Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...
Sta se to jucer desilo da su svi Hrvatski serveri osim CBC i xXx bili prazni? Jel to ljudi polako prestaju igrati BF3 ili su im zanimljiviji strani serveri?

Pocetak korizme pa se odrekli BF3? {#}

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

ja se moram malo odmorit od igre, ide mi na zivce. samo sam to igrao odkad je izasla. ne mogu je vise vidjet.... doslo je do toga da sam i u setnji gradom poceo gledat di je claymore. a i nove komponente su dosle pa se sad s time zayebavam polako... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sad s frendovima više igram BC2, daleko mi je zabavniji.

I meni BF3 počeo ić na jetrica. Bacim malo skoro svaki dan, ali sat vremena mi je uvrh glave.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

bf3 je dovukao svojim novin načinom igre hrpu djece sa coda pa sad im je metro omiljena mapa jer je velika koliko i cod mape, a moš se njubat koliko hoćeš. Zato je prvih 20-tak servera stalno puno i metro su. Kako lako napuniti server? Simulirati cod, dakle staviš tdm i onda par restrikcija: no m320 ili sniper only ili tako nešto i eto ti ga. Svi cod fanovi će odmah doći jer su tamo doma. Stvaiš još 2-3 mape onako manje di je akcija i to je to.

Srećom pa na veće normalnije servere onda dolaze normalniji ljudi, nešto normalniji.

Metro mapu treba izmjeniti i dodati bar još jedan izlazak gore, ili dići tickete za amere, onda bi bila realna, ovako samo ovisi o tome jesu ameri jači od rusa pa će se progurati...ali žalosno je kako ekipa pumpa metro i statse tamo da bi bila prva lol.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/M0RsKkA_DZuKeLA][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/M0RsKkA_DZuKeLA.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 11:44 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Moze samo glupo pitanje :) 

Na mom kompu, imam priliku promijeniti GPU trenutni u Gainward GTX 570 1280MB za nikakve pare, pa me zanima hoce li ta GPU sada tjerati BF3 na ULTRA @1920x120 uredno sa 50-60 FPS? Hvala :) 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Nisu oni slučajno u beti stavili Metro mapu. To je bilo ciljano da cod fanove privuku da igraju BF i uspjeli su. A i mene i to mi je omiljena mapa, evo na prethodnoj strani je battlereport baš sa metroa. Zabranjeno je korištenje M320 i rpg-a, tako da i nije njubanje baš na svakom serveru, ali da je dobra makljaža i da se usput natuče i bodova to je istina. (105 000 za 50 minuta)

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sardax kaže...

Na mom kompu, imam priliku promijeniti GPU trenutni u Gainward GTX 570 1280MB za nikakve pare, pa me zanima hoce li ta GPU sada tjerati BF3 na ULTRA @1920x120 uredno sa 50-60 FPS? Hvala :) 

Ne učitava mi "Moj PC", tj. tvoj PC, pa molim te ispiši nam komponente koje imaš trenutno.

Kendo kaže...

Nisu oni slučajno u beti stavili Metro mapu. To je bilo ciljano da cod fanove privuku da igraju BF i uspjeli su. A i mene i to mi je omiljena mapa, evo na prethodnoj strani je battlereport baš sa metroa. Zabranjeno je korištenje M320 i rpg-a, tako da i nije njubanje baš na svakom serveru, ali da je dobra makljaža i da se usput natuče i bodova to je istina. (105 000 za 50 minuta)

Evo, i ja išao na Metro Conquest, 64 igrača, prošla dva dana, samo da zaradim Suppresion medalju! I uspio sam.

Naravno, kad sam na serveru gdje je M320 dozvoljen, uglavnom od toga i ginem (gledam killcam, a svi ti koji ubijaju s M320 imaju 50+ zvjezdica, dakle više od 5000 killova s M320 - kako im se samo da???)

Zašto još uvijek volim ovu igru je da, ako mi se hoće, svaki dan mogu igrati totalno drugačije mape i game modove - od pješadije do vozila, itd...

Eto, trenutno ganjam da sva oružja koja imaju dog-tagove doguram do 500 killova (osim noža, njega ganjam onako, za gušt...), iako mi neka oružja ne "leže" kako treba, svejedno mi je to zabavno.

No, bez TS-a i ekipe na istom vjerojatno bih se puno prije zasitio igre.

HOOAH!

14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Naravno

http://www.hardocp.com/article/2011/11/22/battlefield_3_multiplayer_performance_iq_review/3

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 12:34 (Segata).
16 godina
Battlefield 3

Uskoro dobivam BF3, pa da pitam : jel cu s ovom konfom moc igrat BF3 na high@1400x1050?

420chan.org // 7chan.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
8ax kaže...

Uskoro dobivam BF3, pa da pitam : jel cu s ovom konfom moc igrat BF3 na high@1400x1050?

Trebao bi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 12:40 (Arabarran).
17 godina
8ax kaže...

Na toj rezi, High bi trebalo ići bez problema.

Ako je istina da si AMD-a unlocko u quada.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

bf3 je dovukao svojim novin načinom igre hrpu djece sa coda pa sad im je metro omiljena mapa jer je velika koliko i cod mape, a moš se njubat koliko hoćeš. Zato je prvih 20-tak servera stalno puno i metro su. Kako lako napuniti server? Simulirati cod, dakle staviš tdm i onda par restrikcija: no m320 ili sniper only ili tako nešto i eto ti ga. Svi cod fanovi će odmah doći jer su tamo doma. Stvaiš još 2-3 mape onako manje di je akcija i to je to.

Srećom pa na veće normalnije servere onda dolaze normalniji ljudi, nešto normalniji.

Metro mapu treba izmjeniti i dodati bar još jedan izlazak gore, ili dići tickete za amere, onda bi bila realna, ovako samo ovisi o tome jesu ameri jači od rusa pa će se progurati...ali žalosno je kako ekipa pumpa metro i statse tamo da bi bila prva lol.

Nas 8 iz gerijatrije se jučer skupilo, upalili squad rush na našem serveru i dobro se zabavili. {#}

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon trube dolaze na vozila haha!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Le novi fixevi, ispravci bugova i sl.

Confirmed Fixes and tweaks

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654779195992365/

-The Knife now only takes two swipes to kill when attacking from a position where a take down is not possible.

-Unguided tank rounds and RPGs will now instantly destroy Jets, Attack Helicopters, and Scout Helicopters. - Alah je velik!!11!

-Increased the rate of fire and minimum damage of the Coax HMG.
-Increased the damage mounted gunner .50cal HMGs do at long range.

-Javelin missiles fired without Laser targeting now do more damage to the side and rear of MBTs.

-Laser Guided missiles can now be distracted by Flares.

-The IGLA and Stinger now lock on much more quickly and disable an attack aircraft in 1 hit, but have significantly reduced range. This should allow Stingers to mount an effective close range point defense, without dominating an entire airspace.

-Increased RPG and SMAW damage against aircraft.
-Guided Rockets will now only track ground targets, as originally intended.

-The Mi28 has received upgrades to its climbing and yawing abilities.

-Adjusted the F35's Center of Mass and Hover Engine for more stable, level flight in all flight modes.
-Updated the F35 weapon systems to be consistent with the other Jets.
-The F35 will now only attempt to enter Hover at low altitudes, though it will maintain the hover until forward flight is resumed, even if it reaches high altitude.

-Reduced the damage AA guns (both mobile and stationary) do to infantry. - Sad Panda... :(

-Added Horns to all Jeeps!

-The underslung grenade launchers for Russian rifles now properly report GP30 in the kill log.

MK3A1: Increased magazine capacity to 8 and 12 for normal and extended mag respectively.

AN94: Reduced vertical recoil. The AN94's 2 round burst mode is incredibly accurate, but it suffers from a low rate of fire on fully automatic. The recoil in full auto has been reduced somewhat to offset this penalty and make the AN94 more attractive.
G3A3: Increased damage at all ranges, reduced vertical recoil. The G3A3's heavy recoil and heavy round are offset by a low rate of fire and a small magazine. The G3A3 was clearly outclassed at all ranges.

-The MAV can no longer be used as an elevator. - NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

-Mines, Claymores, C4 and other deployable items will now only appear on the minimap when spotted by a teammate.

-The M224 Mortar can no longer be deployed in an area that is out of combat for another team like a home base or other protected spawn.

-Increased the spawn protection time from 1sec to 2sec. The protection will still be immediately canceled as soon as the player moves or shoots.
-Spawn protection will no longer be canceled by the player looking around.

-Players should no longer take fall damage from short falls.
-Players now get up from Prone slightly faster, allowing better odds of getting away from a grenade or threat when prone.

-Fixed several issues with vaulting objects, especially for thin railings.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 13:55 (Šef).
Moj PC  
5 0 hvala 8
14 godina
Battlefield 3 Blackout

Ajmo ljudi pridružimo se prosvjedu i nemojmo igrat bf3 sutra, ne bude nam ništa 1 dan bez omiljene igrice... Više detalja na:

http://battlefieldo.com/threads/blackout-battlefield.3881/

i

http://mp1st.com/2012/02/22/battlefield-3-community-initiates-bf3blackout/

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajde zakeljite molim vas ovdje šta piše na ovim linkovima, patch i ovaj neki prosvjed za nas koji nemeremo pogledat te linkove.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

"-Miniguns and Helicopter Gunners now more quickly destroy parked cars."

TOOOOOO!!!!!!

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

uglavnom o nedostatku komunikacije između ea i igrača bf3. dice je poznat po komunikaciji sa igračima al od kada su pod ea on diktira pravila igre tako da mi nedobivamo pravovremena informacije o izlasku patcheva, dlc-ova... tj dobivamo ih na kapaljku

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 14:10 (Zločko).
14 godina
Battlefield 3

Komentari na neke, pogotovo interesantne meni koji igram support ili engineera u tenku:

GENERAL GAMEPLAY FIXES: 

-Players should no longer take fall damage from short falls. - odlicno

-Players now get up from Prone slightly faster - pomoci ce kod bjezanja od bombi, nadam se

-Increased the inaccuracy and recoil added when a player is fully suppressed. - hahaha, bit ce zabavno s LMG-om i suppression specijalizacijom :))

-Increased the effectiveness of Suppression Resist Specialization. - nadam se da dosta ljudi ne stavlja tu specijalizaciju {#}

-Parachutes now respond to turn and throttle inputs more quickly. - lakse okretanje i manevriranje u zraku. Odlicno

-Increased the effectiveness of explosive resistance. - misle na specijalizaciju? Onda ce biti obavezna u deathmechu protiv claymora.

-Tweaked bipod deploy settings so players can no longer deploy a bipod in places higher than chin level. - steta, nekad sam postavljao LMG an cudne pozicije i docekivao junake :)

-The bipod should now be more reliable when deploying on top of sloped objects like cars and rocks. - ovo ce mi dobro doci.

-Fixed several issues with vaulting objects, especially for thin railings. - napokon :)

-The Knife now only takes two swipes to kill when attacking from a position where a take down is not possible. - odlicno

VEHICLE FIXES: 

-Unguided tank rounds and RPGs will now instantly destroy Jets, Attack Helicopters, and Scout Helicopters. - bit ce zabave u tenku :)

-Increased the damage the MBT's primary weapon does to the front and side armor of other main battle tanks. Primarily this means 1 less shot to the front, and very good hits to the side can result in a 1 hit to disable. - ok, sad cu i s tekom morati igrati takticki :)

-Slightly reduced the repair speed of the repair tool.  - ovo nije lijepo cuti ako puno igras u tenku :)

-Increased the damage done by TOW weapons to armored vehicles. - mozda ce ih napokon ljudi koristiti :)

-Fixed a problem when locking on to two nearby targets, the locking should no longer jump rapidly between multiple targets. This applies to all locking weapons and Laser Designators. - dosta je helica prezivjelo zbog ovog :)

-Increased the damage of the Javelin and Air to Ground missiles against laser designated targets. - a iz tenka ne?

-Javelin missiles fired without Laser targeting now do more damage to the side and rear of MBTs. - potpuno nepotrebno! :)

-Slightly reduced the locking time of all weapons vs Laser Designated targets. - lijepo :)

-Laser Guided missiles can now be distracted by Flares. NEEE!! Zasto??

-Increased RPG and SMAW damage against aircraft. - ovo je vec receno gore :)

-Guided Rockets will now only track ground targets, as originally intended. - Na sto se ovo odnosi??? Na guided iz tenkova i lasersko navodjenje?? Vise nece biti rusenja helica iz tenka??

Several weapons have had recoil or accuracy adjusted in orer to balance these weapons in effectiveness and also increase the feeling of individuality in each gun 

M249: Added an initial recoil. The M249 is the fastest firing belt fed LMG, giving it superior suppressive and damage abilities. The initial recoil makes it a bit harder to run and gun, while making little overall impact on performance. 

M240B: Added an initial recoil, increased damage at all ranges. The fastest firing medium MG, the M240 has a substantial muzzle kick and drift that makes all that power difficult to control. 

Dosta igram s ova dva. M240B koliko mi se cini da ima najveci recoil u cijeloj igri, a sad idu dodavati jos? A mislio sam da ce bar malo smanjit.

GADGETS: 

-Reduced the spot times on C4 and Claymore projectiles from 30 to 15 sec. - Shit, bic ce opet gadno vozit tenk.. pogotovo poslije onog sto ima dalje za procitat!

-The MAV will now be destroyed when running into a soldier or vehicle at high speed. It is still possible to strategically sacrifice your MAV on a soldier; it will be destroyed in the process. 

-Players will no longer auto enter SOFLAM, MAV, and EOD bots after they are deployed. - ok, nekoliko puta sam poginuo kod postavljanja SOFLAMA

-C4 will no longer be detonable after a player respawns - steta, na taj nacin sam dobio hrpuu kileva i unistio mnoga vozila :) Ali ipak , mislim da je ovo vise fer.

-The player may now have a maximum number of mines which will persist after the player's death. Deploying more than the maximum of 6 mines will remove a previous mine from the world. - nece vise biti 50-100 mina po mapama :)

-Claymores now live up to 5 seconds after a player dies, the player can have a max 2 claymores planted at the same time. - oho, bilo je i vrijeme :)

-Ammobags now stay until the user redeploys them like Medkits. 

-Ammobags resupply bullets more quickly, but explosives resupply more slowly, especially 40mm grenades. 

-Slightly reduced the effective blast radius of the RPG, SMAW, and 40mm grenade projectiles against infantry.

-Reduced the total number of RPG and SMAW missiles carried from 5 to 4. Players desiring more rockets will want to use the Explosive spec. - dobro za mep tipa Metro, lose za one gdje se stvarno koristilo protiv vozila

-Mines, Claymores, C4 and other deployable items will now only appear on the minimap when spotted by a teammate. - NEEEE!!! I tako niko ne spota, sad cu svako malo naletjet na minu :(

Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
Vash kaže...

Ajde zakeljite molim vas ovdje šta piše na ovim linkovima, patch i ovaj neki prosvjed za nas koji nemeremo pogledat te linkove.

Jako ti je puno teksta, ovo moje ogromno nije ni cetvrtina napisanog :(

15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Legendic1911 kaže...

Btw sta me nisi stavio na ignore?

Nisam nasao gumb.

Odes na moj profil i kliknes na "ignoriraj korisnika" il nes slicno.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
13 godina
protjeran
Battlefield 3

-The MAV can no longer be used as an elevator. NOOOOOOOOOOOOOOOOO {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 14:28 (Jarun_FTW).

0 6 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Čini mi se da malo i sami ne znaju šta bi...

BTW, i trenutno moš postaviti max 2 claymore-a, i 6 mina (postaviš novi, nestane prvi koji si stavio).

Ovo sa C4 je OK, ti uspiješ C4 manijaka srediti, on se respawna i ubije te (još bolje sada više neće moći u protivničku bazu lijepiti na prazne heliće/avione/vozila C4, čekati da prođe timer pa kad vide da je nešto od navedenog u pokretu stisnuti daljinski...).

SQD Flak i sada u normal modu te spasi ako sa 100% healtha pretrčiš preko claymore-a.

Ovo da treba spotati mine i ostale eksplozive prije nego se pojave na minimapi je fer (jerbo na minu će ti sada rijetko tko naletjeti kada ih sve ima na minimapi)

Većina stvari iz najave mi se čini pozitivna, valjda će taj patch ispolirati kako treba.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jarun_FTW kaže...

J...s igru kad ti pola tima visi po nekim zgradurinama.

=XII=SandMan....
16 godina
TomoR kaže...
sardax kaže...

Ne učitava mi "Moj PC", tj. tvoj PC, pa molim te ispiši nam komponente koje imaš trenutno.

Evo, sada bi morao moci otvoriti Moj PC :) 

Ipak, donio sam odluku, idem po 570 xD

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Battlefield 3

Pola toga je obećano već odavno i nie ispunjeno...nemojte se previše nadati.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/M0RsKkA_DZuKeLA][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/M0RsKkA_DZuKeLA.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni najdraže promjene:

-Players should no longer take fall damage from short falls. (neću više gubiti 29 health kad skočim sa 20cm!! win)

-Unguided tank rounds and RPGs will now instantly destroy Jets, Attack Helicopters, and Scout Helicopters.(YES! ovo sam htio još od bete!)

-Reduced the direct damage done by Attack Helicopter gunners vs Armor.

-Improved the accuracy of the Attack Helicopter's Rocket Pods, both guided and unguided.

-Slightly increased the damage of Attack Helicopter's Rocket Pods vs Infantry and other Helicopters.

-The Mi28 has received upgrades to its climbing and yawing abilities.

-Fixed an issue where guided rockets from the Mi28 did not follow the crosshair properly.
-Improved the accuracy of the Mi28 gun to match the AH1 gun.

-The MAV will no longer destroy vehicles that run into it, instead it should be destroyed. (MAV feggets, lol)
-Jet and Helicopter collisions should now properly result in the death of both vehicles.(Nema više zabijanja u helikoptere, odobravam)

-The MAV will now be destroyed when running into a soldier or vehicle at high speed. It is still possible to strategically sacrifice your MAV on a soldier; it will be destroyed in the process.(HAHAHAH MAV feggets!)

-The MAV can no longer be used as an elevator. (HAHAHAH MAV feggets!)

-Claymores now live up to 5 seconds after a player dies, the player can have a max 2 claymores planted at the same time.

-Ammobags resupply bullets more quickly, but explosives resupply more slowly, especially 40mm grenades.

-Slightly reduced the effective blast radius of the RPG, SMAW, and 40mm grenade projectiles against infantry.

-The M224 Mortar can no longer be deployed in an area that is out of combat for another team like a home base or other protected spawn.

Ovo mi se ne sviđa:

-Laser Guided missiles can now be distracted by Flares.(zbogom rušenju letjelica jednim Javelinom?)

-Reduced the damage AA missiles do to jets to 45%.(pretpostavljam da će se sad svi prebaciti na fire extinguisher)

-Added Extended Mags to the ASVAL. The Extended Mags can be unlocked at 200 kills with the AS VAL.(volim ovu pušku, ali ovo je previše. Ako je ne nerfaju biće imba imo)

?

-Guided Rockets will now only track ground targets, as originally intended.(Šta ovo znači? Javelinom uopće nećeš moći gađati letjelice?)

-The F35 will now only attempt to enter Hover at low altitudes, though it will maintain the hover until forward flight is resumed, even if it reaches high altitude.(Znači li to da će se moći na većim visinama smanjiti brzina kao kod ostalih aviona?)

Sve u svemu, izgleda jako dobro!

KILL! Have no fear!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Ovo da treba spotati mine i ostale eksplozive prije nego se pojave na minimapi je fer (jerbo na minu će ti sada rijetko tko naletjeti kada ih sve ima na minimapi)

Fer je, ali kad bi ljudi spotali, ali sigurno nece. Morat cu voziti tenk, svako malo stati i kliknuti Q. :(

A i tako nikad ne koristim mine nego repair torch, pa ni s te strane nisam na dobitku :)

E, kad vec pisem da pitam i ovo, da li netko zna da li se moze negdje procitati statistika spotanja?

Nisam nasao ni na jednoj od stranica sa BF3 statistikom.

Koliko vidim iz igre, bio bi vjerojatno medju prvima na svijetu :)

U misiji imam i preko 50-tak spot assista, znaci da se prilicno malo spota.

Uvijek kad pucam po nekome usput stisnem i Q, kad sam snajper, kad sam u vozilu, kad se nesto zabljesne u daljini... odma Q prema njemu...

Btw, ovo radim i na HC serverima, onda se oni vide na minimapi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 15:10 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

A nestajanje raketa u trenutku smrti {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Jarun_FTW kaže...

J...s igru kad ti pola tima visi po nekim zgradurinama.

lol ... ... mada mi je sad palo na pamet .. mozda se moze mobil spawn stavit na mav pa ga prebacit nekud iza ledja protivnicima ili visoko pa se spawnat :D ....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice