Mislim da bi trebali uzet 32 slota (ako mže uopće), ako ćeš trebati donacije tu sam.
Vidim da ne može, šteta.Bit će teško ulovit slot.
Mislim da bi trebali uzet 32 slota (ako mže uopće), ako ćeš trebati donacije tu sam.
Vidim da ne može, šteta.Bit će teško ulovit slot.
Zato sam se ja i odlucio za Cd, jer mozs mislit koliko ce tu biti laggova kad se 20k ljudi spoji na steam i aktivira kljuc. heheheh
Sto se tice servera ajmo se prvo dogovorit koji bi se uzimao (ranked ili unranked) i na koliko dugo tako da znamo koliko bi to bilo para.
ranked je skupljiji i nemozes modificirat pravila na njemu(mozes jos uvijek kickat i bannat)
unranked je jefiniji i mozes modificirat pravila ali ne dobivas xp i cod points ako igras na njemu
tvoja odluka
e sad mene zanima sto ce bit sa wager modom?? on ce se vjerojatno igrat na ea serverima jel tako??
mozda bi za poceak mogli uzeti ranked , pa kad ekipa nabije malo xp-a i ako nam dosadi prijedemo na unranked i slozimo pravila koja nasoj ekipi odgovaraju: npr. team damage no noobtube isl..
18-24. sve više je previše.
a i još je pitanje oću li uopće moć pokrenut igru, tako da je tu problem. inače imam vremena i nebi mi bio problem administrirat, your call.
18-24. sve više je previše.
a i još je pitanje oću li uopće moć pokrenut igru, tako da je tu problem. inače imam vremena i nebi mi bio problem administrirat, your call.
upisan si u "crnu ops" knjizicu pri samom vrhu
Zato sam se ja i odlucio za Cd, jer mozs mislit koliko ce tu biti laggova kad se 20k ljudi spoji na steam i aktivira kljuc. heheheh
Sto se tice servera ajmo se prvo dogovorit koji bi se uzimao (ranked ili unranked) i na koliko dugo tako da znamo koliko bi to bilo para.
ranked je skupljiji i nemozes modificirat pravila na njemu(mozes jos uvijek kickat i bannat)
unranked je jefiniji i mozes modificirat pravila ali ne dobivas xp i cod points ako igras na njemu
tvoja odluka
e sad mene zanima sto ce bit sa wager modom?? on ce se vjerojatno igrat na ea serverima jel tako??
mozda bi za poceak mogli uzeti ranked , pa kad ekipa nabije malo xp-a i ako nam dosadi prijedemo na unranked i slozimo pravila koja nasoj ekipi odgovaraju: npr. team damage no noobtube isl..
Activision je izdavac ne EA
tvoja odluka
Nebi se slozio sa tobom jer su unranked server skuplji.
RACUNICA za jedan mjesec!
1. RANKED 18 slotova 10.78 eura
2. UNRANKED 18 slotova 12.96 eura
ups sry onda kad sam ja gledao pisalo je drugacije
Activision je izdavac ne EA
znam.. greska my bad
Ja cu pomoci u financiranju servera.Naravno sljedeci mjesec jer prvo moram bit siguran da ce bit ekipa a nevjerujem da nece
Ako nam je ovo premalo a donacijama skupima jos novca mozemo uzet jos jedan test server
Ja odma nakon prvog mjeseca uplacujem 50 kn
Ja cu pomoci u financiranju servera.Naravno sljedeci mjesec jer prvo moram bit siguran da ce bit ekipa a nevjerujem da nece
Ako nam je ovo premalo a donacijama skupima jos novca mozemo uzet jos jedan test server
nije bed za lovu pogotovo za pocetak.. a sto se tice donacija slijed dogadaja koji ja preporucam bi bio sljedeci:
1. unajmljivanje servera na 3 ili 6 mjeseci(potonji je najpovoljniji zbog 15 posto popusta)
2. dogovor sa ekipom bug casopisa o koristenju imena BUG u nazivu servera( ako oni to ne zele iz nekog razloga, nema veze server ce ici bez obzira)
3. otvaranje racuna ii koristenje necijeg(mog?) za donacije i ako tko zeli odmah uplacuje po dogovoru naravno
4. otvaranje teme: BLACK OPS SERVER BUG ili nesto slicno (ovisi o stavci 2.) u koju stavljamo imena korisnika koji su donirali novac i iznos da bude sve prozirno(transparentno kak veli kosorica)
5. igranje do iznemoglosti ili do isljucenja struje, zbog bankrota jer ste lovu dali za server, itd itd..
Do isključenja struje. LOL
nije bed za lovu pogotovo za pocetak.. a sto se tice donacija slijed dogadaja koji ja preporucam bi bio sljedeci:
1. unajmljivanje servera na 3 ili 6 mjeseci(potonji je najpovoljniji zbog 15 posto popusta)
2. dogovor sa ekipom bug casopisa o koristenju imena BUG u nazivu servera( ako oni to ne zele iz nekog razloga, nema veze server ce ici bez obzira)
3. otvaranje racuna ii koristenje necijeg(mog?) za donacije i ako tko zeli odmah uplacuje po dogovoru naravno
4. otvaranje teme: BLACK OPS SERVER BUG ili nesto slicno (ovisi o stavci 2.) u koju stavljamo imena korisnika koji su donirali novac i iznos da bude sve prozirno(transparentno kak veli kosorica)
5. igranje do iznemoglosti ili do isljucenja struje, zbog bankrota jer ste lovu dali za server, itd itd..
ne javljam se u ovoj temi ali ju pozorno pratim i računajte na mene financijski,unaprijeđen na poslu pa se mogu i malo opustiti s parama.
E da sto se tice administriranja slobodno i mene pisi u "crnu ops" knjižicu. Imam dosta iskustva sto se tice administriranja. Zadnje sam administrirao CoD 4 na Diabolic serverima.
A sto se tice para ja mogu uletit sa nekih 100-150kn ovaj put.
E da sto se tice administriranja slobodno i mene pisi u "crnu ops" knjižicu. Imam dosta iskustva sto se tice administriranja. Zadnje sam administrirao CoD 4 na Diabolic serverima.
A sto se tice para ja mogu uletit sa nekih 100-150kn ovaj put.
ti si mi i bio od pocetka u knjizici
hmm...da..
cak necu ni moci pokrenuti igru tako da je necu ni kupovati.
nazalost
tek kad kupim novu masinu :(
btw: tako sam kupio bbc2 i bacio 400 kuna
Jucer naruceno kod njih. hehe
Kako bi pokrecao Call of Duty Black Ops na mojoj konfi (pogledajte pod Moj Pc)
predpostavljam da je reza 1440x900 onda medium/high sa mmozda AA uglavnom ako si mogao cod:waw onda mozes i ovo,bit ce mozda samo malo zahtjevnije.
predpostavljam da je reza 1440x900 onda medium/high sa mmozda AA uglavnom ako si mogao cod:waw onda mozes i ovo,bit ce mozda samo malo zahtjevnije.
a gle nemora bit meni MW2 ide bolje neg Cod4
na mw2 sa celeronom x2 2.2ghz i 3650 bez problema ide na high pri 40fps-a (isitna pada fps kod dima,ali ne smeta previse)
a cod waw mi je iso na high jos dok sam imao hd2600xt
pa sta vam nije bolje igrati dasmanjite detalje da vam sto bolje idu fpsovi?barem ja tako igram bez bling efekata pa mi hm "brze" radi.
get doooooown !!!!
e moze meni neko rec ocu moc porenut black ops na ovoj kanti
VTX HD4870 1gb
AMD phenon x2 550 II 3,1ghz
4gb rama
580w napajanje
24incha acer monitor
600 gb hdd
e moze meni neko rec ocu moc porenut black ops na ovoj kanti
VTX HD4870 1gb
AMD phenon x2 550 II 3,1ghz
4gb rama
580w napajanje
24incha acer monitor
600 gb hdd
Ako se ja nadam da cu sa svojom konfom pokrenut (pogledaj moj pc) onda ce tebi sve letit na high.
EEEE ocu ja moc pokrenut Black Ops na svojoj novoj GTX 470?????
Dosadni ste vise s tim pitanjima. Ako ste igrali bez problema sve dosadanje COD-ove igrat cete i ovaj.
Ako netko zna gdje ima da se kupi CoD Black Ops u Bosni nek javi!!!
Ako netko zna gdje ima da se kupi CoD Black Ops u Bosni nek javi!!!
Kupi na game.co.uk
U bosni ti je garant jako skupo.
sorry sto upadam kao baba iz bolesti :), ali gdje je najjeftinije uzeti box?
Hvala.