Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Timon kaže...

LMAO. Koji hit detection :) Danas sam sa quadom pregazio tipa i njemu nista Mršti se

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
17 godina
thechosenfreak kaže...

Ajde malo nesto raspravljajte tipa konstruktivno, a ne samo  homoseksualnu tematiku, imam prjedlog da malo ovu temu

ucinimo i korisnom pa bi me zanimalo koje vam je oruzje najbolje iz svake  klase?

Te pogotovo kombinacija koju uzimate. Pa da ja nesto kazem sitno u vezi toga.

Assault - M416

Medic - M60  - mozda i predobro oruzje generalno gledajuci

Engineer - AKS-74U KRINKOV

Recon - GOL SNIPER MAGNUM i M95 SNIPER. Ovo mi je velika dvojbaCool

Te snajperisti sto uzimate uz svoj snajp?

Na 19 sam levelu.
Rcon daleko najbolji snip mi je GOL, puno brzi od M95, malo bolji od onog prvog(M24) uz njega koristim pištolj, ako sam bas neka ninja onda da imam vise C4 exploziva(ili mortairstrike), ponekad malo vise municije a ono ostalo nemogu se sjetit.

Btw. vec dugo vremena za Rcon klasu nemam nista za otključat, već.

I da svaka čast Horagiu na slici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 23:05 (markoal).
15 godina
protjeran
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Kukyyyy što mi uništi moj UAV???? Taman ispalio rakete.. Al dobio si ti... haaaa

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo mora se smanjit igranje kako je škola počela Belji se evo danas mi je bilo epic kad sam skinuo dvojicu na quadu, obojici headshot jednim metkom Cool Sad skupljam bronce sa svim oružjima, još samo 2-3 ostala

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ma to sa gazenjem protivnika je pre bugovito.Znam da ponekad znam doslovno proc kroz igraca a njemu nista.
Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
17 godina
neaktivan

Nešto ko da se sjećam da je Pirat rekao da neću gledat taj film da imam njegovih 50 dogtagova...

FAIL FAIL
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

8 0 hvala 0
16 godina
I Am Alive kaže...

Kukyyyy što mi uništi moj UAV???? Taman ispalio rakete.. Al dobio si ti... haaaa

Ja sam ti unistio uav po šali jer smo imali jos jedan tiket i onda ti mene teamkillaš i uzmeš nam taj zadnji tiket.

Al dobro oprastam ti. xD

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ja sam ti unistio uav po šali jer smo imali jos jedan tiket i onda ti mene teamkillaš i uzmeš nam taj zadnji tiket.

Al dobro oprastam ti. xD

Pa ja ispalio rakete na brdo protivnika al aj...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina

Jedino sto me smeta kod ove igre je to sto svaki put kad prvi put udem na server nakon nekog vremena me izbaci i napise connection error a nakon toga udem na isti i mogu igrat 3 dana nece me izbaciti... Uffff valjda ce to popraviti uskoro ali eto to je jedini problem (znaci igra je blizu savrsenstvu)... Hehe ima par grafickih bugova ali to je nezamjetno...Cool

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dermentor kaže...

Jedino sto me smeta kod ove igre je to sto svaki put kad prvi put udem na server nakon nekog vremena me izbaci i napise connection error a nakon toga udem na isti i mogu igrat 3 dana nece me izbaciti... Uffff valjda ce to popraviti uskoro ali eto to je jedini problem (znaci igra je blizu savrsenstvu)... Hehe ima par grafickih bugova ali to je nezamjetno...Cool

Isključi UPnP na ruteru...

17 godina
neaktivan

Evo i ja sam se natirao kupit orginalni software...nick: Xenonum i najdraže mi je ubit Danny_HR-a.....to mi je cisto zadovoljstvo :D 

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
dŠef kaže...
A kako anti-tank mine razminirat? Razmontiranjem (pucanjem po njoj)?

Da.Samo oderi po njoj.

Da ali recimo caka je poredaš 6 njih jednu pokraj druge i opucaš u onu pokraj tebe i domino efekt....to je caka u rushu kod "plantova"

16 godina
dekstroza kaže...
mrgud1 kaže...

Gdje se nalazi datoteka "settings.ini"

U My Documents->BFBC2 direktoriju.

Našao sam. Hvala. ali nigdje nema "Speaker Count".

15 godina

jel se ovdje uopce vise razgovara o "pravom " bad company-u? sad samo neki videovi i  slike koje su +18 i da mogli bi bar cenzure staviti ( nemojte otkrivati previseSmijeh- budem vas tuzil kosorice)

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Timon kaže...

hhHAHAHAHAHHAHA :D

zakon :))))

I'm small person with big personality
16 godina
odjavljen
Ige kaže...

Belji se evo danas mi je bilo epic kad sam skinuo dvojicu na quadu, obojici headshot jednim metkom Cool

da, lijepo si to izveo. mene i travnoshika si skinuo..... svaka cast care!Smijeh

EDIT :  ovima sto se cude homopokreta u bc2, evo primjera : sinoc mi prifalilo municije i nasao ja jednog assaulta i poceo stiskat po Q ali on ne j383, skacem oko njega- nis. on se okrenuo i ode ja ispalio pokraj njega 2-3 shota (nisam ga pogodio tj bar nije bilo onog team damage -10) i on se uvrijedio i poceo unosit u facu (doslovno). meni vec pukao film pa napisao daj "ammo majmune!" i onda se tetkica uvrijedila i ostao sam suh..

pouka= moras nesto dat da bi dobio

i solve my problems with the gun
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 10:44 (skank666).
17 godina
skank666 kaže...

EDIT :  ovima sto se cude homopokreta u bc2, evo primjera : sinoc mi prifalilo municije i nasao ja jednog assaulta i poceo stiskat po Q ali on ne j383, skacem oko njega- nis. on se okrenuo i ode ja ispalio pokraj njega 2-3 shota (nisam ga pogodio tj bar nije bilo onog team damage -10) i on se uvrijedio i poceo unosit u facu (doslovno). meni vec pukao film pa napisao daj "ammo majmune!" i onda se tetkica uvrijedila i ostao sam suh..

pouka= moras nesto dat da bi dobio

Zato ja uzivam igrajuci kao Medic! Pored mene stoji assault, stiscem Q ignorira me, pisem mu ignorira me, ispucam u njega 10 metaka iz M60, uzmem njegov kit bacim kutiju, vratim svoj ozivim ga. . ., sto je najbolje NIKAD mi niti jedan nije uzvratio team kill. Kad su ljudi bezobrazni ili neznaju bacit kutiju covjek se mora posluzit sam.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan

mogli bi stavit neki patch kad neko klikne q u blizini assaulta, njemu se na ekranu pojavi srednje velik tekst da treba kutija.

mw2 ftwl

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
djdomi kaže...

mogli bi stavit neki patch kad neko klikne q u blizini assaulta, njemu se na ekranu pojavi srednje velik tekst da treba kutija.

mw2 ftwl

nisi ti ni lud... Si kupio igru?

17 godina
djdomi kaže...

mw2 ftwl

Pa cujes kako ti govori daj ammo, ili trba mi ammo

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan

e da se može pokazat srednji prst, odma bi bacali ammo i medkite kad god treba

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 12:01 (maxsisac_cro).
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
djdomi kaže...

mw2 ftwl

Problem je kada igraš kao rus, ja ni ne slušam što govore jer pola toga ne kužim. A ikona za ammo se pokazuje samo na minikarti, ali tamo ne gledam tako često.

16 godina

Ma kako ne razumiješ nešto što pričaju, npr. za ammo govori Nužna Patrona. Ima još toga ali se ne sječam.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma kako ne razumiješ nešto što pričaju, npr. za ammo govori Nužna Patrona. Ima još toga ali se ne sječam.

Da, ni meni ih nije problem "skužiti", nakon nekoliko partija razumješ svaku naredbu.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
16 godina
neaktivan

lol Rusi carevi kad kazu ovak nekak ''Bunker zahvacen'' neznam sad tocno kako kazu nemojte me odma spawn killatiMršti seNamigiva

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bunker zahvaćen i očišćen Smijeh

Moj stav je da većina ljudi ni ne sluša ruski. Kad tražim ammo na ruskom nikad me ne skuži, iako je riječ patrone razumljiva. Kada nekog pitam na engleskom većinom dobijem municiju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Jebasu123 kaže...

lol Rusi carevi kad kazu ovak nekak ''Bunker zahvacen'' neznam sad tocno kako kazu nemojte me odma spawn killatiMršti seNamigiva

To znaci da su baseraperi u bazi...NamigivaBelji se

Ali inace skuzis sto ti govori, ako ne treperi mu ammo iznad glave

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 12:57 (agent_00klc).
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
djdomi kaže...

mw2 ftwl

nisi ti ni lud... Si kupio igru?

a kupio bi, zašto ne. samo pogle moj PC. budem partijao s vama na sljedećem bad companyju. danny nek opet uzme server, organiziramo se i bježimo od "orgijaša" Smijeh nema više dileme oko mw3 vs bc3(preskačem bf3)...kupuj bc :) igra je jako realna, vidit ćemo stvarni život u bc3 hehe

goodye kaže...
djdomi kaže...

mw2 ftwl

a, vidiš, dosta ljudi misli da je to pozadinski zvuk i ne obaziru se, pogotovo stranci kad su na ruskoj strani.

Jack Sparrow kaže...

mi imamo sreće što smo slaveni, uvijek se "naši" zarate pa ih kužimo Smijeh

kako ide "treba mi kutijica sa zavojima"?

15 godina
protjeran

slika govori tisuću riječi

Bio sam sretan ko nova godina... Odma prešo za level...

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

slika govori tisuću riječi

Bio sam sretan ko nova godina... Odma prešo za level...

nice, teamwork, tako treba ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice