- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Netko očito ne zna što znači embedding disabled.
Brže pirat traži neki koji radi !
Super,nebi ni imalo smisla da su u rushu..
Obožavam avione, baš me zanima kakva će biti vožnja. I super je ovo, korak bliže prema najboljoj igri novog doba..
Rokaju si dećkići :)
Q: What can we expect for PC requirements to run BF3?A: We’d love to tell you, but we’re not quite ready to release minimum specs just yet. I can tell you that the specs will not be anything crazy or Crysis-like. More details to come.
Q: Will we see the command rose or something similar?
A: That’s a good question! We do offer a lot of set up and customization on the PC for people to decide how they want to play. I’m not exactly sure how we’ll be doing the command rose.
Q: Will there be a server browser for consoles?
A: There will not be a server browser for consoles(lol). We just recently announced "battle log" which is PC based but it’s a really friendly community tool. It allows you to branch out with friends and set up and join private matches. It’s also great for E-Sports, if you’re playing competitively, because it’s going to work with MLG and ESL and all those partners. So you’ll be able to authenticate matches without having to take screenshots and all that kind of stuff because the data feed is going to be encrypted and secure and be sent to them.
Q: How many weapon customizations can be expected?
A: Thousands! Probably tens or hundreds of thousands. This is the biggest battlefield we’ve ever made so the customization is huge and open. There’s three slots on every weapon so you can clip things on like a flashlight or flash suppressor, tons and tons of things. Optics… I can’t even believe how many optics they’ve gotten into the game.
Q: Will there be day and night cycles in multiplayer and if so how will they work?
A: Not so much cycles, instead we have day and night maps.
I ovdje piše sve što se trenutno zna o igri.
Mi koji ne kupimo taj Physical Warfare Pack,ćemo moć otključat kasnije ta oružja ili ne?
Mi koji ne kupimo taj Physical Warfare Pack,ćemo moć otključat kasnije ta oružja ili ne?
Pa koliko sam ja shvatio od demize99 da će se samo ona DOA 12 moći otkljućati
ne nisi vjeruj mi jer ako mislis na ozbiljniji cod svaki team u cod2 ili cod4 trazi barem iznad 16/17 godina ako ne i vise...
Deca.
gle nisam ja kriv sta ti igras igre kad svi ostali normalni ljudi vec imaju zenu i djecu
Sorry kocka pričaš gluposti, brdo oženjene ekipe (tu spadam i ja) se igra na konzolama i pc-u tako da ova priča s "normalnim" ljudima ti baš ne stoji.
Pa koliko sam ja shvatio od demize99 da će se samo ona DOA 12 moći otkljućati
Koja glupost onda.
Zasto je commo rose bolji od normalnog spotanja i davanja naredbi samo s q?
Ali ponekad malo zasmeta kad se taj common rose otvori, trebali bi napraviti da se mogu mapirati tipke kao kratice za određene naredbe. Npr. F1 medic,F2 need ammo, F3 need pickup itd.
Kao što je to u AA3.
Kad imaš common rose puno je lakše komunicirati sa svojim timom a da ne govor kad ti treba ammo ili medic pack netrebaš tražiti assault ili medic-a
Većina komandi je više manje beskorisna bez ekipe koja će to i činiti, a ekipa koj to čini ne treba komande da bi to činila..
Tipa "go, go, go" "roger" "need backup" i slično..
Za pickup se klikne na vozilo, a ako možeš baciti ammo / health onda:
- ima ikona iznad lika kad ima malo municije
- trebao bi svejedno bacati to kad god vidiš ekipu
Zar bi stvarno nekome smetao da je customizacija ovakva??
Naravno mrvicu realističnija..
http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-blacklight-retribution/716060
te customizacije po meni baš i nemaju previše smisla. Ekipa brzo skuži koja je dobitna kombinacija i onda se najviše koristi upravo takva! Par stvari za customizaciju je i više nego dovoljno IMHO.
Ajde oružje još i možda mogu proći, makar istina je ovo što kaže Arabarran. Bolje napraviti manje kvalitetnih dodataka, nego masu beskorisnih.
Ali odjeća definitivno ne. Klase se po meni moraju jasno i lako razlikovati. I ovak je nekad dosta teško naći medica ili assualta kad ti treba nešto od njih.
A medic u guilly odjelu definitivno ne bi ništa olakšao. (pretjerujem naravno )
Većina komandi je više manje beskorisna bez ekipe koja će to i činiti, a ekipa koj to čini ne treba komande da bi to činila..
Nije.
Sve što je postojalo u BF2 como rose je bilo korisno i koristilo se kako treba.
Stupanj komunikacije među ekipom koja se ne poznaje je bio nevjerojatan i to je ono što je mnoge igrače, uključujući mene, privuklo Battlefieldu. Nisi morao znati ekipu da bi došao i timski igrao.
Znao sam uletiti na server, spojiti se u squad i točno znati što se radi i kako, iako nisam koristio TS ni Vent. Da ne velim da je komunikacija sa squad leaderom i commanderom bila na visokoj razini.
Totalno mi fali sve to u BF:BC2, ali i u svakoj drugoj igri.
Mislim da je BF2 bio postavljen savršeno, ali definitivno savršeno.
Pa zamislite avione u rush jer rush je na osvajanje zastava i njihovih pozicija . A kod CQ kada se unište 2 M-com stanice karta se pomiče unatrag po djelovima. Tako da prvih par tjedana će vjerojatno biti samo puni CQ serveri sa mapa gdje su avioni.
Pa zamislite avione u rush jer rush je na osvajanje zastava i njihovih pozicija . A kod CQ kada se unište 2 M-com stanice karta se pomiče unatrag po djelovima. Tako da prvih par tjedana će vjerojatno biti samo puni CQ serveri sa mapa gdje su avioni.
Pomiješao si CQ i Rush. Rush je sa MCOMima, a CQ sa zastavama.
Sry znam mješat jer su meni nekako slični pa sam malo zamjenio pazit ću ubuduće ali onda bi avioni u Rush imao smisla jer koliko znam u bc2 ako srušiš cijelu zgradu sa M-com stanicom uništena je i dobivaju se bodovi.
Ovo također daje za naslutiti da će CQ mape u BF3 biti veće od onih u BC2. Odnosno, ono što je puno važnije, da neće bit samo 3-4 zastave.
To mi je jako bitno, jer CQ s 3 ili 4 zastave je ku*ac a ne CQ.
Ne bi imao smisla jer se u Rushu ide na napredovanje - zaustavljanje protivnika te se zbog toga dijelovi mape otvaraju kako "attackeri" napreduju. Mapa bi bila jednostavno premala za avione dok je u conquestu otkljucana cijela mapa od pocetka.
Edit: Too slow
I meni je CQ puno losiji u BC2 nego u BF2. U BF2 sam igrao samo iskljucivo na CQ mapama za 64 igraca dok mi je u BC2 puno bolji rush, jer mi se cini da je i dizajn mapa napravljen vise za rush nacin igranja nego za CQ.
Nekima je i 64 igrača u mapi premalo jer oni žele pozvat sve kolege na masakr sa puškom . Pa možda ako izađe (a vrlo vjerojatno će izaći) BC3 imati 128 igrača jer tako imao manju grupu koja misli nešto sasvim drugo od većine.
I meni je CQ puno losiji u BC2 nego u BF2. U BF2 sam igrao samo iskljucivo na CQ mapama za 64 igraca dok mi je u BC2 puno bolji rush, jer mi se cini da je i dizajn mapa napravljen vise za rush nacin igranja nego za CQ.
pa to zato jer je u BF2 bio samo CQ mod
Istina u BC2 ima dosta mapa koje su uske i po tome se može zaključiti da su napravljene za rush.
Nije.
Stupanj komunikacije među ekipom koja se ne poznaje je bio nevjerojatan i to je ono što je mnoge igrače, uključujući mene, privuklo Battlefieldu. Nisi morao znati ekipu da bi došao i timski igrao.
Znao sam uletiti na server, spojiti se u squad i točno znati što se radi i kako, iako nisam koristio TS ni Vent. Da ne velim da je komunikacija sa squad leaderom i commanderom bila na visokoj razini.
Meni je ovo puno bolje kak je u bc2,ljepo s q radis sta oces,usmjeris i stisnes vrlo jednostavno.Komunikacija je na istoj razini ko i s "pravim"common rose.
pa to zato jer je u BF2 bio samo CQ mod
Istina u BC2 ima dosta mapa koje su uske i po tome se može zaključiti da su napravljene za rush.
Znam da Rusha nije bilo Ali nije bio jos nekakav mod ? Ja znam samo da bi izlistao mape za 64 igraca i to je to
Znam da Rusha nije bilo Ali nije bio jos nekakav mod ? Ja znam samo da bi izlistao mape za 64 igraca i to je to
Ne, samo CQ.
A možda je bilo neki drugi mod koji su napravili neki igrači ali to ne računam jer to nije napravio DICE.
BF 2 osim CQ još je bio COOP mode
Nije.
A ja uletim na BC2 server, pogledam kam ide ekipa i slijedim je.. Ne mora nitko vikati "go go go" ili "need backup"..
Ako mislim da mogu flankati ili da se neprijatelj probija po krilu onda nikakvo moje "need backup" neće vrijediti ako me nitko nije spreman slijediti..
Ili ako ne napišem u chat (flankaju nas tamo). A i to je na gluha uha većinom..
I naučiš bacat ammo i health derao ti se netko u uho ili ne.. Ili ne naučiš.
Fali ti jer tada nisi znao drukčije..
Isto kao što se ja sjetim bauljanja u Morrowindu satima tražeći quest objective jer su upute u jurnalu bile falš.. Epic igra btw, ali ne zbog loših uputa već što sam mogao bauljati i ne naći ono što tražim.
Tako ti Battlefield nije bio epic zbog commo rose već zbog suradnje na kojoj se igra temeljila, a koju nisi doživio drugdje gdje se ganjao samo kd radio.