Igra mi je totalno po.izdila.
sad mi izbacuje ovo "we couldn't find any games".
svaki dan neki novi problem i to samo najednom a prije sve bilo ok :(
I meni to sranje izbacuje zadnjih dana.
Igra mi je totalno po.izdila.
sad mi izbacuje ovo "we couldn't find any games".
svaki dan neki novi problem i to samo najednom a prije sve bilo ok :(
I meni to sranje izbacuje zadnjih dana.
Zadnjih par dana imam te probleme. Vec sam mislio reinstalirat igru dok nisam vidio forum.
Također potvrđujem i ovo "Same here + cant join by using friendslist (NO GAMES FOUND)"
Baš sam jučer vidio nekog od vas kog sam dodao u friend listu i nemogu se spojit preko njega.
ja se sad nemogu spojit ni na jedan server.kaže mi da sam offline tj connectioan has been lost itd itd a ja online tj logiran
stiže update
zasad se zna ovo
One of the Insignia's requiring an unobtainable Bronze star for the tracer dart – requirement removed.
- Some hit box tweaks regarding latency
- A fix for blue screen text box issue which should affect all users with this problem
- 2 second spawn immunity, broken by moving/any action.
- 3D vision fixed.
ovo treće me najviše sekira
ja se sad nemogu spojit ni na jedan server.kaže mi da sam offline tj connectioan has been lost itd itd a ja online tj logiran
I kod mene je isto. Kad napravim log out pa login in radi
ja se ne mogu ni logirat
ma katastrofa.ubiju me ja se respawnam kad ono sve isto isti kit samo druga pljuca :D
Jer neko zna kad(ili hoće li)to DICE popraviti i što se uopće događa?Zašto to sad odjednom kad je "sve" dosad radilo kako treba?
... i ja se taman nakanim da uzmem org bc2, a vi ugasite server
... i ja se taman nakanim da uzmem org bc2, a vi ugasite server
a ja taman drugi tjedan dobivam GTX 460 da ponovo mogu igrati bez ultra low fps-a i vi ugasite server ;)
EDIT:novi trailer za Vietnam
http://www.gametrailers.com/video/vietnam-dlc-battlefield-bad/706508
Bilo pa prošlo
Par stranica prije..
Imam jedan problem s igrom.
Naime kad mi je upaljen xf , ne mogu uopće pokrenit igru.
Kad je xf ugašen radi sve bez problema, mislim na MP.
Jel netko zna možda kako to riješit,u čem je kvaka,googlo sam ali bez uspijeha.
Ja imam problem da meni xfire biljezi da igram igru,ali ne mogu uci u igranju na chat ili opcenito na xfire.
Inace dok sam igro na xpu sve islo normalno. Sad imam win7 ultimate x64. Iskljucio sam uac i probo par fora,ali isto i dalje.
Zakon!
Kako i u kojim mapamai načinima igre mogu voziti helikopter?
Zakon!
Atacama Desert conquest
Ja imam problem da meni xfire biljezi da igram igru,ali ne mogu uci u igranju na chat ili opcenito na xfire.
Inace dok sam igro na xpu sve islo normalno. Sad imam win7 ultimate x64. Iskljucio sam uac i probo par fora,ali isto i dalje.
To je zato sto je xfire dx9 a bc2 je dx10... barem ja mislim da je tak..
Evo našao to što je Kill Frenzy rekao za update:
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1370087-update-bad-company-2-pc.html
Jel možete uc u igru, meni nema konekcije sa serverima.., koliko ce to jos trajat dok updejta
jel tko zna kad ce otprilike ovaj novi patch,gdje je najavljeno da ce staviti hit registry od medal of honora?
edit:al sto je je,battlefield je uvijek bio kralj bugova i lagova.
Zakon!
Atacama Desert conquest
Port Valdez conquest
Zakon!
Atacama Desert conquest
Port Valdez conquest
Isla Inocentes, rush.
Ljudi ako se vec nemozemo skupit na jednom serveru onda napišite ukratko di najcešče igrate. Skupit čemo se tamo pa pakar složit 2 squada pa satrat ekipu.
Inače Nick je: Hedrick, pa me slobodno dodajte.
al jos nisu popravili ono da mozes skupit sve insignie? jucer sam morao igrat s onim garandom (ne moram ni govorit kako su me ownali) samo da bi opet dobio bronze star da skupim te insignie i kujac. zvjezdicu dobio insignie ne.... a jel moram i za tracer gun dobit zvjezdicu? imam negdje oko 450 planta a ni jedne zvjezdice... :/
Danas i ja dobijam igru, uskoro se vidimo na serverima
al jos nisu popravili ono da mozes skupit sve insignie? jucer sam morao igrat s onim garandom (ne moram ni govorit kako su me ownali) samo da bi opet dobio bronze star da skupim te insignie i kujac. zvjezdicu dobio insignie ne.... a jel moram i za tracer gun dobit zvjezdicu? imam negdje oko 450 planta a ni jedne zvjezdice... :/
pa kolko ja znam nemoze se dobit za tracer (?)
a insignie nisi dobio jer je valjda racunaju i ona spectat oruzja,i ako njih isto nemas broncu onda nemas ni insigniu.sto je glupo
ima insignia za tracer.
Gledam malo ovaj bug sa travom i još milion drugih stvari razbacanih po mapi.To je do crossfirea. jebli ih driveri