Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
Dado_ZG78 kaže...

Vidim da se žalite na performanse u Bostonu.

Meni na GF 570-tki radi na max postavkama u full-HD rezi (dakle dx11) bez vidljivog usporavanja, jedino mi se vent na kartici počne glasnije čuti - ipak je to clocknuta verzija..

Općenito nemam nekih prigovora na igru - dobra radnja (kao i prethodnici), dobra grafika..  držat će me nekoliko dana ziher {#}

ocito samo ati kartice imaju probleme, koliko vidim nitko se s nvidio nije zalio, dali i ti imas beta drivere ove za ac3?

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
16 godina
Assassins Creed 3

Imaju i nvida problem tj. imam ja.

Evo za nabrijavanje prije igranja:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Imaju i nvida problem tj. imam ja.

Evo za nabrijavanje prije igranja:

Sta ti se dogada? jesi skino najnovije beta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 19:12 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Molim vas ako neko ima save game 3 sequenca na skidrow  ili theta verziji ako mi ga može uploadat negdje, tnx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo da vas izvjestim, instalirao sam nove beta ati drivere i igra radi PERFEKTNO nigdje mi ništa ne laga btw.sve mi je na max.Frame rate se podigo za 15-20 fps

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...

Ma u Bostonu imam 20-35fps i kolko imam fps-a tolki mi je usage od grafe, znači 20-35%.

Sad ću probat beta pa vidit dali pomaže šta.

14 godina
protjeran
RePlaY kaže...
MARKOcVp kaže...

Ma u Bostonu imam 20-35fps i kolko imam fps-a tolki mi je usage od grafe, znači 20-35%.

Sad ću probat beta pa vidit dali pomaže šta.

koej drivere trenutno iams, sigurno nisi mijenjo vec mjesec-dva-tri

16 godina
Assassins Creed 3

Imam najnovije oficijalne, 306.97.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 19:22 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Imam najnovije oficijalne, 306.97.

Poslje toga je izaslo jos 4-5 beta

16 godina
Assassins Creed 3

Znam ali san čita da se ruše u BF3 pa nisan instalira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Znam ali san čita da se ruše u BF3 pa nisan instalira.

Ja sam bf3 igro bez problema sa predzadnjim beta.

16 godina
Assassins Creed 3

Ok onda, evo taman instaliram. Nego jeli ti imaš problema na svojoj u Bostonu, jesi proba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

evo ja sam prebacio na dx10 u config file-u i instalirao ove beta drivere od nvidije i sad frcera sve na high i very high :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

napokon instalirao, mučio se oko crackova i to, ali gotovo je.

skidam 12.11 drivere za svaki slučaj.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
djdomi kaže...

napokon instalirao, mučio se oko crackova i to, ali gotovo je.

skidam 12.11 drivere za svaki slučaj.

16 godina
Assassins Creed 3

a jeste primjetili da se ne mogu vise ubijati civili? :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni beta driverni nisu dali nikakve bolje performanse ali zato su mi sjebali reprodukciju videa na pcu. imam nekakve crne štrafte preko cjelog ekrana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@CODnubBFpro

E mozes li mi link poslati pls.Imam HD7750

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 20:16 (deadmaus1337).
16 godina
DangerousB kaže...

Mozes,ali sa pistoljem i ne izbacuje ti nikakvu poruku da ce doci do desinkronizacije,nego samo kao nasi preci nisu ubijali domace zivotinje i neduzne ljude pa ne bi ni ti trebao.

Ajde ekipa,kad cu sa Connorom zaigrati ? Trenutno mi je krenule sekvenca 2 ili 3,uglavnom Boston po snijegu,jesam li blizu ?

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

meni je 12.11 pomogao. na prvih nekoliko koraka sam imao micro-stuttering pa sam isključio vsync i stavio 12.11

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

kad je sjetim onih ulicnih sviraca, kad popi*dim pa ga srezem nasred grada, kad se 3 odjednom slete na mene

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
DangerousB kaže...

Mozes,ali sa pistoljem i ne izbacuje ti nikakvu poruku da ce doci do desinkronizacije,nego samo kao nasi preci nisu ubijali domace zivotinje i neduzne ljude pa ne bi ni ti trebao.

Ajde ekipa,kad cu sa Connorom zaigrati ? Trenutno mi je krenule sekvenca 2 ili 3,uglavnom Boston po snijegu,jesam li blizu ?

Sa Connorom u assassin odjelu tek sequence 6 ili 7.

ma da
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 20:32 (XXL Gamer).
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

dali vam se dogodio slijedeci bug

poslao sam svoj PRVI convoy (to je bio dio misije)na put da trguje no bio je napadnut

i sad cijelo vrijeme pise attacked

nemogu ga nigdje naci na frontieru niti mi nudi opciju pod asassins contract da posaljem svoje suborce da ga obrane

moze li ikako taj konvoj nestati tako da si oslobodim mjesto za novi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

EEE ovako install sam Ac na moj pc ...
i sve je uredu do bostona...

onda naglo padanje fps...
bez obzira smanjio ili pojacao detalje ista stvar...

imali iko ikakav prijedlog da se to popravi molim vas igra je inace prejaka...

velki pozdrav !

iskoo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svima je tako.. to je do njih.. meni fps na 40 pao u Bostonu :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 1:45 (ToMisLaW).
13 godina

ak treba nekom assasin s creed 3 steam verzija ima u cd key hunt mislim da je ispod 250 kn

d4rkd3atH
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Da li se još kome kad odeš u Homestead zaglavi kod ocpije kraftanja? Tj ništa nemožeš raditi, ne radi ni backspace ni enter ni escape nemože se nikako izaći iz toga natrag u igru već se mora alt tab i zatvoriti igra.

Zapravo događa mi se tako u svakom shopu kad idem pod accounting, jednostavno nemogu izaći natrag u igru

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 0:34 (CaptainBunnyKIller).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja dok sam u Bostonu fps jedva prelazi 13-14,cak i u Frontieru skacem od srece ako dostigne 20.Moja konfiguracija je 

ATI RADEON HD 5670

Intel(R) Core(TM)2 CPU   6420 @ 2.13GHz 2.13 GHz

4GB rama

Znam da nije nesto mada sam vecinu igara uspijevao pokrenuti na high,svaki prethodni AC sam igrao bez problema na Ultra settings pa sam se nadao da cu ovaj moci igrati bar na Normal 

Instalirao sam nove ATI beta drivere ali nista

Jos jedno pitanje,moze li se za 400 eura uzet neka solidna konfiguracija koja moze pokretati ove novije igrice bar na High?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CaptainBunnyKIller kaže...

Da li se još kome kad odeš u Homestead zaglavi kod ocpije kraftanja? Tj ništa nemožeš raditi, ne radi ni backspace ni enter ni escape nemože se nikako izaći iz toga natrag u igru već se mora alt tab i zatvoriti igra.

Zapravo događa mi se tako u svakom shopu kad idem pod accounting, jednostavno nemogu izaći natrag u igru

meni se danas to dogodilo par puta i samo sam umjesto strelica označavao mišem -  ručno klikni na strelice koje su ti gore (bez da koristiš strelice na tipkovnici)...nadam se da ce pomoći

- što se tiče fps-a mi je isto kao i većini, Boston - cca 25 do 35-40 fps ovisno o djelu grada, Frontier - cca 35 do 50 na konfi koja je po  -moj pc- (driveri 12.11 beta), prebacivanjem na dx10 sam dobio cca 5 fps više nego kad sam na dx11.

Nadam se da će ubisoft i ati nešto ubrzo rješit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 1:43 (-zip-).
16 godina
neaktivan
-zip- kaže...
CaptainBunnyKIller kaže...

meni se danas to dogodilo par puta i samo sam umjesto strelica označavao mišem -  ručno klikni na strelice koje su ti gore (bez da koristiš strelice na tipkovnici)...nadam se da ce pomoći

- što se tiče fps-a mi je isto kao i većini, Boston - cca 25 do 35-40 fps ovisno o djelu grada, Frontier - cca 35 do 50 na konfi koja je po  -moj pc- (driveri 12.11 beta), prebacivanjem na dx10 sam dobio cca 5 fps više nego kad sam na dx11.

Nadam se da će ubisoft i ati nešto ubrzo rješit.

ja imam istu grafu ko ti i FPS mi nepada ispod 40, a inace 50 :D i nisam nista prebacivo na directx 10, gdje se to prebaci?

i da li netko zna neki prog. za mjeriti FPS I Temperature  u igri osim frapsa?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 1:45 (ToMisLaW).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice