BF2 Odjednom cd-key vise nevrijedi

poruka: 9
|
čitano: 3.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
BF2 Odjedno cd-key vise nevrijedi

Kupio sam bf2 key i instalirao igru preko EA download managera i sve je savrseno radilo do danas kad mi odjednom kaze "Your CD-KEY is not valid" kada se pokusam spojiti na bilo koji server..

I Nije mi nimalo jasno kako cd-key moze sam od sebe prestat vrijedit..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BF2 Odjedno cd-key vise nevrijedi

poslat ću ti ja samo reci koliko ti komada treba lol!

A kada se pokusas  spojit na server, i kaze ti da nemozes, da je kao u uporabi, to vec neko igra s tim CD-Key-om na tom serveru, pa vjerovatno probaj naci drugi server!

Ako igras verziju BF2 1.0 , ja cu ti poslat milijune cd-keyova, samo reci jel verzija 1.0 !

Jel imaš KEYHASH?

www.wyd-hq.com

16 godina
neaktivan
BF2 Odjedno cd-key vise nevrijedi

Garant ti je neki prijatelj bija u tebe, i ukra ti cd key...  Ako nije onda ti je neko proda pirata.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Garant ti je neki prijatelj bija u tebe, i ukra ti cd key...  Ako nije onda ti je neko proda pirata.

NE!, nekaze mi da se vec koristi, nego da nevrijedi!

nitko od prijatelja nije bio kod mene..

kontaktiro sam EA Games i dali mi novi key free.. (i ta za full collection)

ali mi nisu rekli sta se desilo da je stari prestao vrijedit..

i verzija je 1.41

EDIT Nije mi jasno kako promjeniti key ako sam igru instalirao preko EA download managera?

Taj dio su mi izostavili..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 18:19 (Escudo).
16 godina
neaktivan

Sry na duplom postu ali zar stvarno nitko nezna kako da promjenim jedan cd-key???

17 godina
neaktivan

Probaj ovako: (nasao na jednom stranom forumu)

Odi u Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\Support i nadji "Battlefield 2_code.exe", to je BF2 cd-key changer.

Ili ovako:

Start-Run-regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2\ergc
Edit the (default) value you see there, type your new CD key in, without dashes.
Run the full 1.41 patch again.
Your CD should now be encrypted and work online

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 1:57 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BF2 Odjednom cd-key vise nevrijedi
F1-IVO kaže...

Probaj ovako: (nasao na jednom stranom forumu)

Odi u Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\Support i nadji "Battlefield 2_code.exe", to je BF2 cd-key changer.

Ili ovako:

Start-Run-regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2\ergc
Edit the (default) value you see there, type your new CD key in, without dashes.
Run the full 1.41 patch again.
Your CD should now be encrypted and work online

da to znam i ja ali je to za standardnu veziju instaliranu preko cd-a, kad ides preko ea download managera postupak je malo drugaciji a drugaciji je i key.

17 godina
neaktivan

Jesi probao sa programom BF2CDKeyCheck? To sam skinuo pa ti ga mogu uploadat ako hoces pa probaj.

EDIT: nasao sam link.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 2:06 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BF2 Odjednom cd-key vise nevrijedi
F1-IVO kaže...

Jesi probao sa programom BF2CDKeyCheck? To sam skinuo pa ti ga mogu uploadat ako hoces pa probaj.

EDIT: nasao sam link.

probao sam ga vec ali ma kaze da nemoze procitati key..

EDIT link nevalja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 2:07 (Escudo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice