halllooo!! offtopic!!! tema je black ops..
halllooo!! offtopic!!! tema je black ops..
eh ja imam "gaming" mis od 35kn i jos radi,a star je oko godinu dana
A ja sam imao MS miš za 26kn koji je držao 7 godina kod mene, a sad sam ga dao frendu i još ga ima. Dao sam mu ga prije godinu dana.
Sorry za offtopic.
oe ljudi ovo je offotpic ali..pocto sam skupio 600 kn..znaci ostat ce mi 200 kn..sta mi preporucate da si uzmem msm iz tehnike ovako...ja sam razmisljao da si uzmem neki mis..
Uzmi mene za ženu
dobit ćeš mnogo...originalnih igara
ma msm do 11 mjeseca ce se tu naci sigurno js par stotina kuna..stoga..
EDIT:http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=90145&kateg=1102
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=111535&kateg=1102
hmm??
ma msm do 11 mjeseca ce se tu naci sigurno js par stotina kuna..stoga..
EDIT:http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=90145&kateg=1102
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=111535&kateg=1102
hmm??
Osobno imam razera abyssusa i full sam zadovoljan, ali ako budes imao para uzmi si tog logitecha-nisam cuo za neka losa iskustva s njim.
Svakako valja napomenuti da uzmes i neku dobru podlogu ako vec nemas.
Kojeg god da uzmes od ta dva neces fulat
LOL Koji offtopic ! Jebali vas miševi i štakori.
ok thx...ljudi sory na offtopičarenju..
Ja kupujem monitor za nekih 1500kn.
Može preporuka?
Fulo si temu.
EDIT:hah,uvatio se za bait xD.
Ja kupujem monitor za nekih 1500kn.
Može preporuka?
Da uzmi onaj novi tek izaso lg-ev 15''crt.
Šalim se malo
stvarno ljudi dosta offtopica 
edit:Mislim da se šali posto je tip poceo sa miševima i to
np devil
nuclear :
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_191&products_id=7597
EDIT: stvarno oprostite na offtopicu, necu vise
Svaki sljedeći off topic biti će kartoniran. Pa vi nastavite.
evo novi potpuni 100% spisak oružja u codu bo sa gamereporta na hrvatskome jeziku podjeljeni u skupine:
http://gamereport.tportal.hr/87317/Oruzja-u-CoD-Black-Ops.html?keywords=zanimljivost

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
odgodili su za dvije godine, navodno je activision zaradio previše para i sad ih tuže za monopolistički pristup u industriji igara.
dakle 2012 godine, ako uopće izađe.
:)
ma šalim se.
izlazi 9.11.2010.
to ti je još 49 dana i kusur sati
odgodili su za dvije godine, navodno je activision zaradio previše para i sad ih tuže za monopolistički pristup u industriji igara.
dakle 2012 godine, ako uopće izađe.
:)
ma šalim se.
izlazi 9.11.2010.
to ti je još 49 dana i kusur sati
ovati dobra, odlična samo šta nisi trebo napisati kad izlazi neka povjeruje, jer dečec si nezna procitati prijašnje postove to je samo 1 str iza, a ne 1 pitanje pola ove teme, sick
eh, al ipak pitaš pitanje za koje nađeš odgovor za 2sec google-om.
ovo bi svaki user u postu trebao napisati za ovakve gore:
Black Ops izlazi 9.11.
i tako svaki post lol
nebi reko ja sam 9 mjeseci na ovome forumu, ti 8, pa tako da si ti decec mali, a posto te pvt ne poznajem ne moram te postivati...
a i decec mali nije uvreda!
a ako si ti tako stariji od mene kako kazes i tu se ... šta nisi pito to pitanje google? jeste da forumi tome sluze ali.. prijašnja strana, pa još jedna unatrag...prvo ispeci pa reci...a sad dosta pametovanja... do daljnjega.
Nego da mi prokomentiramo dvd Cover (naslovnu sliku) od igre, dal vam se sviđa?
Mw2 meni osobno je ima ljepšu naslovnu... slika ima boje xD
Nego da mi prokomentiramo dvd Cover (naslovnu sliku) od igre, dal vam se sviđa?
Mw2 meni osobno je ima ljepšu naslovnu... slika ima boje xD
Naravno da je BO naslovnica bolja.
Dva štoljpija su bolja od jedne puške. 
možda sam mlađi ali zreliji, povlacim se, ovaj neka se svadi sam sa sebom, i lol nemam tako puno igranja coda, ja imam život.
i šta ti vrijedi biti stariji ako se neznaš snaći! mislim....(koristiti stranicu iza, i google)
oki... ja log off ...
Šta mislite oče taj BO srušiti rekordnu prodaju mw2?
sigurno nece, jer je dosta copy paste, i dosta toga vidjeno, tako da...
a i mw2 je kopirka cod4 pa se prodao bolje :/
Ali je izmedu izasao WaW pa se ljudi zazelili 
neznam bas
cod4 je puno bolja igra koja se jos dan danas igra na velko
mozda je black ops slijedeci dostojan naslijednik?
također nije jedini faktor slabije prodaje BO od mw2 sto ima mnogo stvari slicne(customizable killstreak,neka oruzja,neki perkovi itd.)
igru ne radi IW(iako vise ne postoji)to vec mnogim ljudima ne pase
pa tu je također mrznja prema activisionu,sumnjicavost jer je mw2 na kraju ipak razocarao u multiju
pa onda mape ce se placat a toga prije mw2 nije bilo u cod serijalu
neznam ja kupujem i nadam se najboljem
također nadam se da ce supportati igru kao sto su obecali tj. da uvijek izdavaju patcheve koji popravljaju bugove,nerfaju op oruzja itd..
neznam bas
također nije jedini faktor slabije prodaje BO od mw2 sto ima mnogo stvari slicne(customizable killstreak,neka oruzja,neki perkovi itd.)
pa tu je također mrznja prema activisionu,sumnjicavost jer je mw2 na kraju ipak razocarao u multiju
također nadam se da ce supportati igru kao sto su obecali tj. da uvijek izdavaju patcheve koji popravljaju bugove,nerfaju op oruzja itd..
cod community je sad klimav. ne znamo hoće li valjat ili failat. a cod4 ni jedan sljedeći cod neće prestić po popularnosti.
neznam bas
cod community je sad klimav. ne znamo hoće li valjat ili failat. a cod4 ni jedan sljedeći cod neće prestić po popularnosti.
Hmm... nikad ne reci nikad! Jedna velika stavka popularnosti Cod-a 4 je to sto se piratska verzija igra bez problema! Ako black ops bude ono sto je trebao biti mw2 mislim da ce potuci oba nastavka!
Smeta me što mi PC igrači (pretpostavljam da su ovdje većina takvi) nećemo dobiti i one extra 4 co-op mape, koje se dobijaju u hardened i prestige ediciji (xbox i ps3).
Ovi ostali dodaci mi nisu zanimljivi.
Prije BO su Reach(prijasnji ODST se kao 360 ekskluziva prodao 1.5x vise nego multiplatformski BC2) i Medal Of Honour,pa ce barem na xboxu bit nagrižena prodaja.Ali BO je napravljen i za Wii,a tamo je ogroman broj potencijalnih kupaca.