Evo vidis,kako si krivo shvatio. Tocno sam znao da ces se toga primit.
Napisao sam da neznamo za to exploitanje iliti kako god ti hoces to nazvat za TAC light. Nikad nismo to isprobavali. Za taj dio sam ti napisao da nismo znali da je zaista tako (ako je tako kako si napisao)
Pravila znamo. Ja nisam Switchov odvjetnik i necu odgovarat umjesto njega,ali zasto je koristio TAC,neznam. Ja vjerujem da je to slucajno. Jer ponekad se meni zna dogoditi da ti je sve namjesteno onako kako treba biti,a nekad nemas namjestena oruzja onako kako si ih postavio.
Npr m16a3,g18,medic.. itd. nekad se dogodi da bude ak-74,1911 tac,medic..
A isto tako,za vrijeme meca ne mjenjam oruzja nikad,niti ne gledam secondary,jer ako me ubiju,previse mi je napeto da gledam koji gun imam. Vise obracam pozornost da deckima objasnim di sam ubijen i jel ima koga jos tamo.
Ovo boldano se dešavalo prije patcha, kada si došao na rusku stranu, a imao si prije toga M16A3, uvijek te bacilo na kalaša. Poslije patcha to više nisam primijetio da se događa.
I hvala za Thumbs Down za objašnjavanje pravila.
I ja ne kažem da je namjerno koristio TAC light, samo konstatiram da po pravilima nije dozvoljen.
Kraj priče.
@neno:
A: Samo želim da se turnir igra po pravilima, mi nismo njonjali kada nam je protivnički team stavljao C4 na M-COM i ubijao nas s tim jerbo nigdje nije striktno zabranjeno, iako smatram to jednim od najnižih poteza na Sqaud Rushu.
B: Meni je do fer igre, pa nek bolji pobijedi. Da je MCu samo bitno da pobijedi, ne bismo igrali sa ovakva dva tima nego jednim, ja bih vjerojatno bio samo rezerva.
C: Nažalost bio je ono naš server, i ovdje se ispričavam u ime svih MCevaca, pokušali smo Virusa na TS-u smiriti da ne izaziva, ali nekako mi se čini da vas dvojica nećete nikada na zelenu granu. A i ti imaš opet insinuacije ovdje na BUG forumu o korištenju skripti i makroa. Ne treba ti to. Mislim da se ukupne tenzije nisu stišale do kraja.
Tako je samo da dodan,
Ako je dopušteno ona nema niskih poteza, ne ciljaju svi dobro i nemaju vrime reakcije kao bolji igrači i primjenjuju neke druge taktike što je ok, na nama je da spotamo i bacimo bombu..
I bold italic i underline br 2, da želimo osvojit turir, svakako bi bija tim drukčiji. Ali ekipa koja se često druži na tsu i sprijateljila i rekli igrat ćemo mi ode zajedno i to je to... I ne izvlačite sad iz konteksta da san reka da turnir nije bitan, želimo igrat i pobjedit ako je moguće i uz to zabavit se... Ali vidin da je sve moguće osim dijela zabavit se.