uđem u cod 5 i nevidi mi se slika ali se zvuk čuje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
PA zašto nisi to napisa u postojeću temu?
aj nema veze
Gle tako je i meni bilo se jednon igron davno na staron kompu, možda ti je do konfe, jer se meni popravilo kad san ga nadogradia
koa ti je konfa?
proc. amd athlon 64 2800+,512 ram,radeon 9600 pro family
a jesi li ikako prije igro tu igru na toj konfi
ako jesi onda ti se nes pokvarilo
ako nisi najverovatnije da ti nije konfa dosta jaka za CoD 5 i pogledaj na googleu CAN YOU RUN IT
nadjes CoD 5 i ako ti moze na min. onda radi ako je ispod min. onda ti je slab komp.
hvala!
eh preslab mi je komp
ja sam imo slabiji proc. od tvog 1 GB rama i istu rafu i nisam mogo nikako igrat cod 4 a kamoli 5
morat cu si nadogradit komp imas kakav prijedlog da nije skupo
ovisi koa ti je matična, ali ja bi na tvon istu stavia novu grafu i možda malo rama, proc nije tolko loš
ja sam imo ati radeon 9550 ili nesto slico nesijecam se i imo sam 1 gg rama i radilo mi ko poliveno cod 4 na easy naravno
Na easy, ček aj sad ti meni objasni kakve veze ima lvl težine sa persofrmansama
vjerojatno misliš na medium il low grafičke postavke
bas sam to mislio nadogradit
Hm,evo sad sam instalirao igru i odaberem SOLO,onda NEW GAME odaberem nivo težine igre i onda me vrati na odabir misije....i nikako da započnem igru,kako to riješiti?
ima ti već tema
Moraš nešta u run upisat ili se isključit sa neta
A što trebam upisat u run da ne isključujem svaki put ruter kad želim igrat cod5?
evo da ne otvaram bzvz drugu temu..trebam key za cod 5 neda mi se googlat pa ako neko vec zna stranicu neka da...ili neka copy pastea key...hvala
evo da ne otvaram bzvz drugu temu..trebam key za cod 5 neda mi se googlat pa ako neko vec zna stranicu neka da...ili neka copy pastea key...hvala
i naravno ne org
Ja imam pitanje u vezi sp tj o pojavi kad pogodite neprijatelja i on je ranjen pa izvuče pištolj i počne pucat dali je to random pojava ili se može neprijatelja pogodit u određeni dio tjela da to napravi.
Pitam zato jer mi je pištolj najdraže oružije a to je jedini način da ga dobijem