A pa možda bude dobar, jer meni ni COD 5 nije baš tolko loš. Naravno nije ni blizu četvorci.
Kladim se da će ovo biti kopija Apokalipse danas kao što je petica bila Enemy at the gates
Trytech je zaslužan za prosjek od 3ke za konzole i za isto tako preloše 5ce odnosno WAW nakon odlićne 4ke....vjerujem samo IW-du i veselim se 6ci, odnosno MW 2, no od Trytecha ne očekujem ništa dobrog. Zamislite kad jedan okorjeli fan cod serijala (ja) dobije besplatno original igru (cod WAW) i nakon tjedan dana igranja vrati ga natrag uz dužno hvala, ali ne bi!
Ma, nebude od toga ništ dobro..., štancaju ih ko na traci..
ali nadam se da neče upropastit MW2!
Svašta, ova vijest me iznenadila. Izgleda da je to postala tradicija da svaki drugi nastavak radi Treyarch i da njihov nastavak obavezno ne smije biti moderno ratovanje.
Hvala bogu, uhvatit će se Vijetnama. Nadajmo se da će se prekinuti niz neuspješnih igara iz Vijetnama i da ćemo napokon dobiti Vijetnam vrijedan igranja.
pošto još do sad nema naslova vrijednog spomena sa tematikom rižookih....ovo bi mogao bit korak naprijed prema normalnoj Vietnam igri
jedino kaj mi je ostalo u glavi je Vietcong...
kolko sam odigro igrica za VIETNAM cudo jedno nije mi se nije dopala svaku san 12 min igre i uninstall valjda ce nes bit od ove
I veselim se tome da vidim kako će izgledati Vietnam, zašto ne.
Istina, samo Vietcong mi je bio zanimljiva igra s tom tematikom, ali tko zna...
Pogotovo ne bez bilo kakvih konkretnih podataka osim toga da traže glazbu.
Treyarch bi se trebao ugledati na Infinity Ward.
glupi su ti starinski bolje jedan na balkanu
ma nevjerujem, suplja prica
Nadam se da će napokon biti jedan prava igra o vietnamu.
Da...napokon će to biti igra u kojoj ćete moći kvalitetno ubijati zločeste žute i kosoke Vijetnamce koji su se (zamislite bezobrazluka!) okrenuli protiv kapitalizma. Ajme! A vi ćete biti dobri Amerikanci koji ćete unatoč teškoćama, ipak promijeniti tijek povijesti, i pobijediti. Svaka čast. Vjerovatno će Call of Duty 8 biti neki novi rat kojeg će pokrenuti kapitalistička mašinerija Zapada, vjerovatno će biti borba Gruzijaca, i dragih im saveznika, amerikanaca, koji se bore protiv krvoždernih Rusa i na kraju vjerovatno poraze cijelu Rusiju...Živjele igre!
glupi su ti starinski bolje jedan na balkanu
Ma daj mrzim taj Treyarch, cod5 i nije toliko losa igra, ali kada su ga predstavljali govorili su da su uvjereni kako ce cod5 biti najbolji FPS svih vremena, oni su totalno pukli...
Procitao sam da navodno razmišljaju stavit igru u hladni rat
Ako je cod5 tolko smeće a cod 4 najbolja igra svih vremena ( nemam nista protiv 4 ali 5 mi je trenutno bolji i vise ne igram 4. i da imam oba originala) objasnite mi zašto ima sve više cod 5 servera a cod 4 sve manje i manje. Brat mi igra cod 4 i svaki dan kad igra govori da je sve manje ljudi i ostaju samo oni teški fanatici cod 4 kojima se cod 5 gadi iz dna duše, da li zato što nevole treyarch ili WWII ili iz kojeg već razloga.
Igram MW iako mi se ne gadi WaW, niti sam MW fanatik :)
Jednostavno mi bolje leži taj moderni seting igre. I sigurno nisam jedini...
ajd da i to vidimo
ne očekujem ništa nakon što sam se razočarao na waw-u
možda je tako i bolje jer onda ima šanse da me iznenadi
Ma bude ovo dobro bilo.
Vjerovatno ce uzet engine od Modern Warfare 2.
I samo ce bit razlika u tematici.
nisi u toku očito
2 različita isusa rade mw2 i sedmicu
IW i Treyarch
trayrarch radi WW2
infinity ward Modern Warfare
imaju 2 god da naprave igru, tak da cod izlazi svake godine.
a i nece bit razlika u enginu, samo ce napravit drugacije likove,oruzja i mape.
a i za mp mi je svjedno jel ww2 ili modern, glavno da se puca! 
nisi u toku očito
2 različita isusa rade mw2 i sedmicu
IW i Treyarch
Zar nebi to trebao biti COD 6???
Joj vietnam mi je zagadila igrica zvana "SHELLSHOCK 2", nebih tako nešto više igrao!!!
Najbolje bi bilo da radnju stave u vrijeme domovinskog rata.Irak,vietnam,afganistan, WWII su već isfurani. Infinity Ward se pokazao pametan i otišao korak naprijed i tako smo dobili jedan od najboljih fps-a ikada makar mi je već dosadio.
Volio bih i da u Modern Warfare II eksplodira atomska bomba kao i u COD 4. Koji doživljaj, kao i ono sa Černobilom. Ma prehebeno!!!
Ovo sta je Joe Cavallo rekao,ja mislim da nije istina,ja igram cod4 i ima jednako puno igraca kao sto je i prije bilo kada je izasao cod4,a cod5 u multyplayeru je bezveze.Igrao sam ga 15-20 min i odmah mi je posto dosadan.
Call of duty 7 bi mog
ja se takodjer nadam da bi se mogla u boljem svijetlu vratiti tematika Vijetnama
iako... meni je VIETCONG 1 bio odlična igra, i sad se sjećam s kolikim sam uživanjem češljao