VIP Trio paket

poruka: 271
|
čitano: 125.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: VIP Trio paket

a koliko traje uključivanje iz standby režima (uključivanje na daljinskom) a ne potpuno resetiranje, tj. kompletno podizanje sistema - kao kad nestane struje ili se prijemnik zamrzne pa ga moraš resetirati? Kod OptiTV-a je cca 30-ak sec. No, kod OptiTV-a uvijek uključuje prijemnik na 0 promo kanalu..

Ima li itko iskustva sa VIP-ovom uslugom kombi paketa preko postojeće linije koja uključuje fiksnu, tv, fiksni (adsl) internet, mobilni internet i mobilnu pretplatu? Trebalo bi da su važeće neke promo cijene, uz ugovornu obvezu od 2 godine.. Je li netko od vas nedavno potpisao takav ugovor i koliko iznosi pretplata (u okviru odabranih osobnih tarifa) u 1. godini? POkušao sam sinoć usporediti ono što se može u paketu složiti na njihovom webu te cijena koja je navedena na netu izgleda ne odgovara onome što je u stvarnosti.. Pozivom službi za korisnike i razgovorom s curom koja se javila došao sam do takvog zaključka.. Itko s iskustvom zaključenja ugovora za takav paket 5 u 1 preko postojeće linije?

12 godina
neaktivan
VIP Trio paket

i gdje se u Zagrebu može vidjeti kako radi VIP tv, mislim u kom njihovom centru ili prodajnom mjestu? Prije nekoliko mjeseci bio u Avenue Mallu, no tamo nisu imali VIP tv za demonstraciju..

13 godina
neaktivan
Kad ga na daljinski dignes iz standby-a a koje 2 sekunde i evo slike i ostane na onom di je bio... ja bas gledo mtv ugasio i upalio i osto na mtv u... Ja sam potpiso na 12 mj trio s prosirenim paketom tv 270 kn mjesecno...

Evo bas sam se igro jucer navecer. Ljepo radi. Malo se treba na sucelje naviknut. Nezz nije mi jednako fluidno kao maxtv al ne steka. Programibovako nisu bas logicno slozeni al mozes sam. Maxtv je ispoliraniji (ok vip je novi s iptvom) no bolje od optitva par svjetlosnih godina. Sucelje je meni lijepo, no ukusi su razliciti.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
E da meni su poslani neku koperantsku firmu iz osijeka da instalira opremu. Oprema dolazi zapecacena i radi samontaj paket na liniji koji su vipovci poslali. Jos je bio neki problem s tvom ... nije se pokreto odnosno nes su na serveru zajebali sa seriskim brojem stba jer vamo stb kad se upali na toj liniji radi nema upisivanja korisnickog imena i passa za iptv.

Ugl kad sam pito el se placa sta instalacija jer znam da je 500 kn .. kaze vip nas je poslo da instaliramo na poklon jer cekate dugo na uslugu. Ok vidit cemo. Necu sigurno platit.

E i da pogledo sam rade svi programi.. nez dokle ce.

Prijenos je trajo dugo skoro 2 mj. No nije problem bio u vipu .. vec tcomu.. tek kad sam se zalio i zalio tcomu odobeili su dsl i iptv i onda nakon zalbe prihvatili a vip 5 puta slao zahtjev. Bezobrazan ne tcom al ajd bitno sad da sve stima. Propusnost parice je 21.9 megabita a na 1.5 km sam tocno vodova od centrale.
12 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
E da meni su poslani neku koperantsku firmu iz osijeka da instalira opremu. Oprema dolazi zapecacena i radi samontaj paket na liniji koji su vipovci poslali. Jos je bio neki problem s tvom ... nije se pokreto odnosno nes su na serveru zajebali sa seriskim brojem stba jer vamo stb kad se upali na toj liniji radi nema upisivanja korisnickog imena i passa za iptv.

Ugl kad sam pito el se placa sta instalacija jer znam da je 500 kn .. kaze vip nas je poslo da instaliramo na poklon jer cekate dugo na uslugu. Ok vidit cemo. Necu sigurno platit.

E i da pogledo sam rade svi programi.. nez dokle ce.

Prijenos je trajo dugo skoro 2 mj. No nije problem bio u vipu .. vec tcomu.. tek kad sam se zalio i zalio tcomu odobeili su dsl i iptv i onda nakon zalbe prihvatili a vip 5 puta slao zahtjev. Bezobrazan ne tcom al ajd bitno sad da sve stima. Propusnost parice je 21.9 megabita a na 1.5 km sam tocno vodova od centrale.

nije sa

mo t- com koji brljavi i vip je kriv za toliko cekanje

13 godina
neaktivan
skrap kaže...
PC - stručnjak kaže...
le.

nije sa

mo t- com koji brljavi i vip je kriv za toliko cekanje

Neznam kako razmišljaš no zvao sam i hakom, i rekli su da im je to poznato i da moj novi operater nemože ništa ubrzat dok se ovi ne sijete odobrit.

No ok to je iza mene, ja sam uslugom pre zadovoljan što se tiče neta, to je bolje nego kod ht-a na istoj parici, e da al iptv nije naj sretnije riješenje, kad se brzo leti kroz izbornike ulazi u jedan izlazi pa u drugi pa opet po programima (sve on to istrpi ono lijepo prijeđe između svega bez štekanja) e onda se smrzne nakon nekog vremena tako voženja kroz izbornike, i samo ištekavanje pomogne ako oču brzo da se vrati na normalu inače slika radi al e reagira na daljinski, već nakon nekoliko minuta se sam odblkira al onda izvši sve zadane funkcije. (zvao vip kažu poznat problem, novi FW se razvija, do kraja mjeseca kreće nadogradnja, dok ne nadogradimo 50% na ukupnu naknadu vam čemo dat) ajd ok moeni može i tako, programi rade ono sve štima jedino se smrzne kad ga uvatim maltretirat :D

Ovo me podsječa na MAX tv tamo negdje 2010 kad su one atlante bile aktualne i kad je FW bio loš, isti problem, onda su nakraju natjerali atlantu da radi dobro, pa promjenili sučelje pa opet sve raz... e onda pokrpali i radi atlanta kod susjede i dan danas ok i brzo šalta i se.

Nisu neki strašni problem al ih ima.

Ugl još mi jedna stvar fora, dok gledaš npr RTL stisneš tipku pausa i premaotaš program u natrak... premotavat se može do x64....ma super ..:D snimim danas tokom dana kako izgleda i radi pa davidite.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 9:40 (PC - stručnjak).
14 godina
odjavljen
VIP Trio paket

I meni se isto tako zna zamrznut kod tv-a, sta znaci treba im to javit pa ti prepolove mjesecnu naknadu ili?

13 godina
neaktivan
Pa nazoves 0800091091 biras tehnicku podrsku pa za tv kazes da ti se smrzava kad radis to i to.. i barem meni lik odmah reko 50% manje za ovaj mjesec jer do kraja mjeseca izlazi nadogradnja i za ruter i za stb... ruter gubi pakete dok stb trazi od servera podatke koje i dobi al ne sve i onda stane.

UGl ja brobi spojit tg 782i s t com fw i tv sa istim radnjama se ne smrzne.... ... no cekam kraj mjeseca pa cemo vidit kolko su u stanju sriktat. No sve u svemu barem kazu svjesni smo problema... ispravljaju se dotle popust dok ht to vam je tako i neznamo mi nist.... ma vip je super .. odlicna podrska .. ljudi koji znaju o cemu pricas i sta trebas... net radi savrseno... jedino aj taj tv malo stuca al kad uzmem u obzir da su novi u tome i da usporedim s maxtvom na samim počecima ovo radi cak i super onda.
14 godina
odjavljen
VIP Trio paket

Evo ja danas zvao i meni nis o 50% na naknadu nisu rekli nego mi ova nes prckala po postavkama pa da neka isprobam, pa ako bude i dalje problema da se javim jer da nisam jedini..

13 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Evo ja danas zvao i meni nis o 50% na naknadu nisu rekli nego mi ova nes prckala po postavkama pa da neka isprobam, pa ako bude i dalje problema da se javim jer da nisam jedini..

Tak je i meni prvo prčko po postavkama, i ugasio je samo firewall na ruteru, nema logike al dobro, zvao ponovo al to sam zva u pola 1 ujutro {#}, raspričo se sa likom o svemu i svačemu što se tiče neta i eto i 50% dali.

No evo jučer i danas nikakvih problema sve štima.

A tehnička služba im je odlična, super likovi rade, ono pričaju s tobom o mogučim riješenja, ono kažu da s t-comovim ruterom već su probali i da nema problema itd...

Do kraja mjeseca dolazi nadogradnja i rutera i STB-a koja če kako kažu ispraviti većinu problema koji su do sad uočeni.

14 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
Dino.Randic kaže...

Tak je i meni prvo prčko po postavkama, i ugasio je samo firewall na ruteru, nema logike al dobro, zvao ponovo al to sam zva u pola 1 ujutro {#}, raspričo se sa likom o svemu i svačemu što se tiče neta i eto i 50% dali.

No evo jučer i danas nikakvih problema sve štima.

A tehnička služba im je odlična, super likovi rade, ono pričaju s tobom o mogučim riješenja, ono kažu da s t-comovim ruterom već su probali i da nema problema itd...

Do kraja mjeseca dolazi nadogradnja i rutera i STB-a koja če kako kažu ispraviti većinu problema koji su do sad uočeni.

evo ja sam ih danas opet zvao posto to stelanje po ruteru ne pomaze jer i dalje se javlja isti problem...samo meni nisu nis rekli kao tebi tih 50% na naknadu, samo mi je receno da testiraju novi softwere i ako kroz 2 tjedna nebude rijeseno da nazovem pa da ce mi vidjet za naknadu jer sam im rekao ovo sta si ti napisao da su tebi rekli...

tako da nisam siguran da ce i tebi dat 50% na naknadu tako lako...

13 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

evo ja sam ih danas opet zvao posto to stelanje po ruteru ne pomaze jer i dalje se javlja isti problem...samo meni nisu nis rekli kao tebi tih 50% na naknadu, samo mi je receno da testiraju novi softwere i ako kroz 2 tjedna nebude rijeseno da nazovem pa da ce mi vidjet za naknadu jer sam im rekao ovo sta si ti napisao da su tebi rekli...

tako da nisam siguran da ce i tebi dat 50% na naknadu tako lako...

Ja sam siguran da ču dobit 50% manje jer danas sam zvao da pitam za vip tv za van dali mi naplačeno jersam nešto čačko i kaže žena nevidim to al vidim da vam je odobreno 50% popusta, sve ovisi na koga naletiš, e da el mi možeš napravit screan shot početne stranice u ruterutamo di ti piše status veze, gušenje, brzina i to.

TNX {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 21:50 (PC - stručnjak).
14 godina
odjavljen
VIP Trio paket

evo pa pogledaj ako si na to mislio..

postavke bi trebale bit iste...

13 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

evo pa pogledaj ako si na to mislio..

postavke bi trebale bit iste...

Pa nije isto, drugačiji profil imaš ja imam propusnost koja je ugraničena za iptv i net 8903/933 a parice su podjednake tvoja čak možda i mrvicu bolja.

vidiš ? vidiš ?
14 godina
odjavljen
VIP Trio paket

Vidim aj nabaci jedan speedtest preko vipa, da vidimo razliku...dali se tebi poveca brzina neta kad ugasis tv?

ja cu ih zvat jer mi 3,3 mb dok je tv upaljen, tek kad ga ugasim je 4 i iznad..

13 godina
neaktivan

Evo s upaljeni IPTV: http://www.speedtest.net/result/2569601320.png

sa ugašenim IPTV: http://www.speedtest.net/result/2569604499.png

eto nema baš neki promjena kad je upaljen i kad je ugašen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 0:34 (PC - stručnjak).
14 godina
odjavljen
VIP Trio paket

Meni je oko 3,4 Mb/s kada je net upaljen a kada je ugasen je oko 4,2...trebali bi mi povecat brzinu bar su tako rekli..

danas su me bas zvali radi neta i  tv-a i rekli da nude 50% naknade dok ne izađe nadogradnja..

13 godina
neaktivan
Da i meni su dali 50% dok ne izade nadogradnja. No net i sve je ok... Ja ono ugodno iznenaden.. da im je bitno da ja kao korisnik budem zadovoljan.. i da oni znaju da ne radi kako je zamisljeno i da se popravlja. Dok ht na samim pocetcima iptva.. to tako mora.. ma vip mi ko operater savrsen.
15 godina
VIP Trio paket

Ukoliko igrate multiplayer igre hostane na serverima koji se nalaze u Srbiji nemojte prelazit na VIP.

Ping je užasan oko 100, a ovo je odgovor od KGBa.

Pingu ;)
16 godina
VIP Trio paket

Jel netko koristi VIP trio paket preko kabla? Kakva su iskustva? Cijene?

Istekao mi Iskon pa razmisljam prec na VIP...lokacija Zagreb....

Hvala unaprijed...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
12 godina
neaktivan

Ja sam se prebacio s bnet kablovske na vip kablovsku tri paket. Glavni razlog je bila cijena - ista usluga za koju ću prvu godinu plaćati oko 100kn u odnosu na 300kn. Kasnije će biti 275 (razlika je u hd paketu koji mi ne treba, a ugovorio sam ga zbog uređaja s hdmi izlazom)

Prvi dojmovi su oduševljenje. Internet je isti kao i u bnetu - sve super, telefon radi, a tv me oduševio:

1. pokreće se za sekundu (iz standby-a, 30 sekundi inicijalno)

2. daljinski je odličan - lagan i odlično reagira

3. osim snimalice, neki kanali se konstantno snimaju, pa hrt emisije ne gledam onda kad se emitiraju, nego kad poželim :) Sad gledam neki dokumentarac s national geographic kanala od prije tri dana.

4. prebacivanje s kanala na kanal je malčice sporije nego na bnetu, ali mislim da je to više stvar navike

5. tv box ima hdmi izlaz iako nisam uzeo hd paket (kao što se mora na bnetu). Osim toga puno je manji.

Internet je na 12M i tu se nema što reći. Telefon radi i flat je prema fiksnim mrežama i vip-u, a plaća se uspostava poziva.

U usporedbi s Iskonom ovo je za red veličine bolje, a i jeftinije (moji starci planiraju preći na vip kablovsku, ali ne da im se uvoditi kablove)...

U svakom slučaju dobar odabir.

13 godina
VIP Trio paket

evo ovako posto nisam htio otvarat novu temu zanima me di mogu pogledat vip pakete koje nude a koji traju mjesec dana i da ih mogu na bonove uzet i naravno po mogucnosti da su do 50 kn mjesecno trebam samo internet pa nezz jel moguce..

16 godina
VIP Trio paket

nakon potpisivanja ugovora, kolko ste cekali da vam aktiviraju uslugu?

16 godina
VIP Trio paket

Kolki je upload na viptrio prek kabla? nemrem nac na njihovim stranicama taj podatak...

16 godina
VIP Trio paket

Evo samo da iznesem svoje dojmove...

uzeo sam VIP Trio Osnovni paket, isti instaliran u roku 2 tjedna (od potpisivanja ugovora), decki bili brzi i profesionalni (iz B neta su, uzeo sam preko kabla)...uzeo sam ruter kao jednokratnu isplatu 500,00 kn, druga opcija je na 36 mjeseci po 29 kn...nakon dvije godine ako odustanes od VIP Trio paketa vracas ruter (ali  i dalje placas jos jednu godinu najam...to mi nije bas jasno al ok)...brzina D/U 12/1 Mbit/s...NEMA Fair Usage...znaci FLAT opcija i udri...40 osnovnih programa...HRT1, HRT2, Nova i RTL su kao digitalni i ok se vidi ostali su analogni i malo blijedi..to jos moram provjeriti sa tehnickom podrskom...telefon ko telefon...placa se samo uspostava poziva prema nacionalnoj i vip mrezi....toliko zasad....

12 godina
neaktivan

2 tjedna nekako nevjerujem u to al dobro

16 godina
VIP Trio paket

i meni je bilo cudno...ali dosli su stvarno u tom roku...sad sam na poslu ali sutra ujutro ti mogu napravit scan kad sam potpisao ugovor i kad su decki dosli...

11.05. potpisan ugovor u City centar One, decki dosli 22.05.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 16:55 (Srednji).
13 godina
VIP Trio paket

evo uzeo sam i ja vip trio paket preko postojece linije. internet i tel rade ok, jedino mi probleme zadaje resiver za iptv. Kad krenem prebacivati programe ili prckam po menu-u dosta cesto mi se zaledi. Nekad to traje par sekundi ili minuta a nekad ga moram cupati iz struje...

vidim u prijasnjim postovima da i ostali imaju te probleme. ima li netko info kad bi mogao doci novi sw jer ocito se radi o softverskoj gresci, ispravite me ako grijesim...

i jos me nesto zanima,

vidim da su mi dostupni hbo i hbo comedy, jel to neka promo akcija mjesec dana ili i ti programi spadaju u prošireni paket?

da li je snimalica besplatna ili se naplacuje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 11:30 (Pic).
12 godina
VIP Trio paket

Sada sam na t-comu i jel mi se isplati mijenjati telefon internet flat i  max tv 500 kn svaki mijesec i sadfa na koje najjeftinije se vama isplati prijeći 

13 godina
PC - stručnjak kaže...
UGl ja brobi spojit tg 782i s t com fw i tv sa istim radnjama se ne smrzne.... ... no cekam kraj mjeseca pa cemo vidit kolko su u stanju sriktat. No sve u svemu barem kazu svjesni smo problema... ispravljaju se dotle popust dok ht to vam je tako i neznamo mi nist.... ma vip je super .. odlicna podrska .. ljudi koji znaju o cemu pricas i sta trebas... net radi savrseno... jedino aj taj tv malo stuca al kad uzmem u obzir da su novi u tome i da usporedim s maxtvom na samim počecima ovo radi cak i super onda.

Znaci ako sam te ja dobro razumio, u Tcomov ruter tg728i upisem podateke od vipa Username i pass i spojim iptv port sa rutera na vip iptv resiver i onda nema zamrzavanja prilikom prebacivanja i zujanja kroz izbornik??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice