Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Pozz jel ima gdje kupit jeftinija Steam verzija?

Ja sam samo nasao na CDKEYHUNTU Steam verziju za 40$

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

U frontieru imam frame dropove samo kada se priblizavam nekom manjem naselju

isto tako kad se priblizavam vili u homesteadu također imam frame drop

ali sve je to zanemarivo i brzo prođer

najžešće je u bostonu tamo gdje ima puno brodova koji su usidreni

tamo mi fps poludi svaki put kad okrenem kameru u tom smjeru bez obzira u kojem djelu grada se nalazim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
Masterpiece kaže...

http://cdkeyprices.com/product/Assassins-Creed-3-CD-Key.html/

13 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...
Masterpiece kaže...

Je ali to nisu steam verzije.Ovo tu je steam verzija!

The king is back!
15 godina
Assassins Creed 3

Ma ja sam prestao igrati igru uopće. Bezz se živciram!

U prethodnom postu je kolega upravu kad kaže da je fps onoliki koliko je zauzeće grafe:
i kod mene je 20% zauzeće, 20 fps. Još uz to se grafa malo jače zagrijava.

Šta nam rade od Assassins Creed-a pa to je za nepovjerovati.. Obožavao sam sve prethodne dijelove iako nisu ni oni bili bog zna što optimizirani;

al ovo.. Prethodne nastavke su znali odgađati dok se sve ne ispolira, i prvi put polete da izdaju igru i banana...

Ima da se mi načekamo patch-eva!

0 1 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Ekipa, probajte staviti u config.ini folderu umjesto dx11, na dx10- kažu da jako popravlja performanse!

Dakle, gornje u zagradi [Graphics_DX11]- stavite u [Graphics_DX10]...

Nadam se da će pomoći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Sova kaže...

Evo ja sa nvidiom igram bez problema, u Bostonu nikakva usporavanja. A da je igra neoptimizirana vidim samo po tome da se grafa jace zagrijava {#}

Pa naravno da nemaš drop-a kada imaš GTX 670...

Poanata je bila da vidimo kako na kojim karticama radi jer se sumnjalo na još jedan tragično odrađen port, no da je igra tako "neoptimizirana", onda bi na svima radila loše, pa čak i na 670tkama. Ovdje je izgleda problem u ATI driverima.

Vim kaže...

Ekipa, probajte staviti u config.ini folderu umjesto dx11, na dx10- kažu da jako popravlja performanse!

Nadam se da će pomoći.

Normalno da će pomoći kada će to pogasiti DX11 đinđe. {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 12:19 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

E pa stvarno, optimizacija je njesra. Ne mogu normalno hodati po Bostonu sa AMD HD 7950 grafičkom kartom. Valjda će se popraviti s novim drajverima. Trenutno su mi instalirani zadnji oficielni, pokušam kasnije sa betom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Vim kaže...

Nadam se da će pomoći.

Tko to kaže i gdje se nalazi taj folder? Tako mogu sad ja reći ekipa lupite šakom od kućište kažu da jako popravlja performanse

13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ne igra je dobro optimizovana ali ima jako veliki problem a to je manjak opcija za graficka podesavanja. Mnogo dodataka su strpali u samo 4 opcije i tu lezi problem. Da postoje dodatne opcije za Ambient Occlusion, teseleraciju, detaljnije podesavanja AA-a, draw distance-a itd. svi bi mogli naci sta im pravi najveci problem i to iskljuciti dok se en popravi. Ovako sve je supljeno u mizerno malo opcija i pravi problem. 

EE Dex imam ati radeon HD 5700 series i igru igram na high sve do bostona kad udjem u boston igra pocne da steka sta je to?? i ima li kakvo resenje,cak i kad samnjim na normal performanse ponovo steka ?: D

12 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...
dex3108 kaže...

Ne igra je dobro optimizovana ali ima jako veliki problem a to je manjak opcija za graficka podesavanja. Mnogo dodataka su strpali u samo 4 opcije i tu lezi problem. Da postoje dodatne opcije za Ambient Occlusion, teseleraciju, detaljnije podesavanja AA-a, draw distance-a itd. svi bi mogli naci sta im pravi najveci problem i to iskljuciti dok se en popravi. Ovako sve je supljeno u mizerno malo opcija i pravi problem. 

EE Dex imam ati radeon HD 5700 series i igru igram na high sve do bostona kad udjem u boston igra pocne da steka sta je to?? i ima li kakvo resenje,cak i kad samnjim na normal performanse ponovo steka ?: D

Nevjerojatno kako su ljudi lijeni, strašno..........pa jel ti toliko teško par stranica unatrag prelistat?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 13:15 (CaptainBunnyKIller).
13 godina
neaktivan
C:\Users\Jonas\Documents\Assassin's Creed III\AC3.ini

promijenite na directx 10,pomaže
12 godina
protjeran
fixxer_zg kaže...
C:\Users\Jonas\Documents\Assassin's Creed III\AC3.ini

promijenite na directx 10,pomaže

Uopće ne pomaže to, probao sam, kao ni AMD beta driveri kao ni patch 1.01, ništa nije pomoglo nimalo

14 godina
protjeran
njuska11 kaže...
Minoza kaže...

Evo isprobao sam. Nemam osjetnih dropova u Bostonu, uglavnom lock na 60. Tu i tamo padne na 40+ na trenutke ali prosjek je oko 55 frejmova. 1920x1200, sve max postavke, koristim TXAA.

tvoj PC je mocan i debelo iznad recomended tak da me ne cudi sto nemas nikakvih problema

nema to veze koliko je mocan pc, nego nesto s optimizzacijom nevalja, ja jos nisam probo, ali ako je gpu ussage 20% kao sto kazu, veliko sranje, jos sa quadovima imaju thi 20%

mozda je gtx 670 sposobna na 30% davat 60fps na max postavkama u sto sumnjam

zato da pitam jel bi mogo gpu ussage provjerit i rec koje drivere imas?

ili kako se cini mozda smao amd kartice imaju problema

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
15 godina
Assassins Creed 3

Nije na odmet ponovit- da nekome tko ima grafe iz hd 5*** i 6**** serije može pomoći promjena s dx11 na dx10 u .ini file-u.

nekome vjerovatno neće pomoći.. Upravo sam to bio pročitao na guru3d forumu i pojedinci koji su to promijenili kažu da radi.

Meni nije pomoglo ali kome bude nek igra i uživa :)

I obavezno stavite na properties pod read-only. Igra vam može promijeniti .ini file kada uđete u igru.

Dakle, stavite dx10 i pod properties stavite read only...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 14:33 (Vim).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

nema to veze koliko je mocan pc, nego nesto s optimizzacijom nevalja, ja jos nisam probo, ali ako je gpu ussage 20% kao sto kazu, veliko sranje, jos sa quadovima imaju thi 20%

mozda je gtx 670 sposobna na 30% davat 60fps na max postavkama u sto sumnjam

zato da pitam jel bi mogo gpu ussage provjerit i rec koje drivere imas?

ili kako se cini mozda smao amd kartice imaju problema

Koristim beta 310.54 drivere, GPU usage je 80-99% tako da tu sve štima. Vidim da je došao i novi NV beta driver jučer, još poboljšanja u performansama u AC3:

http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-310.61-beta-driver.html

Sad skinem pa probam.

16 godina
Assassins Creed 3

Kad cu zaigrati vise sa Connorom ? Sada sam na misiji kad trebam one robove osloboditi,jel mi moze netko reci kako da ubijem onog na brodu,nekako dovucem do ruba paluba i bacim u more tj.da ga ubijem jer mi on jedini ostane i ubijem ga,ali ostali skuze i restart opet na pocetak :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Probao dx10 mode, performanse su ostale iste ali po velicini fps brojki iz frapsa izgleda kao da igram na 720p rezoluciji makar mi tv javlja da je na 1080p...

Idem probat beta drivere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vim kaže...

Nije na odmet ponovit- da nekome tko ima grafe iz hd 5*** i 6**** serije može pomoći promjena s dx11 na dx10 u .ini file-u.

nekome vjerovatno neće pomoći.. Upravo sam to bio pročitao na guru3d forumu i pojedinci koji su to promijenili kažu da radi.

Meni nije pomoglo ali kome bude nek igra i uživa :)

I obavezno stavite na properties pod read-only. Igra vam može promijeniti .ini file kada uđete u igru.

Dakle, stavite dx10 i pod properties stavite read only...

Meni je pomoglo ali i dalje steka dosta.

Dečo mešalica je v morju.
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Izaso skidrow na partisu prije 10min!

1 seeder 70 lechera lol 250

Ja taman mislio kupit igru, ali akd sam cuo za ovo odusto sam, ako bude dobra i optimizirana kupujem i igram mp.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 17:09 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

1 seeder 70 lechera lol

Ja taman mislio kupit igru, ali akd sam cuo za ovo odusto sam, ako bude dobra i optimizirana kupujem i igram mp.

I na ipt!

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...

1 seeder 70 lechera lol 250

Znaci sa 1 seederom i 200+ lechera brzina skidanja mi je 150kn/s, kakav je to internet lol.

16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Koristim beta 310.54 drivere, GPU usage je 80-99% tako da tu sve štima. Vidim da je došao i novi NV beta driver jučer, još poboljšanja u performansama u AC3:

Sad skinem pa probam.

Jep, sada nema više niti sitnih dropova, u principu lock na 60 većinu vremena. {#}

14 godina
protjeran
Minoza kaže...
Minoza kaže...

Sad skinem pa probam.

Jep, sada nema više niti sitnih dropova, u principu lock na 60 većinu vremena. {#}

Fino, vjerojatno je nvidia rjesila stvar,, samo sto se to kod tebe nemoze vidit jer ti i ovako i onako imas 60fps.

14 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

Damn it, dolazi mi AC3SP.exe has stopped working, dolje piše da je atidxx32.dll razlog.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Support je obavjestio developere i preporucuju da svi koji imaju problema posalju supportu sto vise informacija kako bi vidjeli koja grupa igraca ima najvise problema.

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
ToMisLaW kaže...
Masterpiece kaže...

Je ali to nisu steam verzije.Ovo tu je steam verzija!

KRIVO

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 17:43 (hrvoje_zg91).
14 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

Jel ikome ne radi tipkovnica i miš?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Vidim da se žalite na performanse u Bostonu.

Meni na GF 570-tki radi na max postavkama u full-HD rezi (dakle dx11) bez vidljivog usporavanja, jedino mi se vent na kartici počne glasnije čuti - ipak je to clocknuta verzija..

Općenito nemam nekih prigovora na igru - dobra radnja (kao i prethodnici), dobra grafika..  držat će me nekoliko dana ziher {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

instalira se!

budem možda uskoro koji no-spolier SS i dojam.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice