Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.085.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Mislim da bi trebali uzet 32 slota (ako mže uopće), ako ćeš trebati donacije tu sam.

Vidim da ne može, šteta.Bit će teško ulovit slot.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 13:43 (perkoxcar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
TopForumaš kaže...
TopGun kaže...

Zato sam se ja i odlucio za Cd, jer mozs mislit koliko ce tu biti laggova kad se 20k ljudi spoji na steam i aktivira kljuc. heheheh

Sto se tice servera ajmo se prvo dogovorit koji bi se uzimao (ranked ili unranked) i na koliko dugo tako da znamo koliko bi to bilo para.

ranked je skupljiji i nemozes modificirat pravila na njemu(mozes jos uvijek kickat i bannat)

unranked je jefiniji i mozes modificirat pravila ali ne dobivas xp i cod points ako igras na njemu

tvoja odluka

e sad mene zanima sto ce bit sa wager modom?? on ce se vjerojatno igrat na ea serverima jel tako??

mozda bi za poceak mogli uzeti ranked , pa kad ekipa nabije malo xp-a i ako nam dosadi prijedemo na unranked i slozimo pravila koja nasoj ekipi odgovaraju: npr. team damage no noobtube isl..

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan

18-24. sve više je previše.

a i još je pitanje oću li uopće moć pokrenut igru, tako da je tu problem. inače imam vremena i nebi mi bio problem administrirat, your call.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

18-24. sve više je previše.

a i još je pitanje oću li uopće moć pokrenut igru, tako da je tu problem. inače imam vremena i nebi mi bio problem administrirat, your call.

upisan si u "crnu ops" knjizicu pri samom vrhuCool

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
TopForumaš kaže...
TopGun kaže...

Zato sam se ja i odlucio za Cd, jer mozs mislit koliko ce tu biti laggova kad se 20k ljudi spoji na steam i aktivira kljuc. heheheh

Sto se tice servera ajmo se prvo dogovorit koji bi se uzimao (ranked ili unranked) i na koliko dugo tako da znamo koliko bi to bilo para.

ranked je skupljiji i nemozes modificirat pravila na njemu(mozes jos uvijek kickat i bannat)

unranked je jefiniji i mozes modificirat pravila ali ne dobivas xp i cod points ako igras na njemu

tvoja odluka

e sad mene zanima sto ce bit sa wager modom?? on ce se vjerojatno igrat na ea serverima jel tako??

mozda bi za poceak mogli uzeti ranked , pa kad ekipa nabije malo xp-a i ako nam dosadi prijedemo na unranked i slozimo pravila koja nasoj ekipi odgovaraju: npr. team damage no noobtube isl..

Activision je izdavac ne EA

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
16 godina
neaktivan
TopGun kaže...
TopForumaš kaže...
TopGun kaže...

tvoja odluka

Nebi se slozio sa tobom jer su unranked server skuplji.

RACUNICA za jedan mjesec!

1. RANKED 18 slotova 10.78 eura

2. UNRANKED 18 slotova 12.96 eura

http://www.gameservers.com/blackops/?curr_type=eur

ups sry onda kad sam ja gledao pisalo je drugacije

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
17 godina
TopForumaš kaže...

Activision je izdavac ne EA

znam.. greska my bad

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan

Ja cu pomoci u financiranju servera.Naravno sljedeci mjesec jer prvo moram bit siguran da ce bit ekipa a nevjerujem da neceSmijeh

Ako nam je ovo premalo a donacijama skupima jos novca mozemo uzet jos jedan test serverNamigivaJa odma nakon prvog mjeseca uplacujem 50 kn

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jebasu123 kaže...

Ja cu pomoci u financiranju servera.Naravno sljedeci mjesec jer prvo moram bit siguran da ce bit ekipa a nevjerujem da neceSmijeh

Ako nam je ovo premalo a donacijama skupima jos novca mozemo uzet jos jedan test serverNamigivaJa odma nakon prvog mjeseca uplacujem 50 kn

nije bed za lovu pogotovo za pocetak.. a sto se tice donacija slijed dogadaja koji ja preporucam bi bio sljedeci:

1. unajmljivanje servera na 3 ili 6 mjeseci(potonji je najpovoljniji zbog 15 posto popusta)

2. dogovor sa ekipom bug casopisa o koristenju imena BUG u nazivu servera( ako oni to ne zele iz nekog razloga, nema veze server ce ici bez obzira)

3. otvaranje racuna ii koristenje necijeg(mog?) za donacije i ako tko zeli odmah uplacuje po dogovoru naravno

4. otvaranje teme: BLACK OPS SERVER BUG ili nesto slicno (ovisi o stavci 2.) u koju stavljamo imena korisnika koji su donirali novac i iznos da bude sve prozirno(transparentno kak veli kosorica)

5. igranje do iznemoglosti ili do isljucenja struje, zbog bankrota jer ste lovu dali za server, itd itd..

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 14:48 (red_bull).
16 godina

Do isključenja struje. LOL

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
red_bull kaže...
Jebasu123 kaže...

nije bed za lovu pogotovo za pocetak.. a sto se tice donacija slijed dogadaja koji ja preporucam bi bio sljedeci:

1. unajmljivanje servera na 3 ili 6 mjeseci(potonji je najpovoljniji zbog 15 posto popusta)

2. dogovor sa ekipom bug casopisa o koristenju imena BUG u nazivu servera( ako oni to ne zele iz nekog razloga, nema veze server ce ici bez obzira)

3. otvaranje racuna ii koristenje necijeg(mog?) za donacije i ako tko zeli odmah uplacuje po dogovoru naravno

4. otvaranje teme: BLACK OPS SERVER BUG ili nesto slicno (ovisi o stavci 2.) u koju stavljamo imena korisnika koji su donirali novac i iznos da bude sve prozirno(transparentno kak veli kosorica)

5. igranje do iznemoglosti ili do isljucenja struje, zbog bankrota jer ste lovu dali za server, itd itd..

ne javljam se u ovoj temi ali ju pozorno pratim i računajte na mene financijski,unaprijeđen na poslu pa se mogu i malo opustiti s parama.

get doooooown !!!!
16 godina
neaktivan

E da sto se tice administriranja slobodno i mene pisi u "crnu ops" knjižicu. Imam dosta iskustva sto se tice administriranja. Zadnje sam administrirao CoD 4 na Diabolic serverima.

A sto se tice para ja mogu uletit sa nekih 100-150kn ovaj put.

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 15:34 (TopGun).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Evo ponovo link od snipa, bio je vec ali su ga makli - a i ovoga ce lol :

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 15:56 (Joe Cooker).
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
TopGun kaže...

E da sto se tice administriranja slobodno i mene pisi u "crnu ops" knjižicu. Imam dosta iskustva sto se tice administriranja. Zadnje sam administrirao CoD 4 na Diabolic serverima.

A sto se tice para ja mogu uletit sa nekih 100-150kn ovaj put.

ti si mi i bio od pocetka u knjiziciCool

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

hmm...da..

cak necu ni moci pokrenuti igru tako da je necu ni kupovati.

nazalost

tek kad kupim novu masinu :(

btw: tako sam kupio bbc2 i bacio 400 kuna

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!! Mogu vjerovat da roda donese malu bebu, al da pauk odnese auto,....pa nemojte me hebat !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 16:00 (DoDSrcolomac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo cak i the online gamer black ops Smijeh

Evo i jos malo gameplaya ovaj put ctf na Launchu u 480p al kvaliteta je izvrsna

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 16:05 (Jebasu123).
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jos malo

na Launch ovo nije prije bilo provjerio samBelji se

pokazuje gameplay sa scorpionom

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 16:12 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

Jucer naruceno kod njih. hehe

15 godina
neaktivan

Kako bi pokrecao Call of Duty Black Ops na mojoj konfi (pogledajte pod Moj Pc)

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

predpostavljam da je reza 1440x900 onda medium/high sa mmozda AA uglavnom ako si mogao cod:waw onda mozes i ovo,bit ce mozda samo malo zahtjevnije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 17:48 (Jebasu123).
16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...
Captain.Price kaže...

predpostavljam da je reza 1440x900 onda medium/high sa mmozda AA uglavnom ako si mogao cod:waw onda mozes i ovo,bit ce mozda samo malo zahtjevnije.

a gle nemora bit meni MW2 ide bolje neg Cod4 

na mw2 sa celeronom x2 2.2ghz i 3650 bez problema ide na high pri 40fps-a (isitna pada fps kod dima,ali ne smeta previse)

a cod waw mi je iso na high jos dok sam imao  hd2600xt

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 18:05 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Evo cak i the online gamer black ops Smijeh

Evo i jos malo gameplaya ovaj put ctf na Launchu u 480p al kvaliteta je izvrsna

LOL ahahahhahaahhahhhha WHAT ARE YOU DOING IN MY STORE 

16 godina

pa sta vam nije bolje igrati dasmanjite detalje da vam sto bolje idu fpsovi?barem ja tako igram bez bling efekata pa mi hm "brze" radi.

get doooooown !!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jebasu123 kaže...
Captain.Price kaže...

e moze meni neko rec ocu moc porenut black ops na ovoj kanti

VTX HD4870 1gb

AMD phenon x2 550 II 3,1ghz

4gb rama

580w napajanje

24incha acer monitor

600 gb hdd

16 godina
neaktivan
made kaže...
Jebasu123 kaže...
Captain.Price kaže...

e moze meni neko rec ocu moc porenut black ops na ovoj kanti

VTX HD4870 1gb

AMD phenon x2 550 II 3,1ghz

4gb rama

580w napajanje

24incha acer monitor

600 gb hdd

Ako se ja nadam da cu sa svojom konfom pokrenut (pogledaj moj pc) onda ce tebi sve letit na high.

15 godina
odjavljen

EEEE ocu ja moc pokrenut Black Ops na svojoj novoj GTX 470?????

Dosadni ste vise s tim pitanjima. Ako ste igrali bez problema sve dosadanje COD-ove igrat cete i ovaj.

cema se neslaze sa ovim postom.
15 godina
neaktivan

Ako netko zna gdje ima da se kupi CoD Black Ops u Bosni nek javi!!!

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Captain.Price kaže...

Ako netko zna gdje ima da se kupi CoD Black Ops u Bosni nek javi!!!

Kupi na game.co.uk

U bosni ti je garant jako skupo.

cema se neslaze sa ovim postom.
16 godina
neaktivan

sorry sto upadam kao baba iz bolesti :), ali gdje je najjeftinije uzeti box?

Hvala.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice