Battlefield 4-Kupovina P&O

poruka: 1.306
|
čitano: 278.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 4-Kupovina P&O
CyberDemonVZ kaže...
DangerousB kaže...

ja sam evo sada kupio na meksickom originu i sve fino proslo ali ne pojavljuje se in my games.. :S kada pokusam igrati neki mapu sa ekspanzije pise da moram instalirati :S dobio sam sve battlepacks od premiuma...

Trebas napisati sto si kupio, da znamo o cemu pricas :)

Imas li ga pod Posljednje transakcije u Originu?

Jesi dobio mail od EA i PayPala?

Restart Origina, restart kompa.. pojavit ce se :)

kupio premium za bf4 imao sam bf4+ china rising... pojaviolo mi se i u battlelogu da posjedujem premium, dobio sam mail od orogina da je transakcija prosla. kad hocu neku mapu da pokrenem koja zathjeva ekspanziju izbaci mi poruku: requires additional expansion pack..

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 22:33 (DangerousB).
15 godina
neaktivan

Jesi skinuo ekspanzije?

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel netko kupovao u zadnje vrijeme? sad je trenutno rasprodaja na orginu i neke se igre u brazilu mogu uzet za kikiriki.. ali meni otvara neku njihovu stranicu. Jel se to moze kako zaobici pa platiti paypalom ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ceco22 kaže...

Jel netko kupovao u zadnje vrijeme? sad je trenutno rasprodaja na orginu i neke se igre u brazilu mogu uzet za kikiriki.. ali meni otvara neku njihovu stranicu. Jel se to moze kako zaobici pa platiti paypalom ?

Ja neznan ceco šta je tebi.... daš mudi malo  i on ti kupi na normalnom originu.... 

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
14 godina

EDIT 1: Stigao mi je mail da su zaustavili transakciju. Ne znam dal je zato jer imam malo love na računu, il detaljno proučavaju podatke :(

EDIT 2: tutorial ne radi, pređite na Mexico. Nekoliko poruka iza ove... 

EDIT 3: očito nekima radi. Probajte ako se osjećate stenim.

EDIT 4: Izgleda da (ponekad) radi. Jako je bitno točno unjeti datum rođenja i onaj "Security number" - Cadastro de Pessoas Físicas

Napomena, dolje se moze odabrati Engleski jezik, prekasno sam skuzio.

Upravo kupljeno preko Brazila!

Uveli su plaćanje preko neke firme koja onda naplati preko PayPala, al im moraš dati prave Brazilske podatke, uključijući i Social Security Number :/

Al nema veze, Zato sam ja tu.

Ovak:

Instalirajte FlyVpn:

https://www.flyvpn.com/download

Instalirajte. Pokrenite.

Od ovdje prepištite podatke za Account i Password (npr. gornji račun):

https://www.flyvpn.com/freetrial

Spojite se na Brazil.

Pronađite igru koju želite i kliknite Acrescentar ao Carrinho - dodavanje u košaricu.

Kliknite na Finalizar Compra - završetak kupnje

Unesite svoje Origin podatke.

Odaberite Carteira digital (PayPal)

Klik na  Continuar para Rever Pedido

Stavite kvacicu na "* Eu li e aceitei os Termos de Venda, o EULA do aplicativo Origin..."

I klik na Pague agora.

Klik na Confirmar pedido e meio de pagamento.

Odite na:

http://www.fakenamegenerator.com/gen-male-br-br.php

Prekopirajte podatke:

Telefone Residencial - Broj telefona
Nome Completo do Titular - Puni naziv podnositelja zahtjeva (stavite svoje ime)
Data de nascimento - Datum rođenja (u stilu DD/MM/GGGG)
CPF - s Name generatora prekopirajte Cadastro de Pessoas Físicas
Cidade - Grad
Estado - Država (Brazil)
País - Croaita

I stavite kvačicu na prihvaćanje "Terms of use"

Klik na Finalizar compra.

Ugasite Holu, ispunite svoje PayPal podatke....

Good luck

EDIT: Nemam love na računu, pa sam upiknuo samo Plants vs Zombies.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 18:22 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
5 0 hvala 14
15 godina
neaktivan

cyber imas od mene H igru 😉

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
ceco22 kaže...

cyber imas od mene H igru 😉

LOL, ček da vidimo dal radi i kod tebe :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina

jeli ima koja zemlja(jeftina ala meskiko brazil) ali koja podrzava placanje paysafeom :D ILI SKRILL--om

0 0 hvala 0
14 godina

Je još netko probao Brazil??

Vama radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja uzo fifu sad cekam  da vidim sta ce bit

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Vama radi?

Probo i fail - javili da "Your purchase has not been approved due to restrictions to your BoaCompra file." Jbg...app...ovaj put nije prošlo...Premium za 60kn...pas mater 

BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
13 godina
jabooka kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Vama radi?

Probo i fail - javili da "Your purchase has not been approved due to restrictions to your BoaCompra file." Jbg...app...ovaj put nije prošlo...Premium za 60kn...pas mater 

kod mene isto

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
SiNkE.Zgb kaže...
jabooka kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Vama radi?

kod mene isto

Bar su odma vratili pare...a već sam se vidjo kak čejnlinkma na propagandi 

17 godina
neaktivan
jabooka kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Vama radi?

a premium na meksiku 67kn

12 godina
Trnjan kaže...

Jesi ga probo piknut? Idem vidjet kak je tamo...opet app - možda ovaj put ne bude fail i facepalm :)

UPDATE:

Prošlo preko Meksika (slijedio ove upute )...upravo se skida...nadam se da bu radilo 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 15:28 (jabooka).
17 godina
neaktivan

radi sve normalno

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
jabooka kaže...
Trnjan kaže...

Jesi ga probo piknut? Idem vidjet kak je tamo...opet app - možda ovaj put ne bude fail i facepalm :)

UPDATE:

Prošlo preko Meksika (slijedio ove upute )...upravo se skida...nadam se da bu radilo 

Radi , hvala!

13 godina
neaktivan

Kako ste uspjeli? Error 4014 izbaci svaki put...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Neonyziee kaže...

Prođi opet uputu TOČNO kako piše na linku kojeg sam gore stavio...doslovno - NE RAZMIŠLJAJ, nego napravi IDENTIČNO kak je napravio kolega zaslužan za link gore...meni je prošlo od prve  I već su se svi DLC-ovi skinuli, origin sve prihvatio, battlelog prebacilo na premium, dobio hrpetinu battlepack-ova...

13 godina
neaktivan
jabooka kaže...
Neonyziee kaže...

Prođi opet uputu TOČNO kako piše na linku kojeg sam gore stavio...doslovno - NE RAZMIŠLJAJ, nego napravi IDENTIČNO kak je napravio kolega zaslužan za link gore...meni je prošlo od prve  I već su se svi DLC-ovi skinuli, origin sve prihvatio, battlelog prebacilo na premium, dobio hrpetinu battlepack-ova...

drug vjeruj mi sve bukvalno identično, ne radi, nisam se u životu ovoliko razočarao 

14 godina
Neonyziee kaže...

drug vjeruj mi sve bukvalno identično, ne radi, nisam se u životu ovoliko razočarao 

Probaj drugo računalo, ili bar drugi browser. U private modu.

10 godina
neaktivan

judi od kad se to igrice kupuju? Ja se sjecam da su oduvijek crackovi postojali al sta je sad ovo ja ne kuzim

0 0 hvala 0
14 godina
pomett kaže...

judi od kad se to igrice kupuju? Ja se sjecam da su oduvijek crackovi postojali al sta je sad ovo ja ne kuzim

Da, nova moda. OK, ne baš nova, već 4-5 godina.

Baš gledam, imam na Originu i Steamu ima pedesetak originala. Što poklonjeno, što kupljeno, što nađeno za 1-2 dolara na akcijama.

P.S. IGRE, ne igrice. Igrice su curice.

16 godina

Evo ja sam pokuša kako je CyberDemonVZ opisa (iako ne BF4) i dobro je završilo, sve je tu... Ali mi u purchase history stoji neki error (ne brinem se za to).

Prvo mi je stalo pending payment a sad ovo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 23:56 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
dr. zlo kaže...

Evo ja sam pokuša kako je CyberDemonVZ opisa (iako ne BF4) i dobro je završilo, sve je tu... Ali mi u purchase history stoji neki error (ne brinem se za to).

Preko Brazila??

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
dr. zlo kaže...

Preko Brazila??

Da

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Kako si uspio kupit paypalom ili ?

14 godina

Nece ti radit zato jer Paypal informacije i informacije koje si utipkao nisu identicne.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Nece ti radit zato jer Paypal informacije i informacije koje si utipkao nisu identicne.

Bas sam razmisljao o tome... valjda postoji ogranicenje koje informacije PayPal dijeli s prodavacem. Mozda samo ime, prezime, drzavu i mail...

Htio bi cuti od onih koji su uspjeli dal su promjenili koji korak..

Edit: Hola se snimi u web browser i u operativni sustav. Ako poslije maknete onaj u browseru, ostane vam onaj u OS-u i radi u pozadini i salje i prima podatke!!

Bas kako je i bilo govora o njemu.

Moja preporuka, maknut iz browsera i unistall iz windowsa odma poslije koristenja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 19:19 (CyberDemonVZ).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
SimeKZ kaže...

Bas sam razmisljao o tome... valjda postoji ogranicenje koje informacije PayPal dijeli s prodavacem. Mozda samo ime, prezime, drzavu i mail...

Htio bi cuti od onih koji su uspjeli dal su promjenili koji korak..

Edit: Hola se snimi u web browser i u operativni sustav. Ako poslije maknete onaj u browseru, ostane vam onaj u OS-u i radi u pozadini i salje i prima podatke!!

Bas kako je i bilo govora o njemu.

Moja preporuka, maknut iz browsera i unistall iz windowsa odma poslije koristenja.

Naziv procesa?

Imam holu godinama gore, al ne vidim iti jedan proces vezan uz nju, pa me zanima di i što radi u pozadini.

Tnx.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice