How about a nice cup of shut the fuck up?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
How about a nice cup of shut the fuck up?
meni jedino ne pase kod ovih novih codova killstreakovi i perkovi, to je za mene glupost, i zato meni dosade ubrzo codovi, za cod4 je izdan pro mode pa mene tih "gluposti", a sad su opet ded serveri pa će se valjda moci to maknut, itd.
izgr: 50 €- ja ne vjerujem da ce biti toliko takvi, kao mw2, koji su morali biti iznad prosjecne cijene od 60 €, a svi isti fps-ovi po 50 ili manje.
preorder dođe oko 300+ kn sa poštarinom, a kada izađe će biti oko 400+ kn po mojoj procjeni.
Pisalo je negdje , neki službeni forum da če biti 60 Eura.
Ne znam više koji link je to bio.
imas tu preorder
odlicna i pouzdana stranica!
kojeg datuma izlazi igra za pc?
isto kad i za konzole
21.12.2012.
imas tu preorder
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Call-of-Duty-Black-Ops/~r348818/?d=1z13fvfZ1z13mn1Z1z13f85
odlicna i pouzdana stranica!
da, od tu sam i ja naručio. preporuka.
u gornjem lijevom kutu ti piše datum, a i koliko je još dana, sati, minuta i skeundi do izlaska.
trenutno je to - 47:11:47:47
omg svaka jbna stranica isto pitanje, ma...
Bilo bi zgodno da napisemo na svakoj stranici datum, ali nije potrebno :-)
Bilo bi zgodno da napisemo na svakoj stranici datum, ali nije potrebno :-)
bilo bi potrebno.
Bilo bi dobro da se u ime teme ubaci i datum izlaska u zagradi znači Call of Duty:Black Ops (9.11.2010)
A ne ovako sto puta pitati pa da se jedno te isto pitanje ponavlja iz stranice u stranicu.
Bilo bi dobro da se u ime teme ubaci i datum izlaska u zagradi znači Call of Duty:Black Ops (9.11.2010)
A ne ovako sto puta pitati pa da se jedno te isto pitanje ponavlja iz stranice u stranicu.
I cijenu!
I cijenu!
ma cijena je klasicna full price igra a sad naci jeftino je drugo
Ovo si bas u pravu i za svaku igru tako,ako se nezna tacan izlazak igre onda da moderator ubaci kad se sazna
onda bi mogli ubacit i cijenu i nabavnu cijenu i broj igraca koliko ce igrat i stavit link od preordera..
LOL loša ideja
EDIT: nek ti taj thumb produzi ravno u dupe :/
Nije losa ideja...jer igra izlazi tad i tad a cijena varira i najvise se pitanja odnosi na to "a kad izlazi"?
Evo i mene !!!!
Zanima me nesto u vezi black ops-a evo ovako htio bi uzeti igru za PC ali nisam siguran posto mogi ljudi po forumima govore da za tu igrau treba imate masinu od PC-a a neki govore da ce bit ko mw2 meni npr mw2 radi sve na max bez trzaja imam ATI RADEON HD4870 1gb 4gb rama amd phenon X2 550 3,1 ghz i 550 gb harrd i WIN 7 pa me zanima ako ko zna pomoci ocu li ja na toj konfi bit u mogucnosti igrat igru nemora bit na max !!!!!????????????????????????
Naravno da hoces vjerovatno na max.
Naravno da hoces vjerovatno na max.
ma nemora na max zanimalo me samo ocu traza al hvala na odgovoru :))))
yep leakani su zombiji cini se
šta je to što je obilježeno plavim borderom na slici?
Meni lici na F2000 iz MW2 ili neko slicno oruzje...
meni pari neka vještica na metli...
ontopic: pari AUG HBAR iz mw2
De mi pojasnite ovi contracti
mislim da znam sta je to ali nisam siguran. Znači uzmem contract za 74u i moram napravit nezz, 200 killova sa tim da bi dobio CP?
De mi pojasnite ovi contracti
mislim da znam sta je to ali nisam siguran. Znači uzmem contract za 74u i moram napravit nezz, 200 killova sa tim da bi dobio CP?
da ali postoji vremenski rok u kojem taj contract moras ispuniti
btw novi contracti dolaze svakih 24h
mozes u njima i xp i CP dobiti