perkove oruzja itd itd. Nebi bilo lose da se moze igrati ranked na dedi ali opet je poboljšanje u odnosu na MW2 (u jednu ruku).

upravo tome se i nadam da ce bit promoda il bar nesto slicno promodu jer su jos i najavili da se vraca rcon tool ocito za dedije...jer ako bude promoda u toj igri onda ce igra bit odlicna :)

potpis
14 godina
neaktivan

Clocko sam inace prosecor 2,60 ghz a ja ga digo na 3,40 ghz, to sam prosle godinae radio radi black ops i ne steka mi!!!!!!!!!!!!!

15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Minimalni zahtjevi za MW3 nisu puno veci nego za MW2 tako da ako ste mogli igrat MW2 moci cete i MW3 ali na low grafici.

MW3 Min Zahtjevi

MW2 Min Zahtjevi

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Zanima me dvije razlicite ponude (kolikko ce kostati)?

Jel tko zna koliko ce doci key u base host mw3??

A koliko ce doci org cd??

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
TopGun kaže...

Minimalni zahtjevi za MW3 nisu puno veci nego za MW2 tako da ako ste mogli igrat MW2 moci cete i MW3 ali na low grafici.

MW3 Min Zahtjevi

MW2 Min Zahtjevi

A hoće li i5 2500 k i Hd 6870 biti dosta za nekakve više detalje na 1920x1200 ?

CPU znam da hoće no grafička ?

@stoncin3 .... vraaati se !! Nećemo te više zaj** za grafičke !
14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1400&game=Modern+Warfare+3&p_make=Intel&p_deriv=Pentium+Dual+Core+E5300+2.6GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+HD+5770+1024MB&ram=2&laptop=0&checkSubmit=#systemRequirements

Na ovom linku sam vidio da ne zadovoljavam prosecor za mw3!!! Sto znaci E5300 2,60 ghz dual core imam, a igra zahtjeva minimum

E6600, 3,06 hz dual!!!

A inace sam i klocko pros na 3,40 ghz!!

NOrmalno mi je radilo i na black ops-u i mw2, pitanje hoce lil mi raditi na mw3????

Necu bzv dati pare za igru, a ne zadovoljavam karakteristike ako npr za procesor jedino!!!!!!!

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice