evo mene natrag nakon 12h igranja.
meni je igra ok, ali sam katastrofalno loš (igrao sam samo conquest za sad)...primarno radi toga jer je početno oružje na asault klasi kritično loše, a bogami nije niti onaj Ak 24 baš nešto dobar.
smatram da su neke stvari trebali napraviti drugačije (možda i budu)...
1. mape su prevelike s obzirom da su poprilično prazne. Helikopteri su op AF na takvim poljima, nemreš im ništa praktički, jer naravno ako uzmeš onu raketu kaj se locka onda imaš donekle šanse, ali imam feeling da jedino ja to koristim...ili barem pokušavam. Al naravno onda dođe tenk ili hovercraft kojeg moraš gađat sa RPG-om.
2.reload rpg-a i one kaj prati traje puno predugo, smanjit barem za 2-3sec reload time
3. ne znam zašto, ali stvarno često se dogodi da pogodiš tenk/hover ali hitreg kaže - nope
4. hovercraft je OP, pre OP...al baš ono full OP - treba mu smanjit health, moraš ga pogodit 3 puta, a do tad pokosi pola ekipe
5. bullet spread nije isto kao bullet pattern...dakle ono pucaš u lika point blank, a meci idu bog te pitaj gdje
5. PP-29 koristi pola ekipe, to oružje sam tek taman otključao pa moram tek probat, ali imam feeling da je daleko najjednostavnije za koristit...znali su me sa time skinut sa 50m ko da stojim na mjestu. MPA3 i AK 42, ak gađaš nekog udaljenog preko 20m možeš zaboravit...tri clipa odu i sve se preživi
6. respawn...pogotovo početni me stvarno nervira iskreno...dakle koji je kreten izmislio da ide odbrojavanje i dođe do nule pa opet krenu scene sa mape
7. respawn početni...daj pješadiju stavi bliže sektorima tj točkama za osvajanje...pa ak ne upadnem u neko vozilo trčim prvih 5min da dođem do nekog uopće...debilana
8. evo nisam igrao AA od BF4, sjedenem u njega i doslovno ga ne znam koristit XD, dakle aim i ono ciljaš a za tobom "kasni" crosshair...ne kužim ništa što se događa, mislim da nisam uspio niti pješaka sa 30m ubit (možda sam ja ovdje lud i loš, ali na BF4 je bilo straighforward...aim i gađaj, kaj se ovdje događa pojma nemam)
9. probao sam attack heli...ista stvar kao i sa AA...dakle ne znam ga vozit, osim što je inverted kontrola, poprilično je težak za vozit...moram vidjet jel onaj mali isto tak (možda je stvar navike, ali totalno je drugačije nego BF4)
10. htio bih vidjeti scoreboard da vidim koliko sam zapravo loš u odnosu na druge
11. zadnjih 3h sam igrao sa SVK i DM7, jedina oružja koja su usable na mapama, jer možeš i izbliza pogodit, ali i izdaleka...pozoveš si rangera, i staviš turret koji skenira bliže neprijatelje i deri (to mi za sada daleko najbolja kombinacija)
12. ranger je bolesno jak, brijem da sam jedno 6x pogodio sa sniperom i ništa, lik još živ...pogodio sam ga i rpg-em i dalje živ...besmisleno
13. stadion na hourglass - wtf ekipa pa dajte jbte napravite izlaz da je rupa u zidu na par mjesta, svaki put kad se tamo spawnam moram ubit samog sebe (redeploy) da odem nekam van jer ne znam izać iz njega sa prednje strane...neda mi se trčat 5min okolo stadiona
PP29 je trenutno jedini gun koji nije pod velikim utjecajem blooma i ostalih gluposti. Ja sam probao u par navrata neki drugi gun tipa mp9 koji melje ljude na close rangeu, ali nemozes protiv pipija. Na hourglass stadionu imas liftove i stepenice gdje mozes izac, no fkt nebi bilo lose da se moze unistit zid. Ja se isto slazem da su mape prevelike i preprazne i treba to malo popunit sa stvarima, pogotovo kad se igra infantry. Netko mi je tu predlozio da se igra irish, pa da si sam napravim cover no ocito nije dovoljno igrao. WW3 je gdje su posljedice rata na mapi??? Niti jedan sandbag ili neke vojne barake bilo sta da bi se pokazalo da je rat da malo digne atmosferu.