- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde malo nesto raspravljajte tipa konstruktivno, a ne samo homoseksualnu tematiku, imam prjedlog da malo ovu temu
ucinimo i korisnom pa bi me zanimalo koje vam je oruzje najbolje iz svake klase?
Te pogotovo kombinacija koju uzimate. Pa da ja nesto kazem sitno u vezi toga.
Assault - M416
Medic - M60 - mozda i predobro oruzje generalno gledajuci
Engineer - AKS-74U KRINKOV
Recon - GOL SNIPER MAGNUM i M95 SNIPER. Ovo mi je velika dvojba
Te snajperisti sto uzimate uz svoj snajp?
Na 19 sam levelu.
Rcon daleko najbolji snip mi je GOL, puno brzi od M95, malo bolji od onog prvog(M24) uz njega koristim pištolj, ako sam bas neka ninja onda da imam vise C4 exploziva(ili mortairstrike), ponekad malo vise municije a ono ostalo nemogu se sjetit.
Btw. vec dugo vremena za Rcon klasu nemam nista za otključat, već.
I da svaka čast Horagiu na slici.
Kukyyyy što mi uništi moj UAV???? Taman ispalio rakete.. Al dobio si ti... haaaa
Evo mora se smanjit igranje kako je škola počela evo danas mi je bilo epic kad sam skinuo dvojicu na quadu, obojici headshot jednim metkom
Sad skupljam bronce sa svim oružjima, još samo 2-3 ostala
Kukyyyy što mi uništi moj UAV???? Taman ispalio rakete.. Al dobio si ti... haaaa
Ja sam ti unistio uav po šali jer smo imali jos jedan tiket i onda ti mene teamkillaš i uzmeš nam taj zadnji tiket.
Al dobro oprastam ti. xD
Ja sam ti unistio uav po šali jer smo imali jos jedan tiket i onda ti mene teamkillaš i uzmeš nam taj zadnji tiket.
Al dobro oprastam ti. xD
Pa ja ispalio rakete na brdo protivnika al aj...
Jedino sto me smeta kod ove igre je to sto svaki put kad prvi put udem na server nakon nekog vremena me izbaci i napise connection error a nakon toga udem na isti i mogu igrat 3 dana nece me izbaciti... Uffff valjda ce to popraviti uskoro ali eto to je jedini problem (znaci igra je blizu savrsenstvu)... Hehe ima par grafickih bugova ali to je nezamjetno...
Jedino sto me smeta kod ove igre je to sto svaki put kad prvi put udem na server nakon nekog vremena me izbaci i napise connection error a nakon toga udem na isti i mogu igrat 3 dana nece me izbaciti... Uffff valjda ce to popraviti uskoro ali eto to je jedini problem (znaci igra je blizu savrsenstvu)... Hehe ima par grafickih bugova ali to je nezamjetno...
Isključi UPnP na ruteru...
Evo i ja sam se natirao kupit orginalni software...nick: Xenonum i najdraže mi je ubit Danny_HR-a.....to mi je cisto zadovoljstvo :D
Da.Samo oderi po njoj.
Da ali recimo caka je poredaš 6 njih jednu pokraj druge i opucaš u onu pokraj tebe i domino efekt....to je caka u rushu kod "plantova"
Gdje se nalazi datoteka "settings.ini"
U My Documents->BFBC2 direktoriju.
Našao sam. Hvala. ali nigdje nema "Speaker Count".
jel se ovdje uopce vise razgovara o "pravom " bad company-u? sad samo neki videovi i slike koje su +18 i da mogli bi bar cenzure staviti ( nemojte otkrivati previse- budem vas tuzil kosorice)
evo danas mi je bilo epic kad sam skinuo dvojicu na quadu, obojici headshot jednim metkom
da, lijepo si to izveo. mene i travnoshika si skinuo..... svaka cast care!
EDIT : ovima sto se cude homopokreta u bc2, evo primjera : sinoc mi prifalilo municije i nasao ja jednog assaulta i poceo stiskat po Q ali on ne j383, skacem oko njega- nis. on se okrenuo i ode ja ispalio pokraj njega 2-3 shota (nisam ga pogodio tj bar nije bilo onog team damage -10) i on se uvrijedio i poceo unosit u facu (doslovno). meni vec pukao film pa napisao daj "ammo majmune!" i onda se tetkica uvrijedila i ostao sam suh..
pouka= moras nesto dat da bi dobio
EDIT : ovima sto se cude homopokreta u bc2, evo primjera : sinoc mi prifalilo municije i nasao ja jednog assaulta i poceo stiskat po Q ali on ne j383, skacem oko njega- nis. on se okrenuo i ode ja ispalio pokraj njega 2-3 shota (nisam ga pogodio tj bar nije bilo onog team damage -10) i on se uvrijedio i poceo unosit u facu (doslovno). meni vec pukao film pa napisao daj "ammo majmune!" i onda se tetkica uvrijedila i ostao sam suh..
pouka= moras nesto dat da bi dobio
Zato ja uzivam igrajuci kao Medic! Pored mene stoji assault, stiscem Q ignorira me, pisem mu ignorira me, ispucam u njega 10 metaka iz M60, uzmem njegov kit bacim kutiju, vratim svoj ozivim ga. . ., sto je najbolje NIKAD mi niti jedan nije uzvratio team kill. Kad su ljudi bezobrazni ili neznaju bacit kutiju covjek se mora posluzit sam.
mogli bi stavit neki patch kad neko klikne q u blizini assaulta, njemu se na ekranu pojavi srednje velik tekst da treba kutija.
mw2 ftwl
mogli bi stavit neki patch kad neko klikne q u blizini assaulta, njemu se na ekranu pojavi srednje velik tekst da treba kutija.
mw2 ftwl
nisi ti ni lud... Si kupio igru?
mw2 ftwl
Pa cujes kako ti govori daj ammo, ili trba mi ammo
e da se može pokazat srednji prst, odma bi bacali ammo i medkite kad god treba
mw2 ftwl
Problem je kada igraš kao rus, ja ni ne slušam što govore jer pola toga ne kužim. A ikona za ammo se pokazuje samo na minikarti, ali tamo ne gledam tako često.
Ma kako ne razumiješ nešto što pričaju, npr. za ammo govori Nužna Patrona. Ima još toga ali se ne sječam.
Ma kako ne razumiješ nešto što pričaju, npr. za ammo govori Nužna Patrona. Ima još toga ali se ne sječam.
Da, ni meni ih nije problem "skužiti", nakon nekoliko partija razumješ svaku naredbu.
lol Rusi carevi kad kazu ovak nekak ''Bunker zahvacen'' neznam sad tocno kako kazu nemojte me odma spawn killati
Bunker zahvaćen i očišćen
Moj stav je da većina ljudi ni ne sluša ruski. Kad tražim ammo na ruskom nikad me ne skuži, iako je riječ patrone razumljiva. Kada nekog pitam na engleskom većinom dobijem municiju.
lol Rusi carevi kad kazu ovak nekak ''Bunker zahvacen'' neznam sad tocno kako kazu nemojte me odma spawn killati
To znaci da su baseraperi u bazi...
Ali inace skuzis sto ti govori, ako ne treperi mu ammo iznad glave
mw2 ftwl
nisi ti ni lud... Si kupio igru?
a kupio bi, zašto ne. samo pogle moj PC. budem partijao s vama na sljedećem bad companyju. danny nek opet uzme server, organiziramo se i bježimo od "orgijaša" nema više dileme oko mw3 vs bc3(preskačem bf3)...kupuj bc :) igra je jako realna, vidit ćemo stvarni život u bc3 hehe
mw2 ftwl
a, vidiš, dosta ljudi misli da je to pozadinski zvuk i ne obaziru se, pogotovo stranci kad su na ruskoj strani.
mi imamo sreće što smo slaveni, uvijek se "naši" zarate pa ih kužimo
kako ide "treba mi kutijica sa zavojima"?
slika govori tisuću riječi
Bio sam sretan ko nova godina... Odma prešo za level...
nice, teamwork, tako treba ;)