@fila Evo i ti izvuci naš jedan balkanski post ode i citiraj ga, ajde molin te, molin vas. Jel vi kužite o čemu je rič ode??!??!?! Pročitajte tomin post, i postove, ako ta osoba nešto zlonamjerno misli dabogda mi crkli svi odreda dragi ljudi rodbina i dica koje poznan. Pun k mi je tog pljucanja po klanu i svemu i onda sorry briši postove idemo dalje,nećemo više. Pa jesan ja, tomo i MC nečija/e piz*a ode??!?!?!?
Ma što si ti umišljaš ajde ovo ovo ajde ono. DI sam tebe spomenuo ili nekog od tvojih mc? Ne seri bre! :) Samo kažem da je balkanizam pristuran kao i na skoro svakom turniru kojem sam igrao dakle: CS, PES, COD, DOTA itd...uvijek ali uvijek su svađe, problemi, ovaj ovo ovaj ono. NItko ne priča ništa za tebe, ali svi smo u načelu balkanci i nitko nas ne voli zbog stava da smo uvijek u svemu najbolji a ko je bolji od nas on je lopov, varalica itd. Kad je bilo sranja sa nenom svi su se izdrkavali da nisu ni znali ko je neno, tako i sad ovdje, umjesto da se igra za fun svađaju se oko lampica, darta itd kao dječurlija na igralištu, pa dajte ljudi.
Dado zeznuo si jednu stvar jer si stavio bodove i tablice. Trebali smo samo igrat jedni protiv drugih bez ikakvih pobjednika već zbilja za fun. Ova igra sama po sebi forsira KDR i statsitsike umjesto da forsira zabavu i teamplay.
Nhf frende ali nemoj si umišljati stalno e mi e ja...nitko te ne šljivi ni 5 posto već svi sve napadaju i svađaju se kao curice pred mengu. Prema tome odjebajem sad i nemoj da me prozivaš jer ja nisam nigdje tebe, hvala.