Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
CaptainBunnyKIller kaže...

Igrao na najvišim postavkama dok nisam u Boston došao također, tada je krenulo vrlo usporeno, pa sam morao na najniže postavke staviti da ide normalno, sad mi konj izgleda kao da lutku jašem lol

Usput, jel zna netko gdje se nalazi save game folder od AC3? Još nešto, u Bostonu u prvoj sekvenci dali imate problema sa penjanjem na drveće u gradu? Meni lik kad god skočim na granu odmah siđe s drveta kao da mi je uključen E konstantno ili da je zaglavljen a nije, probao sam na rubovima zgrada tamo ne pada. Da nije da Haytham ne zna biti na drveću? Ne vidim drugo objašnjenje

i ja imam isti problem ovo sto si rekao sa drvecem, popne se do grane i samo sklizi dole :D i nece da se penje, a kad se penjem na zgrade sve je normalno :D

16 godina
Assassins Creed 3

Jel zna tko gdje se nalazi saveovi i da mi netko uploada ako nije problem save od dolaska u Boston ?

Naime,promijenio sam dilera,a ovaj ne koristi Uplay pa saveovi samo isparili ili se pak nalaze gdje ( mislim da ne,uplay koristi cloud storage ? ) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Igrao na najvišim postavkama dok nisam u Boston došao također, tada je krenulo vrlo usporeno, pa sam morao na najniže postavke staviti da ide normalno, sad mi konj izgleda kao da lutku jašem lol

Usput, jel zna netko gdje se nalazi save game folder od AC3? Još nešto, u Bostonu u prvoj sekvenci dali imate problema sa penjanjem na drveće u gradu? Meni lik kad god skočim na granu odmah siđe s drveta kao da mi je uključen E konstantno ili da je zaglavljen a nije, probao sam na rubovima zgrada tamo ne pada. Da nije da Haytham ne zna biti na drveću? Ne vidim drugo objašnjenje

i ja imam isti problem ovo sto si rekao sa drvecem, popne se do grane i samo sklizi dole :D i nece da se penje, a kad se penjem na zgrade sve je normalno :D

sad sam i ja dosao do connora i samo on moze penjat drveca

haytham nemoze to nije bug to je jednostavko tak zamisljeno

13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Jel zna tko gdje se nalazi saveovi i da mi netko uploada ako nije problem save od dolaska u Boston ?

Naime,promijenio sam dilera,a ovaj ne koristi Uplay pa saveovi samo isparili ili se pak nalaze gdje ( mislim da ne,uplay koristi cloud storage ? ) 

sejvovi bi se ti trebali nalaziti u C:\program files(x86)/ubisoft game launcher/savegame

13 godina
Assassins Creed 3

Šteka mi AC 3 na sljedećoj konfiguraciji:

AMD  Phenom II X4 925 2,8 GHz

4 gb ram ddr 3 1333 MHz

radeon hd 4890

windows 7 32 bit

Nije mi jasno, sve mi novije igre stavi na high (tipa max payne 3, nfs: most wanted, sleeping dogs)  a sve trzaju uključujući AC 3. U cemu je problem, šta ne bi na toj konfi trebao normalno igrat na normalnim detaljima navedene igre.

Pozz.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Smeće od optimizacije, konzolitis, kako drugačije da ti prevedemo ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

itko sa high end pc-evima testirao?

dakle, pc-evi jači od preporučenog, kako vam radi?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...

Moj PC je i nešto slabiji od tvoga i sve radi na 60FPS sa sve na high osim AA koji je korak ispod maksimalnog. Možda je problem do drivera, vidim da većina kojima šteka ima AMD kartice
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
djdomi kaže...

evo ja cu veceras probat sa svojon 460gtx sve na high pa cu javit kolko fps-a

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

ja imam GTX 460 i eto u bostonu imam ogromne frame dropove (btw imam danasnje nvdia beta drivere)

u frontieru bas i ne dosta rijetko

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Ja, meni sve maxxx  radi na 35-40 fps ugl. smeće od optimizacije

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 19:14 (CODnubBFpro).
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

btw, ako netko kojim slučajem ima micro-stuttering, neka isključi vsync.

sjećam se da sam poludio u brohoodu sve dok nisam to sredio.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
njuska11 kaže...
Nidzo95 kaže...

sad sam i ja dosao do connora i samo on moze penjat drveca

haytham nemoze to nije bug to je jednostavko tak zamisljeno

Pa naravno, ovaj tu profesionalni troller laže

16 godina
Assassins Creed 3

ja imam problem s kontrolama, upalim igru i odem na new game i sad prode onaj uvodni filmic i sad bi trebo hodat ali nista, ne reagira ni mis ni tipkovnica, nemogu ni u menu uc vise, nula bodova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Izgleda da fps pada samo kod AMD grafičkih kartica.

Kako ide kod vas na nvidiji ekipa? Kakav vam je fps u Bostonu.

Mislim da driveri ograničavaju gpu usage. Kod mene je grafička na samo 20 % iskoristivosti u Bostonu. I tu mi je fps jako nizak..

Dok je na uvodu na brodu jako dobar fps, i iskoristivost grafe je osjetno veći oko 45 %.

1 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

neznam kako vam igra nije dobro optimizirana, dobro ja nisam puno igro ali imam graficku ati 2600 pro i bez stekanja sve na low ide, onda bi vi s mid range karticama nove generacije trebali to bar na med ili high.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

neznam kako vam igra nije dobro optimizirana, dobro ja nisam puno igro ali imam graficku ati 2600 pro i bez stekanja sve na low ide, onda bi vi s mid range karticama nove generacije trebali to bar na med ili high.

Možda nisi došao do prvog grada u igri. Tamo problemi i počinju što se tiče optimiziranosti.

12 godina
protjeran
Vim kaže...
mar123 kaže...

Možda nisi došao do prvog grada u igri. Tamo problemi i počinju što se tiče optimiziranosti.

Da, meni brod i frontier relativno dobro ide, ali Boston je disaster

Jel itko našao način kako riješiti ili barem popraviti Bostonski framedrop?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 20:41 (CaptainBunnyKIller).
15 godina
Assassins Creed 3

Ako se ne varam, danas je AC3 pušten u prodaju u USA.

Beš me zanima kako će to izgledati na stranim forumima. Hoće li se netko žaliti na ove frame dropove.

Ja sam isto kupio oriđiđi, i čekam 23.11... Bilo bi katastrofa da mojih 50E bude bačeno na loše optimiziranu igru.

A što se tiče same priče i gameplay-a tu sam i prezadovoljan..

0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Uredno radi sa novom drogom,sejva i ucitava bez problema,ali mene interesira gdje sprema sejvove da mu "uvalim" otprije iz Bostona ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nemožeš, javljat ce ti u igri da su coruptani. Ja igram vec 3. put ispocetka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
k1klop kaže...

Nemožeš, javljat ce ti u igri da su coruptani. Ja igram vec 3. put ispocetka...

Aha,ma oke onda,jbg sta mogu,sada ce barem raditi bez Uplaya i gluposti.

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

citam po forumima i vidi cuda

i ljudima s originalom isto pada FPS u bostonu

ono sto je duhovito je to da FPS u bostonu pada na odredenim lokacijama i na xboxu (za ps3 nisam siguran) i na pc-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

pozdrav ljudi , imam jedan cudan problem u assassins creed 3. Kada igram fps mi bude jako mali oko 10-20 a iskoristivost graficke je 0. Da li je netko imao taj problem ? Moja grafa je Gigabyte HD 5770. Do sada sam svaku igru igrao bez problema na max postavkama...

ac3 iskoristivost graficke = 0 ac3 iskoristivost graficke = 0

1 0 hvala 0
16 godina
njuska11 kaže...

citam po forumima i vidi cuda

i ljudima s originalom isto pada FPS u bostonu

ono sto je duhovito je to da FPS u bostonu pada na odredenim lokacijama i na xboxu (za ps3 nisam siguran) i na pc-u

Koje ste vi sreće. Meni prozori na zgradama krenu levitirati kao produkt magije nekog duhovnog vođe. I to krene čim igru dograbi taj prokleti fps drop.

16 godina
andjelko95 kaže...

pozdrav ljudi , imam jedan cudan problem u assassins creed 3. Kada igram fps mi bude jako mali oko 10-20 a iskoristivost graficke je 0. Da li je netko imao taj problem ? Moja grafa je Gigabyte HD 5770. Do sada sam svaku igru igrao bez problema na max postavkama...

procitaj unazad 2-3 stranice i vidjet ces da nisi jedini sa tim problemom!

16 godina
Assassins Creed 3

a jel probao ovaj DataPC_DX11_AC3_Boston.rar navodno nema pada fps-a :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Taj file fixa crash kad se dode u boston koji se pojavljivao na prvoj verziji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo isprobao sam. Nemam osjetnih dropova u Bostonu, uglavnom lock na 60. Tu i tamo padne na 40+ na trenutke ali prosjek je oko 55 frejmova. 1920x1200, sve max postavke, koristim TXAA.

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Evo isprobao sam. Nemam osjetnih dropova u Bostonu, uglavnom lock na 60. Tu i tamo padne na 40+ na trenutke ali prosjek je oko 55 frejmova. 1920x1200, sve max postavke, koristim TXAA.

tvoj PC je mocan i debelo iznad recomended tak da me ne cudi sto nemas nikakvih problema

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice