Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Assassins Creed 3

Ako se ne varam, ekipa s nvidia karticama je dobila neki driver- beta koji je izašao za AC3. Popravlja kao neke stvari i tako.

Kod AMD-a kojeg ja imam, instalirao sam nove drivere 12.11 beta. Ali je igra "neigriva".

Msm, da kad izađe pc verzija 23. 11. da se možemo nadati nekim driverima za boost performansi i slično.

Ima i do toga, jako puno...

0 1 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

malo je off topic:ima netko da zna di mogu nabavit knjige assassins creed.Mozda netko ima da bi prodavao?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
Vim kaže...

Ako se ne varam, ekipa s nvidia karticama je dobila neki driver- beta koji je izašao za AC3. Popravlja kao neke stvari i tako.

Kod AMD-a kojeg ja imam, instalirao sam nove drivere 12.11 beta. Ali je igra "neigriva".

Msm, da kad izađe pc verzija 23. 11. da se možemo nadati nekim driverima za boost performansi i slično.

Ima i do toga, jako puno...

ja imam poslijednje nvdia beta drivere koji su namjenjeni blopsu 2 i AC3

kazu kao da poboljsavaju performanse

ocito kod mene ne poboljsavaju

12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Igrao na najvišim postavkama dok nisam u Boston došao također, tada je krenulo vrlo usporeno, pa sam morao na najniže postavke staviti da ide normalno, sad mi konj izgleda kao da lutku jašem lol

Usput, jel zna netko gdje se nalazi save game folder od AC3? Još nešto, u Bostonu u prvoj sekvenci dali imate problema sa penjanjem na drveće u gradu? Meni lik kad god skočim na granu odmah siđe s drveta kao da mi je uključen E konstantno ili da je zaglavljen a nije, probao sam na rubovima zgrada tamo ne pada. Da nije da Haytham ne zna biti na drveću? Ne vidim drugo objašnjenje

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 2:36 (CaptainBunnyKIller).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

***AC je neigrivo meni sve na max na 1680x1050 radi fluidno na 35-40 fps

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
CODnubBFpro kaže...

Sa i5 2500k i 6970 moras igrat na 1680x1060 !? Dammit sta cu ja sa athloncekom 455 i 6790 :(

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
cecenac kaže...
CODnubBFpro kaže...

Sa i5 2500k i 6970 moras igrat na 1680x1060 !? Dammit sta cu ja sa athloncekom 455 i 6790 :(

Igra je njesra sto se tice optimizacije. Izgleda da je necu ni downloadati...

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

nakon pretezitog free roama primjetio sam da mi samo u odredenim dijelovima bostona dogadaju masivni frame dropovi (tamo di je luka sa puno brodova najvise)

nadam se da ce to popravit patchem jer je stvarno steta

inace igra je super osim onog lockpickinga kojeg nikako nemogu izvest (neznam uopce kako sam prvi put uspio)

igram sa xbox kontrolerom i jednostavno nemogu drzat istovremeno s jednim palce left stick s drugim right stick i onda jos tome pomahnitalo stiskati RT

svaki put mi se lock resetira i nemogu nikak otvorit te vrazje skrinje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Ma nema potrebe da uopće i igram. Pokušao malo sinoć, i kada sam došao u Boston, stao sam s igrom.

Kada idete kroz Boston, NPC-evi iskaču ispred vas i spawn-aju se totalno nelogično i bezvezze.

Konja kad jašem kao da sam na vručem radijatoru :)... Animacija je totalno bezvezze...

Treba i prilagođavanja na kontrole. Sve u svemu, na prvi pogled mi se igra ni malo nije svidila.

Igra je katastrofalno optimizirana. Evo što kaže kolega u prethodnom postu, na i5 2500k i hd6970 igra na rezoluciji

1680*1024 na nekih 35-45 fps-a, lol. Ako je to optimizirano onda nezz.

Što ja onda da radim sa starim quadom i ovom svojom grafom?

2 0 hvala 0
15 godina
CODnubBFpro kaže...
cecenac kaže...
CODnubBFpro kaže...

Krivo ste me shvatili imam monitor te reze pa zato na toj rezi igram xD

Ma nema to nikakve vezze, s tom konfiguracijom trebalo bi da ti igra leti brate.

Vjerujem da BF3 možeš potegnuti preko 60+ fps bezz malog problema, a AC3 ne možeš i to u singleplayeru!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CaptainBunnyKIller kaže...

Igrao na najvišim postavkama dok nisam u Boston došao također, tada je krenulo vrlo usporeno, pa sam morao na najniže postavke staviti da ide normalno, sad mi konj izgleda kao da lutku jašem lol

Usput, jel zna netko gdje se nalazi save game folder od AC3? Još nešto, u Bostonu u prvoj sekvenci dali imate problema sa penjanjem na drveće u gradu? Meni lik kad god skočim na granu odmah siđe s drveta kao da mi je uključen E konstantno ili da je zaglavljen a nije, probao sam na rubovima zgrada tamo ne pada. Da nije da Haytham ne zna biti na drveću? Ne vidim drugo objašnjenje

Penjanje po drveću je samo Connorova sposobnost, Haytam ipak nije odrastao u indijanskom plemenu usred šume {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 12:22 (Someone).
15 godina
Someone kaže...

Penjanje po drveću je samo Connorova sposobnost, Haytam ipak nije odrastao u indijanskom plemenu usred šume {#}

Ja nemam tih problema.

Penje se Haytam po drveću bez problema. Možda je kolega držao desni klik prilikom letanja po drvetu pa mu Haytam stalno pada.

Kažem, malo su kontrole zbrkane!

12 godina
protjeran
Vim kaže...
Someone kaže...

Ja nemam tih problema.

Penje se Haytam po drveću bez problema. Možda je kolega držao desni klik prilikom letanja po drvetu pa mu Haytam stalno pada.

Nisam, i malo sam istraživao po internetu i svi kažu da to i treba tako biti tj da Haytham nezna trčakrati po drveću već da su to više indijanski potezi, a osim toga desni klik biseru i trebaš držati dok se krećeš po drveću, e sad ili lažeš da možeš s Haythamom trčati po drveću ili trolaš iz zajebancije.

Inače igra je pre-prebrutalna, sve ono što sam očekivao, čak sam naišao već na niz bugova, klasika, 2 puške lebde u zraku, konj galopira na kamenu u mjestu itd itd. Jedino što mi dosad smeta je da nekada igra dok si u Bosotnu jaaaako uspori, neznam dali itko zna dali to ovaj 1.01 update i 1.01 c...k ispravljaju?

15 godina
Vim kaže...
Someone kaže...

Ja nemam tih problema.

Nisam, i malo sam istraživao po internetu i svi kažu da to i treba tako biti tj da Haytham nezna trčakrati po drveću već da su to više indijanski potezi, a osim toga desni klik biseru i trebaš držati dok se krećeš po drveću, e sad ili lažeš da možeš s Haythamom trčati po drveću ili trolaš iz zajebancije.

Inače igra je pre-prebrutalna, sve ono što sam očekivao, čak sam naišao već na niz bugova, klasika, 2 puške lebde u zraku, konj galopira na kamenu u mjestu itd itd. Jedino što mi dosad smeta je da nekada igra dok si u Bosotnu jaaaako uspori, neznam dali itko zna dali to ovaj 1.01 update i 1.01 c...k ispravljaju?

Probaj biseru držati desni klik dok si na drvetu i gledaš na neku kuću ili zgradu u blizini, haytam odmah skače s drveta u tom pravcu.

I nemoj trollat bezz, igram i ja igru kao i ti, i kod mene sve radi što se tiče pentranja po drvetu.

I kakva je to izjava "Indijanski potezi", što je onda penjanje po kućama, skakanje s kuće, na kuću, itd. Jesul i to indijanski potezi biseru?

Trollaš brate bez veze.

Indijanski potezi OMG!

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Čini se da se oni nisu zajeb... kad su rekli da preporučaju igranje s kontrolerom{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
voyager kaže...

Čini se da se oni nisu zajeb... kad su rekli da preporučaju igranje s kontrolerom{#}

NO!!!!

Samsung Galaxy SII crew.
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

igram sa xbox kontolerom i haytham se nemoze penjat po drvecu

cak i kad skocim na granu on automatski padne s nje

nije ta opcija omogucena s njim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Što se tiče optimizacije meni svaki AC radi oko 30-40 fps-a, bez obzira igrao na low ili na high. A evo sad čujem da i ovaj AC je loše optimiziran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
njuska11 kaže...

Pa da, to i ja kažem, al evo sad igram s Connorom tak da me baš briga

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel moguce igrat ovo sa e4500 i hd 6770 bez stekanja ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
voyager kaže...

Ja ionako od početka igram AC s kontrolerom tako da nemam promjene. Puno je bolje s kontrolerom, bolja kontrola nad likom.

njuska11 kaže...

Vjerojatno jer nije indijanac nego uglađen gospodin {#emotions_dlg.}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Merni je pak puno bolje igrat tipkovinica + miš, puno bolju kontrolu nad likom imam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 13:53 (Praetorian1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kakav kontroler, tipkovnica+ miš je daleko najbolja kombinacija. Na kontroleru moram 5 tipki držat da bi nešto izveo, ovak an tipkovnici mi je puno lakše.

Pošto govorite da je šrotno optimiizirano to ću preskočit i prvo preć Hitmana pa onda ovo.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Merni je pak puno bolje igrat tipkovinica + miš, puno bolju kontrolu nad likom imam.

Mislim da 2 analogne gljive imaju puno bolju kontrolu od 4 digitalne tipke.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Navika je gadna stvar, a ja sam se navikao igrat na tipkovnicu + miš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Miš + tastatura je svetinja, mislim da nema boljeg ugođaja nego igrati tako. Naravno, oni koji imaju konzole drugačije misle, ali je se nikad ne bih mogao navići na kontroler, samo ponekad sportske igre.

Kao što reče kolega iznad, navika je gadna stvar i svi imaju ono što se njima sviđa.

Nastavljam uživati u igri, na petoj sekvenci sam. Sada ćemo vidjeti da li ima tih problema što se tiče osobnosti Connora, to svi napominju.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3
LOL užas, evo mi u Bostonu 10 frapsa, u najboljem slučaju se popne na 25

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LOL užas, evo mi u Bostonu 10 frapsa, u najboljem slučaju se popne na 25

ma morat ce izaci patch

evo danas je deluxe edition vani jos samo pricekamo 23.11. i valjda budu zakrpali to

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pa ako ste ove godine dali 6+k kuna za pc naravno da vam ne steka, stvar je u tome sto igra nije igriva ni na preporucenim konfiguracijama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Igru sam igrao na high postavkama sve dok nisam dosao u Boston, tada je pocelo da steka , ako smanjim rezoluciju oce li manje da steka ? :D

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice