Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.208.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Ma kakav pomak u igri radi mehaička tipkovnica...ajde nek mi netko konkretno objasni...?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Ma kakav pomak u igri radi mehaička tipkovnica...ajde nek mi netko konkretno objasni...?

meni je na membrani znalo nekad zaštekat pojedina tipka i s vremenom je treba sve jače stisnut,mislim da je lakše i ugodnije igrat sa mehaničkom pa je moguće i da se "iskustvo" u igranju poveća

inače razlika ti postoji između PS/2 i usb utora,PS/2 utor ne koristi uopće procesor dok usb koristi

We absolutely recommend using the PS/2 connector when possible. First,it will give you total freedom with no limit to the amount of simultaneous key presses. And, equally as important, using the PS/2 may just improve your overall gaming experience.

When you use a USB keyboard your computer is actually using CPU time polling your keyboard. The higher the polling rate the more CPU time is used to perform the polling. And because of the built-in debounce rate found on any quality keyboard, any polling rate above 200Hz is simply a waste of CPU time and really just a result of pointless marketing hype.

Unlike USB keyboards a PS/2 keyboard isn’t polled at all. The keyboard simply sends a signal to the computer as key presses are made, which causes a hardware interrupt, forcing the CPU to register the signal. The 7G is built with a PS/2 connector as standard, but we also included a PS/2 to USB adapter in the box. The choice is yours.

ja koristim PS/2 kad već imam takvu tipkovnicu

16 godina
Battlefield 3

Ma kakve mehaničke tipkovnice. Ovo su tipkovnice, usput imaš osječaj kao da se igraš u prirodi:

EDIT: povečavaju vam performanse u FPS igrama za čak 10%. TESTIRANO

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 14:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
11 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Ma kakve mehaničke tipkovnice. Ovo su tipkovnice, usput imaš osječaj kao da se igraš u prirodi:

u Battlegrass 4?

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

usput imaš osječaj kao da se igraš u prirodi

Awkward. {#}

Dream team.
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Smanjuje recoil i to - {#} - mozes mislit - tipkovnica je doista najmanje bitna - onaj tko ima mehanicku ce reci da je kljucna - onaj tko ima ssd ce reci da je ssd kljuc svega - onaj tko ima 120hz ce reci da je to kljuc i tako u nedogled

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
fila2208 kaže...

...

ja koristim PS/2 kad već imam takvu tipkovnicu

nikakav. sve je stvar ukusa. A i nije svaka PS/2 tipkovnica sposobna registrirati istovremeni pritisak više tipaka (NKRO), iako je to tehnički izvedivo upravo na PS/2.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
protjeran
Glavas kaže...

Smanjuje recoil i to - {#} - mozes mislit - tipkovnica je doista najmanje bitna - onaj tko ima mehanicku ce reci da je kljucna - onaj tko ima ssd ce reci da je ssd kljuc svega - onaj tko ima 120hz ce reci da je to kljuc i tako u nedogled

A zapravo su svi njubovi koji si pokusavaju kupiti skill, ko zna igrat, igrat ce dobro s misom od 30kn i s bilo kakvom tipkovnicom...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 16:25 (MARKOcVp).
17 godina
Battlefield 3

Ne treba mi N-KRO, 28-KRO je čisto dovoljno. I Antighosting.

Zašto mislim da je kretanje ugodnije pri korištenju ove nove tipkovnice?

1. Spotanje. Puno je lakše spotati jer tipka registrira već na 2mm hoda.

Takoreći dovoljno je samo tapnuti tipku da uhvati spot, ne treba lupat po tipki ko sumanut da bi nekog spotao.

2. Nož. Nož mi je na F i nekako mi brže reagira. Recimo da je odzivniji, brže hvata.

3. Tempiranje pritiska tipke - za samo kretanje odnosno za promjene u kretanju.

4. Nema blokiranja tipki (znalo mi se događati da pustim W a lik još ide naprijed na staroj keybi) i samog spuštanja konzole.

5. Zbog nagiba tipki i oblika kapica ugodnije je za gaming.

Sve su to sitnice, ali kada se skupi na jedno razlika je osjetna.

A Vještica, MX Blue za FPS :( i to još Razer ;(

Svi dobro znamo da Blue ima mali razmak između mjesta osjeta (bump, tactile feedback) i mjesta aktivacije tipke, da je zbog topga double-tap vrlo teško izvesti na tipkovnicama s MX Blue.

I onda još Razer modificira sam switch da se drugačije ponaša (nije to standardni MX Blue, klimaviji je i zericu drugačije se ponaša)... BW ne bih preporučio nikome, pogotovo ne za FPS gaming.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 16:28 (191x7).
Moj PC  
0 5 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kljuc mog izvanrednog skila je sto vidim neprijatelje prije nego oni mene a to postizem redovitim ciscenjem displaya iz nutra.

http://www.formation-massage-stage.fr/outils/nettoyeurecran/cleanscreen.swf

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Glavas kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pa nece bas netko napisati da je bolji igrac zbog SSD-a ili tipkovnice. {#}

Ja mislim da ide ovako:

Najvazniji je igrac (njegovi refleksi, i snalazenje u prostoru)

Na drugom mjestu su podesenja u igri (i van nje {#} ) - npr. osjetljivost misa i grafika.

Na trecem - internet veza.

Na cetvrtom mjestu je mis i podloga.

I onda ide ostalo, npr monitor s brzim odazivom.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

Ako se nađu dva igrača jednakog skilla, gubi onaj s lošijom periferijom.

Dobra periferija ne napravi od lošeg igrača boljeg, ali loša periferija itekako može ograničavati dobrog igrača.

Kad koristiš periferiju koja te ne ograničava, tek tada si siguran da možeš igrati svojim punim potencijalom.

Mene recimo ograničavaju oči, na desno oko vidim samo 30% (prema okulistima), slika mi je preko njega totalno mutna.

I na njemu mi je velika i dioptrija (kažu negdje 4-6, ne mogu točno odrediti zbog slabosti oka), a na lijevom imam 4.

Sigurno bih u igrama ostvarivao bolje rezultate da na desnom oku imam vidljivost barem 80%.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 16:40 (191x7).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

A kako je moguce da njih dva posalju te poruke za betu,sta moze to bit ako nisu oni poslali?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Glavas kaže...

Kljuc mog izvanrednog skila je sto vidim neprijatelje prije nego oni mene a to postizem redovitim ciscenjem displaya iz nutra.

http://www.formation-massage-stage.fr/outils/nettoyeurecran/cleanscreen.swf

{#}

12 godina
protjeran

Ako si ti navikao igrati sa microsoftovim mišom od prije 10 godina, i tvoj neprijatelj ima najskupljeg "gaming miša" razlika je nikakva jer kad ste oba navikli na miš nema te ništa ograničavati osim varke novijih miševa kad kažu može se rastavljati, podešavati dpi, podešavati težina, ima 5-6-7-8-9 dodatnih tipki sa strane itd itd to ti je isto kao sa zvucnom karticom i slušalicama, samo zato jer netko kupi slušalice od 1000kn misli da je bolji od onoga što ih kupi za 200-300-400kn, to su jednostavno neke varke koje igrac sebe uvjerava kako novcem ima taktiku skuplje je bolje, jest bolje kvalitete, ali nijednom periferijom ti nemožeš kupiti skill.

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
neaktivan

istina...ali nije na odmet imat dobru opremu..isto kao i hardver,bf3 ces gurat i sa hd6870 i sa hd7970 samo što ces imati bolji gamplay sa jacom grafikom i ljepši

dobus
17 godina
DeathBringer12 kaže...

jer kad ste oba navikli na miš nema te ništa ograničavati osim varke novijih miševa kad kažu može se rastavljati, podešavati dpi, podešavati težina, ima 5-6-7-8-9 dodatnih tipki sa strane itd itd 

Varaš se i to gadno. Prouči malo pojmove tracking speed, acceleration, prediction, pooling rate, malfunction speed, cpi  i informiraj se.

Nikakvo navikavanje ti ne može kompenzirati sporost/neodzivnost/tromost miša, ne može mišu podići brzinu pokreta koju on može pratiti i ne može poboljšati falično očitavanje miševog senzora.

To nema nikakve veze s navikavanjem. Ne može ti nikakvo navikavanje na Peglicu kompenzirati na autoputu to što ona ne može 130 ni da nitro ugradiš...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 17:31 (191x7).
16 godina
moderator
191x7 kaže...

Stojadina kompenzirati na autoputu to što on ne može 130 ni da nitro ugradiš...

Pa šta je 130 za stojadina....

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3
Prednos ima onaj tko igra na gamepad. :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prednost ima onaj koji ima vecu kitu!

Amateri jedni... :)
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Prednost ima onaj koji ima vecu kitu!

Amateri jedni... :)

{#}šteta kaj nema špelca više u temi

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li netko link za fix od zadnjeg patcha za ruse?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Wicked_Sick87 kaže...

ja sam mislim uvijek odavde skidao pa potraži

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

15 godina
191x7 kaže...
DeathBringer12 kaže...

jer kad ste oba navikli na miš nema te ništa ograničavati osim varke novijih miševa kad kažu može se rastavljati, podešavati dpi, podešavati težina, ima 5-6-7-8-9 dodatnih tipki sa strane itd itd 

Varaš se i to gadno. Prouči malo pojmove tracking speed, acceleration, prediction, pooling rate, malfunction speed, cpi  i informiraj se.

Nikakvo navikavanje ti ne može kompenzirati sporost/neodzivnost/tromost miša, ne može mišu podići brzinu pokreta koju on može pratiti i ne može poboljšati falično očitavanje miševog senzora.

To nema nikakve veze s navikavanjem. Ne može ti nikakvo navikavanje na Peglicu kompenzirati na autoputu to što ona ne može 130 ni da nitro ugradiš...

Ti se previše pouzdaješ u perfieriju u hardver umjesto u sami skill pri igranju, imho :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
pirat kaže...
191x7 kaže...

Stojadina kompenzirati na autoputu to što on ne može 130 ni da nitro ugradiš...

Pa šta je 130 za stojadina....

Ratpi...ovo su ziher igrači s AnR-a {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma puste price... kakav hardware, kakva tipkovnica...

samo se treba prebaciti u tim koji pobjedjuje, otkad sam to skuzio igram na mobitelu {#}

Battlelog: LateralusX

5 6 hvala 1
15 godina
Lateralus kaže...

samo se treba prebaciti u tim koji pobjedjuje, otkad sam to skuzio igram na mobitelu {#}

Nije ti puno ni trebalo.....samo 1666 sati {#}

17 godina
fila2208 kaže...
Lateralus kaže...

Da, 1666, to je kao Elitni Vrag...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
fila2208 kaže...

Da, 1666, to je kao Elitni Vrag...

Super Vrag (Sierra Victor) {#}

Battlelog: LateralusX
17 godina
M4X kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

ja sam mislim uvijek odavde skidao pa potraži

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

http://boss-game.com/forum2/index.php?topic=686.0

Taj s cjs-cdkeys za zadnji patch ne šljaka kako spada. Moj radi bez problema.

Dakle, sve s CJS, zadnje (male) fajlove moje i to je to - mora sve raditi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice