Call of Duty 7 zaključana tema

poruka: 37
|
čitano: 6.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Call of Duty 7

haha

ovaj Treyarch totalno poludio

Vietnam

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Call of Duty 7

A pa možda bude dobar, jer meni ni COD 5 nije baš tolko loš. Naravno nije ni blizu četvorci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 13:29 (shark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Kladim se da će ovo biti kopija Apokalipse danas kao što je petica bila Enemy at the gates

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Call of Duty 7

Trytech je zaslužan za prosjek od 3ke za konzole i za isto tako preloše 5ce odnosno WAW nakon odlićne 4ke....vjerujem samo IW-du i veselim se 6ci, odnosno MW 2, no od Trytecha ne očekujem ništa dobrog. Zamislite kad jedan okorjeli fan cod serijala (ja) dobije besplatno original igru (cod WAW) i nakon tjedan dana igranja vrati ga natrag uz dužno hvala, ali ne bi!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 7

Ma, nebude od toga ništ dobro..., štancaju ih ko na traci..

ali nadam se da neče upropastit MW2!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Svašta, ova vijest me iznenadila. Izgleda da je to postala tradicija da svaki drugi nastavak radi Treyarch i da njihov nastavak obavezno ne smije biti moderno ratovanje.

New Prison Break Promo: http://www.youtube.com/watch?v=9rFxSsDm0wY
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Hvala bogu, uhvatit će se Vijetnama. Nadajmo se da će se prekinuti niz neuspješnih igara iz Vijetnama i da ćemo napokon dobiti Vijetnam vrijedan igranja.

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Call of Duty 7

pošto još do sad nema naslova vrijednog spomena sa tematikom rižookih....ovo bi mogao bit korak naprijed prema normalnoj Vietnam igri

jedino kaj mi je ostalo u glavi je Vietcong...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 7

kolko sam odigro igrica za VIETNAM cudo jedno nije mi se nije dopala svaku san 12 min igre i uninstall valjda ce nes bit od ove

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Definitivno mi nije COD:WAW bio razočanje.

I veselim se tome da vidim kako će izgledati Vietnam, zašto ne.

Istina, samo Vietcong mi je bio zanimljiva igra s tom tematikom, ali tko zna...

Pogotovo ne bez bilo kakvih konkretnih podataka osim toga da traže glazbu.
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Treyarch bi se trebao ugledati na Infinity Ward.

Only God (& mod) can judge me

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

glupi su ti starinski bolje jedan na balkanu

Kupujem igračkice iz kinder jajeta!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Call of Duty 7

ma nevjerujem, suplja prica

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bes7 kaže...

to su svi rekli i za prvu najavu WaW-a
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Nadam se da će napokon biti jedan prava igra o vietnamu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Da...napokon će to biti igra u kojoj ćete moći kvalitetno ubijati zločeste žute i kosoke Vijetnamce koji su se (zamislite bezobrazluka!) okrenuli protiv kapitalizma. Ajme! A vi ćete biti dobri Amerikanci koji ćete unatoč teškoćama, ipak promijeniti tijek povijesti, i pobijediti. Svaka čast. Vjerovatno će Call of Duty 8 biti neki novi rat kojeg će pokrenuti kapitalistička mašinerija Zapada, vjerovatno će biti borba Gruzijaca, i dragih im saveznika, amerikanaca, koji se bore protiv krvoždernih Rusa i na kraju vjerovatno poraze cijelu Rusiju...Živjele igre!

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
c0x0x kaže...

glupi su ti starinski bolje jedan na balkanu

E ovo bi bilo legendarno, ajmo im poslat pismo da to bude sljedeči CoD xD
16 godina

Ma daj mrzim taj Treyarch, cod5 i nije toliko losa igra, ali kada su ga predstavljali govorili su da su uvjereni kako ce cod5 biti najbolji FPS svih vremena, oni su totalno pukli...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Procitao sam da navodno razmišljaju stavit igru u hladni rat

http://www.urbandead.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Ako je cod5 tolko smeće a cod 4 najbolja igra svih vremena ( nemam nista protiv 4 ali 5 mi je trenutno bolji i vise ne igram 4. i da imam oba originala) objasnite mi zašto ima sve više cod 5 servera a cod 4 sve manje i manje. Brat mi igra cod 4 i svaki dan kad igra govori da je sve manje ljudi i ostaju samo oni teški fanatici cod 4 kojima se cod 5 gadi iz dna duše, da li zato što nevole treyarch ili WWII ili iz kojeg već razloga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Igram MW iako mi se ne gadi WaW, niti sam MW fanatik :)

Jednostavno mi bolje leži taj moderni seting igre. I sigurno nisam jedini...

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 7

ajd da i to vidimo

ne očekujem ništa nakon što sam se razočarao na waw-u

možda je tako i bolje jer onda ima šanse da me iznenadi

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Call of Duty 7

Ma bude ovo dobro bilo.

Vjerovatno ce uzet engine od Modern Warfare 2.

I samo ce bit razlika u tematici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...
Bes7 kaže...

to su svi rekli i za prvu najavu WaW-a
 ali, ako budu ovo pravili u paraleli sa MW2, MW2 ce biti upropasten, kao L4D, trebao se raditi jos 2 godine, zatim im valve upao u posao i izdao u trziste puno bugova (ne u igri, nego net zajebancija)
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
protjeran
Call of Duty 7

nisi u toku očito

2 različita isusa rade mw2 i sedmicu

IW i Treyarch

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

trayrarch radi WW2

infinity ward Modern Warfare

imaju 2 god da naprave igru, tak da cod izlazi svake godine.

a i nece bit razlika u enginu, samo ce napravit drugacije likove,oruzja i mape.

a i za mp mi je svjedno jel ww2 ili modern, glavno da se puca! Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...

nisi u toku očito

2 različita isusa rade mw2 i sedmicu

IW i Treyarch

sorry, nemoras se tako oslanjat na religiju, nisam dobro procitao ... a i vidim da je MW2 2009. a WW2 2010. akobogda :D
17 godina
Call of Duty 7

Zar nebi to trebao biti COD 6???

Joj vietnam mi je zagadila igrica zvana "SHELLSHOCK 2", nebih tako nešto više igrao!!!

Najbolje bi bilo da radnju stave u vrijeme domovinskog rata.Irak,vietnam,afganistan, WWII su već isfurani. Infinity Ward se pokazao pametan i otišao korak naprijed i tako smo dobili jedan od najboljih fps-a ikada makar mi je već dosadio.

Volio bih i da u Modern Warfare II eksplodira atomska bomba kao i u COD 4. Koji doživljaj, kao i ono sa Černobilom. Ma prehebeno!!!

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 7

Ovo sta je Joe Cavallo rekao,ja mislim da nije istina,ja igram cod4 i ima jednako puno igraca kao sto je i prije bilo kada je izasao cod4,a cod5 u multyplayeru je bezveze.Igrao sam ga 15-20 min i odmah mi je posto dosadan.

Call of duty 7 bi mog

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 7

ja se takodjer nadam da bi se mogla u boljem svijetlu vratiti tematika Vijetnama

iako... meni je VIETCONG 1 bio odlična igra, i sad se sjećam s kolikim sam uživanjem češljao

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice