krivi citat.
get doooooown !!!!
krivi citat.
get doooooown !!!!
Ako netko zna gdje ima da se kupi CoD Black Ops u Bosni nek javi!!!
Kupi na game.co.uk
U bosni ti je garant jako skupo.
Ko plaća carinu i poštarinu?
sorry sto upadam kao baba iz bolesti :), ali gdje je najjeftinije uzeti box?
Hvala.
Ako mislis na tvrdu kopiju tj CD onda u sophos labu 355 kn preorder sto se tice hrvatske.
ti
2,74Funte ti je postarina
I opet ce izade barem duplo jeftinije nego u bosni
sorry sto upadam kao baba iz bolesti :), ali gdje je najjeftinije uzeti box?
game.co.uk
Ne znam je li neko vec stavio ali evo min. system requirementsa :
http://www.direct2drive.co.uk/9855/product/Buy-Call-of-Duty%C2%AE:-Black-Ops-Download
Ne znam je li neko vec stavio ali evo min. system requirementsa :
http://www.direct2drive.co.uk/9855/product/Buy-Call-of-Duty%C2%AE:-Black-Ops-Download
Službeno nije još ništa objavljeno.
d2d samo nagađa, i to prilično loše jer čisto sumnjam da je trojezgreni phenom minimum za pokretanje igre.
Ja mislim da će amd64 bit dovoljan i 1gb rama i neka grafa od 256mb ma ugl sve ko i mw2
Ja mislim da će amd64 bit dovoljan i 1gb rama i neka grafa od 256mb ma ugl sve ko i mw2
da mozda maknes 10 fpsa i dobijas kako ce radit
e da ja sumnjam da ce bit phenom x3 onda sam u banani kaj mislite jel bi mi mogli na low aa off sa ovim procesorom:Amd athlon 64 3200+ (grafička i ram znam da su dobri)
ti
2,74Funte ti je postarina
I opet ce izade barem duplo jeftinije nego u bosni
Kod mene u Banja Luci ne smijem ni pomisliti da ce doci XD tako da sve igre nabavljam preko neta Steam, ShopTo.net i game.co.uk. Isporuka zavisi shopto mi je dostavio za 4 dana a game.co.uk za 15 ali isplati se skroz :D Postarinu placas njima 2,5-3 funte a kod nas carinjenje kako te potrefi sa game.co.uk su naplatili 3,1KM carinski pregled a sa shopto nista :D
Kakav vam se cini SP?
Kakav vam se cini SP?
Vec isfurano, igrao vec negdje.
MP "noobast"
Jucer naruceno kod njih. hehe
mene zanima dali je to samo preorder cijena ili ce toliko kostati i kada dode u ducan...i pod kakvim cu postavkama moci igrati BO?
Dali zna netko jel ima za kupit u algoritmu?
Kakav vam se cini SP?
Vec isfurano, igrao vec negdje.
MP "noobast"
zato će postojat promod.
molim vas neka netko odgovori na moje pitanje gore.
e da ja sumnjam da ce bit phenom x3 onda sam u banani kaj mislite jel bi mi mogli na low aa off sa ovim procesorom:Amd athlon 64 3200+ (grafička i ram znam da su dobri)
ma to su samo nagađanja.ma moci ces igrat..
hAHAHHAHAHA. HOĆU JA MOĆ IGRAT IGRU SA i7 980x, 2XHD5970 i 8 gb rama ddr3 2000 mhz molim vas hoću li???
hAHAHHAHAHA. HOĆU JA MOĆ IGRAT IGRU SA i7 980x, 2XHD5970 i 8 gb rama ddr3 2000 mhz molim vas hoću li???
LOL teško probaj kupiti bolju konfu :P
Pa 100 posto će ti biti kao što je bilo i MW2.
Hahhahaha a moga bi stavit još jednu ovu grafu nezz vidit ću xD!!!
obvious troll is obvious
Ma ovi CoD će biti mrvicu zahtjevniji od MW2. Ako ste mogli igrati MW2 na npr. 1280x1024 sve on, AA 4x i extra onda black ops bez AA i na high i nešto na off.
"https://www.youtube.com/watch?v=xoso0SNJiQU&fmt=22" - LOOOOOL
lol, odvalio sam se kad sam kliknuo na "nadporuka".
kakve moj post ima veze s ovim?
mogli bi se na serveru okupljat u neko određeno vrijeme npr. 20h ili sl. da nas bude dosta.
mene zanima dali je to samo preorder cijena ili ce toliko kostati i kada dode u ducan...i pod kakvim cu postavkama moci igrati BO?
ti to ozbiljno po 100 put pitaš?
lol, odvalio sam se kad sam kliknuo na "nadporuka".
kakve moj post ima veze s ovim?
mogli bi se na serveru okupljat u neko određeno vrijeme npr. 20h ili sl. da nas bude dosta.
Dovoljno je samo da dođe moja ekipa iz klana. hehe nekih 6-7 ako svi kupimo i jos par frendova i to ti je to server pun :D
Core 2 Duo E7200 2.53GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
GeForce 8800GTS / Radeon X1900 Series
Ram 2 GB (Vista / 7)
Hard Disk Space 16 GB
Direct X 9
Core 2 Duo E7200 2.53GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
GeForce 8800GTS / Radeon X1900 Series
Ram 2 GB (Vista / 7)
Hard Disk Space 16 GB
Direct X 9
rly jel to official???