BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 134.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
15 godina
Re: BF3 Squad Rush Turnir
nooir kaže...

@fila Evo i ti izvuci naš jedan balkanski post ode i citiraj ga, ajde molin te, molin vas. Jel vi kužite o čemu je rič ode??!??!?! Pročitajte tomin post, i postove, ako ta osoba nešto zlonamjerno misli dabogda mi crkli svi odreda dragi ljudi rodbina i dica koje poznan. Pun k mi je tog pljucanja po klanu i svemu i onda sorry briši postove idemo dalje,nećemo više. Pa jesan ja, tomo i MC nečija/e piz*a ode??!?!?!?

Ma što si ti umišljaš ajde ovo ovo ajde ono. DI sam tebe spomenuo ili nekog od tvojih mc? Ne seri bre! :) Samo kažem da je balkanizam pristuran kao i na skoro svakom turniru kojem sam igrao dakle: CS, PES, COD, DOTA itd...uvijek ali uvijek su svađe, problemi, ovaj ovo ovaj ono. NItko ne priča ništa za tebe, ali svi smo u načelu balkanci i nitko nas ne voli zbog stava da smo uvijek u svemu najbolji a ko je bolji od nas on je lopov, varalica itd. Kad je bilo sranja sa nenom svi su se izdrkavali da nisu ni znali ko je neno, tako i sad ovdje, umjesto da se igra za fun svađaju se oko lampica, darta itd kao dječurlija na igralištu, pa dajte ljudi. 

Dado zeznuo si jednu stvar jer si stavio bodove i tablice. Trebali smo samo igrat jedni protiv drugih bez ikakvih pobjednika već zbilja za fun. Ova igra sama po sebi forsira KDR i statsitsike umjesto da forsira zabavu i teamplay.

Nhf frende ali nemoj si umišljati stalno e mi e ja...nitko te ne šljivi ni 5 posto već svi sve napadaju i svađaju se kao curice pred mengu. Prema tome odjebajem sad i nemoj da me prozivaš jer ja nisam nigdje tebe, hvala.

17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Dosta preseravanja... xD

Želi li netko protvi nas večeras? Mi smo The Shabans :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

...jer ne želin da me se stavlja u isti kontekst sa svima, ali whatever, ja san reka sve što san ima ode.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

BTW da napravim reklamu malo BCHR-u...za one koji neznaju uskoro vam kreću prijave za Ligu (kraj ovog ili početak idućeg tjedna) gdje bude sve puno puno puno bolje organizirano (web, definirana pravila, TS...admini).

Nema SQ Rush laddera ali ako se pokaže interes dečki će ga uvrstiti. Tako da kad dođe vrijeme svi vi kojima se ovaj mod svidio (pa makar i kroz ovaj turnir) lobirajte da nam se omogući igranje istog.

Evo ja sam tam bio jucer napisao post o tome...pa se naknadno sa P.S.-om promjenilo misljenje da bi se mogao uvrstiti lader i od sq rusha ako se pokaze interes, a mislim da ga nebi nedostajalo...cak se moze i ovaj turnir uzeti ko primjer. Sta se tice organiziranja, dado1410 svaka cast.

13 godina
xyan kaže...

Evo ja sam tam bio jucer napisao post o tome...pa se naknadno sa P.S.-om promjenilo misljenje da bi se mogao uvrstiti lader i od sq rusha ako se pokaze interes, a mislim da ga nebi nedostajalo...cak se moze i ovaj turnir uzeti ko primjer. Sta se tice organiziranja, dado1410 svaka cast.

Slažem se. Dado svaka čast!

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
protjeran
nooir kaže...

...jer ne želin da me se stavlja u isti kontekst sa svima, ali whatever, ja san reka sve što san ima ode.

Želio ti ili ne,pica si... {#}

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
nooir kaže...

Naravno, zato me žene i vole {#}

[M|C] 7emper_fi
14 godina
Cyber_Freak kaže...
nooir kaže...

I to je potvrdeno odlukom upravnog odbora Bug zajednice članak 1.

14 godina
neaktivan
drahic kaže...
Cyber_Freak kaže...
nooir kaže...

I to je potvrdeno odlukom upravnog odbora Bug zajednice članak 1.

{#}

Pošaljite mi izvješće sastanka :)

[M|C] 7emper_fi
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Nemozemo. To smo sastancili tajno i svi članovi su tajni. Nema pregovora.

Pica si i gotovo. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
BF3 Squad Rush Turnir

E ajd ovako, da se ovakva sranja ne bi deshavala konstantno...

napravite podjelu po godinama... meni se ne igra protiv djechurlije vishe, neam zivaca... ajmo napravit od - do.  15- 21 , 22 - 28, 29 pa nadalje ili stari debili samo... 

Meni se ne da sam na mapi trazit exploite, nisam vishe tako mlad....

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pica si i gotovo. {#}

Sa pršuton pica??

maggotmaster kaže...

napravite podjelu po godinama... meni se ne igra protiv djechurlije vishe, neam zivaca... ajmo napravit od - do.  15- 21 , 22 - 28, 29 pa nadalje ili stari debili samo... 

Ja iman 47. {#}

[M|C] 7emper_fi
14 godina
protjeran
nooir kaže...
drahic kaže...

Pica si i gotovo. {#}

Sa pršuton pica??

maggotmaster kaže...

Ja iman 47. {#}

ja spadam pod stare debile, ne sekiraj se ;)

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir
Svi samo bezveze pričaju, a nitko da bi odigrao nešto. To samo potvrđuje da ste svi jedne velike pice :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Svi samo bezveze pričaju, a nitko da bi odigrao nešto. To samo potvrđuje da ste svi jedne velike pice :P

Kako ne, pa evo BMT igra večeras 7 mečeva ako oćete i vi oko 23 {#}

[M|C] 7emper_fi
17 godina
nooir kaže...
Dodinho kaže...

Kontaktiraj Damu (Soldier977) pa se dogovrite, on je duhovni vođa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 20:23 (Dodinho).
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ljudi dajte se skulirajte,dosta više tih glupih prepucavanja ko je bolji a ko gori,da li je lampica bila upaljena ili ne. Čovjek se ispričao jer to nije namjerno napravio i tu ste trebali stat (govorim za svih),Tomo nije ništa loše mislio s time šta je napisao za TAC light,isto tako ne morate vi odmah skakat na cijeli svijet zbog toga....

Možemo li sada MI iz MadCroatsa i xXx napokon postati prijatelji,prestat s ovim gluparijama i zaboraviti sve gluposti?

8 0 hvala 1
14 godina
Dr_Furyo kaže...

Ljudi dajte se skulirajte,dosta više tih glupih prepucavanja ko je bolji a ko gori,da li je lampica bila upaljena ili ne. Čovjek se ispričao jer to nije namjerno napravio i tu ste trebali stat (govorim za svih),Tomo nije ništa loše mislio s time šta je napisao za TAC light,isto tako ne morate vi odmah skakat na cijeli svijet zbog toga....

Možemo li sada MI iz MadCroatsa i xXx napokon postati prijatelji,prestat s ovim gluparijama i zaboraviti sve gluposti?

Furyo.. drage volje.. Ja bi bio najsretniji kada bi bili dobri kao sta smo mi dobri sa 53-ojkama.. Ali..Nazalost mislim da to nece bit moguce,s obzirom na ponasanje vaseg uvazenog clana Virusa jucer,i blacenje naseg cijelog klana od strane Ex_Co7.

Nama je velika steta nanjeta od onda kada se Ex nije gasio i pricao protiv Nene.  I nakon neznam koliko pokusaja da mu se /vam kaze i dokaze. Uzaludno. Nazalost.

Sta meni/nama treba da npr dodemo na Bug kao jucer i da Virus pocne podhebavat. Ili jos bolje jucer kad sam dosao na VAS server.  Odmah sam volju izgubio za igranjem bas zbog takvih ljudi. Koji samo poticu kacenje izmedu klanova.

Ja sam odavno rekao. Nisam ni ja cist. Znao sam srat,podhebat,bit bahat... ali sam stao. Vidim kad je granica.

Kazes zaboraviti gluposti... Hmm.. Mozda oprostiti da,ali zaboraviti ne.  Svo ono blacenje mene,Nene i cijelog mog/naseg klana..

Edit.- DA nisam OFFtopic.. Jel netko slobodan za mec sada?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 21:34 (drahic).
16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Pa ja neznam kolko puta ćete ignorirati plavi post moderatora o prestanu offtopica i prepucavanjima.

Neznam kako vam nije jasno da to ne spada u ovu temu, imate private poruke pa to tamo riješite.

Sad bi vam mod trebao svakome dati po jedanog žutog kao i meni.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 21:36 (Jack Sparrow).
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Evo da se vratimo ontopic.

Extremne njubare odigrale protiv BRUTAL CROATSA i hvala dečkima za fair play jer su pričekali kad nam je ispao igrač. Bez obzira na rezultat bio je napet meč. Ma koliko se pripremili par puta su nas ispremješali opako i da je bilo malo više tajminga moglo je u prvoj  rundi  otići lagano na njihovu stranu a poslje tko zna kako bi završilo.

Uglavnom gg ekipa {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Zadnje upozorenje, prva iduća prepirka osigurat će vam kartonček. Pa si vi mislite. Sudionike teme molim da prijave sve neprimjereno.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Blue Magnum Team vs 53 > 2:2

Very good game dečki,fair play na vrhuncu. Onaj 1 ticket koji vam je ostao nas je uništio :D

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da pobili ste sve ove moje... pa sam im rekao bez spawna i upalio je :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
Dodinho kaže...
nooir kaže...
Dodinho kaže...

Kontaktiraj Damu (Soldier977) pa se dogovrite, on je duhovni vođa.

Sorry, nisam bio na kompu d0 negdje 22 i 30 tako da sam kasno vidio Semper_fi-evu poruku, ali nas svakako nije bilo. Sutra je ista prica (jebi ga vikend konjak loza...) pa bi sigurno mogli s ponedjeljka. Čujemo se preko battleloga da dogovorimo termin. OK?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
Dr_Furyo kaže...

Blue Magnum Team vs 53 > 2:2

Very good game dečki,fair play na vrhuncu. Onaj 1 ticket koji vam je ostao nas je uništio :D

Ooooooooooo!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 1:12 (xyan).
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

S vaše strane super, čestitan dobro je bilo. S naše strane zadovaljan san individualnin učinkon ali timski smo za prascima bacit. Puno propusta smo uočili u igri morat ćemo "malo" više komunikaciju popravit. A mi prvu koju smo izgubili imamo 64 killa i izgubimo rundu. Ponašamo se ko kauboji {#} katastrofa kakve stvari su se događale, to normalna osoba ne može virovat, pogotova ova zadnja, jao... svaka čast. ceco svaka čast. Pucamo bezveze ko debili tražimo 1 kill a ti prođeš okolo i armaš. Nije gotovo dok nije gotovo. Shvatili smo to na teži način.

Još jednom GG.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Jesi siguran da tako ide?

Jer sam nekako došao do zaključka da u SQD Rushu se ticketi gube kad lik umre, ne kad se spawna. Dakle, lik umre - ticket manje. Lika se "digne" i vrati se ticket.

Osim, naravno, ako ti je plan bio da se tvoji ne spawnaju uopće da ih nebi ubilo ;)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
ceco22 kaže...

Jesi siguran da tako ide?

Jer sam nekako došao do zaključka da u SQD Rushu se ticketi gube kad lik umre, ne kad se spawna. Dakle, lik umre - ticket manje. Lika se "digne" i vrati se ticket.

Osim, naravno, ako ti je plan bio da se tvoji ne spawnaju uopće da ih nebi ubilo ;)

mislio sam na ovo drugo... kad pogines odmah se gubi tiket... jedino ako se ozivi vracas ga... a posto smo spali na jedan tiket bilo je se lakse provuci sam nego da smo 4 pa da jednog ubiju... kad sam upalio plant rekao ekipi da je ok sa spawn...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 2:22 (ceco22).
14 godina
ceco22 kaže...
Šef kaže...
ceco22 kaže...

mislio sam na ovo drugo... kad pogines odmah se gubi tiket... jedino ako se ozivi vracas ga... a posto smo spali na jedan tiket bilo je se lakse provuci sam nego da smo 4 pa da jednog ubiju... kad sam upalio plant rekao ekipi da je ok sa spawn...

Upravo zato volim ovaj mod...jer daje dosta mjesta taktici i nadmudrivanju. Druga stvar jer da kroz neko vrijeme totalno "uigra" squad.

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Pozdrav svima,

Ja sam 53mali iz, toliko nam spominjane po fair playu, 53-ojke (hvala Vam svima na tome)

Svaka čast dečkima iz MC-a, pravi igrači, posebno Fury... Igra kao tornado... Prava rijetkost je ovakav fair play kakav su prikazale oba dvije ekipe i moje osobno mišljenje je da je rezultat 2-2 "zarađen" od oba dvije ekipe i da je najrealniji.

Pohvaljujem i SQR turnir i nadam se da će toga biti još u Vašoj organizaciji.

Hoooah!!

SemperFi

Siromah sam...Pijem stara vina, jedem pljesnivi sir i vozim auto bez krova :)

4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice