Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 484.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3
Jeli još kome piše na GreenManGaming cijene u eurima? Meni ne pišu u dolarima..........

I dali znate kako da namjestim da platim u dolarima jer naravno dolar je manje vrijedan od eura............probao sam sa aplikacijom sa fake ip adresom u americi ali onda mi uopće ne pokazuje cijenu niakvu već samo opis igre......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Skini Spotflux, instaliraj, restartaj eventualno i onda se REGISTRIRAJ sa novim acc na GMG pa će ti biti u dolarima.

Inače, igram na PS3... Koštala me točno 67kn. Šamar svima koji smatraju da je PC isplativiji za igre. Izuzev RPG žanra, tu se neću raspravljati. Ali imam PS3 već 4 godine, odigrao preko 50 naslova, a znam da nisam potrošio više od 800kn na njih sve skupa, ma ni toliko. PS3 je koštao koliko je koštao, i kada se zbroji to sa cijenom igara, dođe manje nego što sam platio novi komp (prošle godine) na kojem AC3 neću pokretati na ultra ili što je već max., što je i jedina opcija na PS3.

Igra je odlična zasad. Serijal je predobar pa ne sumnjam da će i ovaj nastavak biti strašan. Noviteta ima, ljepše je, prirodnije sve izgleda, na grafiku neću trošiti riječi, a i igrivost je zasada bolja.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

samo da pitam, ovaj key sa eplati ide na steam ili ?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

to je retail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
TIR669 kaže...

Inače, igram na PS3... Koštala me točno 67kn.

Otkuda?!

13 godina
protjeran
TIR669 kaže...

Skini Spotflux, instaliraj, restartaj eventualno i onda se REGISTRIRAJ sa novim acc na GMG pa će ti biti u dolarima.

Inače, igram na PS3... Koštala me točno 67kn. Šamar svima koji smatraju da je PC isplativiji za igre. Izuzev RPG žanra, tu se neću raspravljati. Ali imam PS3 već 4 godine, odigrao preko 50 naslova, a znam da nisam potrošio više od 800kn na njih sve skupa, ma ni toliko. PS3 je koštao koliko je koštao, i kada se zbroji to sa cijenom igara, dođe manje nego što sam platio novi komp (prošle godine) na kojem AC3 neću pokretati na ultra ili što je već max., što je i jedina opcija na PS3.

Igra je odlična zasad. Serijal je predobar pa ne sumnjam da će i ovaj nastavak biti strašan. Noviteta ima, ljepše je, prirodnije sve izgleda, na grafiku neću trošiti riječi, a i igrivost je zasada bolja.

Ev jesam napravio novi acc sa novom mail adresom i sad uopće nema cijene igre ni mogućnost kupnje, samo opis igre i što donosi.........wtf
17 godina
Assassins Creed 3

na koji se nastavlja priča AC? ja sam prešao samo prvi i drugi dio.(lijen sam za google :D)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 22:26 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

na koji se nastavlja priča AC? ja sam prešao samo prvi i drugi dio.(lijen sam za google :D)

Redom idu ACI, ACII, AC:Brotherhood, AC:Revelations, ACIII.

17 godina
Assassins Creed 3

huh,a ako pređem ova 2 do izlaska igre onda će mi se zgadit igra pa će AC 3 biti na čekanju duže vremena,drame {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Trebao si na vrijeme igrati AC: Brotherhood i Revelations. 

dzix
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel objavio Ubisoft preporučene zahtjeve za pc?? Vidim neke po netu ali ne piše nigdje da je službeno?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
-zip- kaže...

Jel objavio Ubisoft preporučene zahtjeve za pc?? Vidim neke po netu ali ne piše nigdje da je službeno?!

LINK

15 godina
-zip- kaže...

Uvijek se uglavnom savjetujem s ovom stranicom.

U biti je to to.

Samsung Galaxy SII crew.
18 godina
lobotomac90 kaže...

huh,a ako pređem ova 2 do izlaska igre onda će mi se zgadit igra pa će AC 3 biti na čekanju duže vremena,drame {#}

Ništa se ne sekiraj, glavna priča uopšte nije bog zna koliko napredovala od AC2. Ukratko (megaspoiler u prvom zamaskiranom redu, no, kako nećeš igrati, nema veze):

Na kraju Brotherhooda, Minerva zaposeda Desmonda i on pod njenom kontrolom ubija Lucy! Po svemu sudeći, "bogovi" imaju drugu kandidatkinju sa kojom bi da ga "spare", mislim da ima naznaka da traže jedinke sa velikim postotkom njihovog ("božanskog") DNK.

Zatim se za vreme odjavne špice čuju glasovi koji sugerišu da je Desmond u teškom stanju. Ispostavlja se da je Desmond zapravo sve vreme u Animusu, i postoji opasnost da više nikada ne izađe iz njega jer je previše vremena provodio unutra, a i datum je neodređeno kasniji nego što se ranije pretpostavljalo. Na kraju Revelationsa, obraća mu se Jupiter i otkriva mu lokaciju centralnog hrama, gde se nalazi sredstvo ili znanje s kojim može spasiti čovečanstvo od iste opasnosti koja je zbrisala prvu civilizaciju (iako oni sami, očigledno, nisu u tome uspeli). Konačno, Desmond se budi, a oko njega su Rebecca, Shaun i Desmondov otac.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 23:34 (Ivan(4)).
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Na kraju Brotherhooda, Minerva zaposeda Desmonda i on pod njenom kontrolom ubija Lucy! Po svemu sudeći, "bogovi" imaju drugu kandidatkinju sa kojom bi da ga "spare", mislim da ima naznaka da traže jedinke sa velikim postotkom njihovog ("božanskog") DNK.

Zatim se za vreme odjavne špice čuju glasovi koji sugerišu da je Desmond u teškom stanju. Ispostavlja se da je Desmond zapravo sve vreme u Animusu, i postoji opasnost da više nikada ne izađe iz njega jer je previše vremena provodio unutra, a i datum je neodređeno kasniji nego što se ranije pretpostavljalo. Na kraju Revelationsa, obraća mu se Jupiter i otkriva mu lokaciju centralnog hrama, gde se nalazi sredstvo ili znanje s kojim može spasiti čovečanstvo od iste opasnosti koja je zbrisala prvu civilizaciju (iako oni sami, očigledno, nisu u tome uspeli). Konačno, Desmond se budi, a oko njega su Rebecca, Shaun i Desmondov otac.

Desmond je ubio Lucy jer je ona bila Templar double agent, kad je primio jabuku, vidio je budućnost kakva bi bila da je Lucy preživjela pa ju je ubio svjesno, na neki način je pristao na to.

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Desmond nije svojom voljom ubio Luci i nije znao da je Templar nego su "bogovi' upravljali njime u tom trenutku i zato je i pao u komu jer se pokusao oduprjeti, a to ga je iscrpilo. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Desmond nije svojom voljom ubio Luci i nije znao da je Templar nego su "bogovi' upravljali njime u tom trenutku i zato je i pao u komu jer se pokusao oduprjeti, a to ga je iscrpilo. 

Bogovi su upravljali njime tako da su mu pokazali što bi se dogodilo da je ne zaustavi, i on je na neki način pristao na to da je ubije. Oni su upravljali njegovim tijelom, ali ne i umom.

18 godina
Assassins Creed 3

Ne bih rekao da je svojevoljno, sad sam pregledao snimak kraja, Desmond do poslednjeg trenutka moli Minervu da ga pusti, ali je istina da ona u jednom momentu kaže "The cross darkens the horizon." i to tako da bi to vrlo lako moglo da se odnosi na Lucy.

Ipak, u solidnoj meri sumnjam da je išta u šta "bogovi" žele da verujemo istina. Iz svega što Minerva govori dok Desmond pronalazi ulaz u hram i tokom poslednje svene se vidi prezir prema čovečanstvu i nagoveštava se uskrsnuće ("buđenje bogova"). Konkretno, u poslednjoj sceni, pre govore  "The cross darkens the horizon." kaže "On the 72nd day before the moment of awakening, you, birth from our loins and the loins of our enemies, the end and the beginning, whom we abhonre and honor... The final journey commences. There is one who will accompany you through the gate, she lies not with our sight, the cross darkens the horizon." Zatim, nakon ubistva: "It is done. The way lies before you, only SHE remains to be found."

Meni se čini da bogovi rade na nekakvom genetsko-eugeničkom projektu sa ciljem oživljavanja svoje rase i da je sve ostalo manipulacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ne bih rekao da je svojevoljno, sad sam pregledao snimak kraja, Desmond do poslednjeg trenutka moli Minervu da ga pusti, ali je istina da ona u jednom momentu kaže "The cross darkens the horizon." i to tako da bi to vrlo lako moglo da se odnosi na Lucy.

Meni se čini da bogovi rade na nekakvom genetsko-eugeničkom projektu sa ciljem oživljavanja svoje rase i da je sve ostalo manipulacija.

"The cross darkens the horizon" se odnosi na Daniela Crossa, ne Lucy. On vidi budućnost u tom trenutku, vidi da bi ih ona izdala i da bi odnijela jabuku Vidicu, ali da njihov satelit ne bi uspio u svojoj namjeri, no svejedno ju je ubio, dao je neku vrstu pristanka  na taj čin makar nije mogao odlučit hoće ili neće ubit.

EDIT: Da napomenem, prešao sam trojku pa možda ne pričamo baš o istom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 0:14 (Looka).
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nema sanse da je Desmond ubio Lucy svjesno. Da je to uradio nebi pao u komu. On se opirao do posljednjeg trena. Cross Darkens the Horizon se odnosi na templare jer je njihov simbol templarski krst. Sto bi u prevodu znacilo Templar koji stoji na putu, a to je Lucy. Sem toga mi ni ne znamo da li Desmond uopste zna da je Lucy templar jer smo mi u DLC-u prozivljavali sjecanja Subject 16, a ne Desmond. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Nema sanse da je Desmond ubio Lucy svjesno. Da je to uradio nebi pao u komu. On se opirao do posljednjeg trena. Cross Darkens the Horizon se odnosi na templare jer je njihov simbol templarski krst. Sto bi u prevodu znacilo Templar koji stoji na putu, a to je Lucy. Sem toga mi ni ne znamo da li Desmond uopste zna da je Lucy templar jer smo mi u DLC-u prozivljavali sjecanja Subject 16, a ne Desmond. 

Ovdje ću se zaustavit jer pretpostavljam da nisi prešao trojku pa ti ne želim pokvarit doživljaj.

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nemoj ni slucajno XD klonim se spoiler-a sto vise mogu XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

svi koji ste presli trojku napomenite prije spoilera da cete o trojci pricat, jer ove neke spoilere otvaram pa da nebi krivi.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nema ljudi Danny nam se izgubio u sumama Assassins Creed-a XD 

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
dex3108 kaže...

Nema ljudi Danny nam se izgubio u sumama Assassins Creed-a XD 

Razumijem ga.

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
Assassins Creed 3

Breaking News: Five-Game Assassin's Creed Anthology Confirmed

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Prodali su 3 miliona kopija u prvih 7 dana {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Finalni zahtjevi za AC3

MINIMUM REQUIREMENTS

SUPPORTED OS: Windows Vista® SP2 / Windows 7® SP1, Windows 8 (both 32 and 64bit) *

PROCESSOR: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66Ghz - AMD Athlon II X4 620 @ 2.6Ghz

RAM: 2 GB

VIDEO CARD: 512 VRAM DirectX 10 - Shader Model 4.0 or higher (see supported list**)

HARD DISK: 17 GB or more

SOUND CARD: DirectX® 9.0c compatible

DIRECT X: DirectX® June 2010 or newer (libraries included on disc)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

PERIPHERALS: Mouse, keyboard, optional controller (see below), headset, 3D glasses

SUPPORTED GAMEPADS: Microsoft Xbox 360 Controller, Razer Onza, Logitech F710, Logitech F510, Logitech F310, Saitek Cyborg P3600

* This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT4.0/XP

RECOMMENDED REQUIREMENTS

PROCESSOR: Core 2 Quad Q9400 @ 2.6Ghz - Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz

RAM: 4 GB

VIDEO CARD: 1024 VRAM DirectX 11 - Shader Model 5.0 or higher (see supported list**)

SOUND CARD: Surround Sound 5.1 capable sound card

** SUPPORTED VIDEO CARDS AT TIME OF RELEASE:

nVidia GeForce 8800GT or better, GeForce 9, GT200, GT400, GT500, GT600 series;

AMD Radeon HD4850 or better, HD5000, HD6000, HD7000 series;

Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Finalni zahtjevi za AC3

MINIMUM REQUIREMENTS

SUPPORTED OS: Windows Vista® SP2 / Windows 7® SP1, Windows 8 (both 32 and 64bit) *

PROCESSOR: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66Ghz - AMD Athlon II X4 620 @ 2.6Ghz

RAM: 2 GB

VIDEO CARD: 512 VRAM DirectX 10 - Shader Model 4.0 or higher (see supported list**)

HARD DISK: 17 GB or more

SOUND CARD: DirectX® 9.0c compatible

DIRECT X: DirectX® June 2010 or newer (libraries included on disc)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

PERIPHERALS: Mouse, keyboard, optional controller (see below), headset, 3D glasses

SUPPORTED GAMEPADS: Microsoft Xbox 360 Controller, Razer Onza, Logitech F710, Logitech F510, Logitech F310, Saitek Cyborg P3600

* This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT4.0/XP

RECOMMENDED REQUIREMENTS

PROCESSOR: Core 2 Quad Q9400 @ 2.6Ghz - Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz

RAM: 4 GB

VIDEO CARD: 1024 VRAM DirectX 11 - Shader Model 5.0 or higher (see supported list**)

SOUND CARD: Surround Sound 5.1 capable sound card

** SUPPORTED VIDEO CARDS AT TIME OF RELEASE:

nVidia GeForce 8800GT or better, GeForce 9, GT200, GT400, GT500, GT600 series;

AMD Radeon HD4850 or better, HD5000, HD6000, HD7000 series;

Ide bez problema ;)

ELS BLAUGRANES <3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice