VIP Trio paket

poruka: 271
|
čitano: 125.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
VIP Trio paket

da samo nis to zivkanje ne pomaze kad je rok 45 radnih dana i ovisi o tcomu a ne o vipu...i racunam da ce to bit pred kraj tih 45 jer do tad moras t comu placat racune...

a tek nakon tih 45 dana se mozes zalit i dosadivat...

13 godina
neaktivan
Re: VIP Trio paket
Dino.Randic kaže...

da samo nis to zivkanje ne pomaze kad je rok 45 radnih dana i ovisi o tcomu a ne o vipu...i racunam da ce to bit pred kraj tih 45 jer do tad moras t comu placat racune...

a tek nakon tih 45 dana se mozes zalit i dosadivat...

Hah, da se nisam žalio t-comu i dosađivo nebi ni bio vidljiv nalog jer su na moj prigovor stavili da je nalog vidliv i da je u obradi dotle ga nije ni bilo.... I lik iz t-com mi reko danas il sutra broj više nebi trebo bit kod nas na korištenje. Ono bez da se žališ bilo bi to još uvjek nevidljivo i nebi se ništa radilo. 

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Ma vjerojatno sve skupa... Al treba se napravit sto mutaviji i ne racunat radne vec sve... Brze rijesavaju... Sam mutavo mi u tcomu stoji da sam vipov korisnik al s olovcicom kako kaze agent te da je u obradi.... Mislim sto si dosadniji i jednim i drugim brze ide... Kasnije ides na for proslo je puno nije istina da sve mora zadnji dan itd.... Ugl cim si ljubazan i ljude ljepozamolis sta je s tim mora bit nesto kuud sta... Odma znaju a kad onak bahato nazoves i galamis... Gospodine 45 dana je rok i stoji u ugovoru strpite se i to to...

nigdje ne stoji da su to radni dani nego 45 dana od popisa ugovora ne radnih dana

13 godina
neaktivan
Oni na pocetku kazu 45 radnih
14 godina
odjavljen
VIP Trio paket

A nis onda cu i ja malo t com zvat da vidim kako napreduje to...

13 godina
neaktivan
E sad me zvali iz vipa i kaze zena ispricavamo se .... danas sluzbeno od 12:10 min fiksna ide preko njih. Dok je ht odbio im zahtjev za aktivacijom dsl i iptva te su ga poslalibponovo te sam sazno da su ht ovci 8.2. Odbili i fikanu no danas su je konacno i sluzbeno prenjeli. E sad sam tcomu napiso jako zanimljivbprigovor i jos zvao szk di je zena napisala tamo da se to prenese i da sam izrazito bezadovoljan i nekud presljedila. I sad naplatu poziva imam na vipu a ostalo ne jer tcom odbio.... svaki j.beni zahtjev 2 puta im moraju slat da odobre i uz to im ja moram sve j.... po spisku da bibprihvatili. Albono stvarno taj ht su gamad.
12 godina
neaktivan

kqj si ti sad napisao hehe ja sam im sad poslo mail da nece

eobiti ni lipe jel nisam dobio potpunu opremu koju sam u ugovoru potpiso nije dosla televizija i ne pise radnih dana nedajte da vas ebu sa tim qko nije navedeno radnih onda nije radnih pa kaj je vama 45 radnih bi bilo dvq mjeseca u kojoj mi to sjebanoj drzavi zivimo 

13 godina
neaktivan
Ma meni je tcom prebacio fiksnu al odbio dsl i iptv... i sad problemi... al valjda ce bit sve ok.. kazu tcomovci da ce rijesit.. da imaju neku gresku
12 godina
neaktivan
VIP Trio paket

62dana od potpisa ugovora jos nis od telke eee kako je to ljepo

13 godina
neaktivan
A jesu ti fiksnubprebacili? ... Meni fiksna prebacena al net i tv ne dobivam... Kazu tcom odbio te jenposlanobponovo... Zvao tcom
. mi vese nemozemo nist provjerit jer niste nas korisnik... E sad u pon opet zovem vip da vidim s odjelom reklamacija di zapelo jer oni jedini imaju u sve uvid... Sam vudno mi kaze uenska operema vam jenposlana 21.2. Ja ju nisam dobio no vidit cemo...
12 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
A jesu ti fiksnubprebacili? ... Meni fiksna prebacena al net i tv ne dobivam... Kazu tcom odbio te jenposlanobponovo... Zvao tcom
. mi vese nemozemo nist provjerit jer niste nas korisnik... E sad u pon opet zovem vip da vidim s odjelom reklamacija di zapelo jer oni jedini imaju u sve uvid... Sam vudno mi kaze uenska operema vam jenposlana 21.2. Ja ju nisam dobio no vidit cemo...

sve mi je doslo osim telke al zasto se toliko ceka pq majku mu 

13 godina
neaktivan
Meni dsl nije doso a kamo li tv... Rekla mi je zena u vipu da tcom mora svaku uslugu odobrit i tobrade probleme velike nece sve usluge od jedbom... Meni su 1. Telefon rijesili a dsl i tv odbili pa su ponovo poslali za dsl sad se ceka
14 godina
neaktivan

Televiziju ces dobiti 5 dana od datuma kada te VIP stavi na svoje "brojilo" a ne od dana ugradnje.

Meni su Trio ugradili 4.2  i 13.2 me VIP stavio u svoj sutav. 18.2 je stigao TV. Samo da podsjetim kako sam 15.12.2012 potpisao ugovor. 

I sad nakon svega toga traje rasprava oko smrzavanja slike, gotovo svaki dan moram resetirati televizijski recevier. Imam osjecaj da sam uzeo MaxTV.  

13 godina
neaktivan
Dali kod tebe iptv ili putem kablovske.. Il ti ga bneta...
12 godina
neaktivan
VIP Trio paket

juce doso i tv .Znaci ovako 27.12.2012 potpisan ugovor , vip kaze da je kod njih vidljiv bio tek 3.12013 . (aj neka). oprema bez tv. dosla 13.02.2013 i 26.02.2013 doso i televizor, znaci 64 dana od potpisivanja ugovora toliko o njihovih 45 dana ne radna dana jel nisu naveli da su radni dani ( njihove fore ) . slika zasad ne smrzava i ok je iso sam preko njihovi kablova tj. b-netovih. sa sluzbom zq korisnike nisam zadovoljan jel mi do sad nisu objsnioi zasto sam toliko dugo ceko . vidjet cemo kako ce biti dalje i nemojte misliti da ako ste potpisali ugovor nemozete raskinutu bez penala moze se ako ne pruzaju sto je u ugovoru navedeno nemojte biti magarci {#}

12 godina
neaktivan
VIP Trio paket

i dq telka izgleda ful jeftinjara  . stedili su na kablovima pa on izgpeda ko od punjaca za mobitel ta debljina i duzina od nekih metar i po pa ako je uticnica daleko jebaga. dva utora hdmi isto malo a kad ustekavs u njih wve se savija ko da ce puknuti heheh sranje

14 godina
neaktivan
Sve je preko kablovske, jedino sto po novom tv recevier mora imati spoj sa netom gdje povlaci tv guide i ostale informacije. Sama slika ne ide preko neta tako da nije iptv.
14 godina
neaktivan

Televizor je odlican u tom rangu cijene. Ja sam svoju vec prodao ali kod staraca mogu pogledati kako izgleda i za tv od 2500kn ima odlicnu sliku. Naravno da fali koji prikljucak, ali to je ipak tv nizeg ranga ali ipak odlicne slike.

Sto se ugovora tice, raskinuo bi ga sutra da mogu ali s obzirom da Televizor vise nemam (prodan je) onda bi morao platiti njegovu punu cijenu sto mi se definitivno ne isplati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 16:19 (100le).
13 godina
neaktivan
Ja čekam još uvijek i zvao malo prije szk nema inf no odmah me spojili sa odjelom za reklamacije i evo danas navodno HT odobrio aktivaciju dsl-a. Te su izdali nalog za slanje opreme. Sad cemo vidit kad ce doc i radit. Od iptva jos nista jer ht nije prihvatio iptv te se ceka odgovor no adsl je preduvjet za tv pa ce dsl aktivirat navodno ovaj tjedan. Zanimljivo je 2 puta slan zahtjev za fiksnu 1. Put odbijen pa onda 20.2. Preseljena fiksna no 8.2., 20.2. Odbijen dsl no 26.2. Prihvaceno. ... A zvao i tcom kod njih je stajalo u obradi i sad odobreno stvarno su bezobrazni. No zvao ja i hakom i zena mi rekla nije problem u tcomu vec u vipu da ne rade svoj poso i nek ih nazovrm i kazem da bi je rekla da rade svoj poso. Ugl ugovor je potpisan i overseasom poslan 8.1. , a 20.1. Krenuo u realizaciju. Bas si me zanima kad ce sve radit... I ti njihovi 45 dana ... Danas je ak se ne varam 50 dana od potpisivanja.

A vama sto steka tv ... Ak je kablovska to je albis 8100 il tak nes.. Prihemnik je sup al vjerojatno vipov FW je bugovit... Nadam se da je s iptvom bolje... Jer na htu sam s iptvom imo problema oko stekanja prije 4 godine ... No sto je vrijeme prolazilo izlazile nadogradnje... Nikakvih problema... Cak su i atlantu doveli u red. Albis 8000 je bio najbolji prijemnik brz i stabilan. E sad vip ima albis micro. Tcomova linija nadam se da je dobro sredeno.

Ruter kolko sam vidio huawei... Ako je ko njihovi 3g modemi i mobiteli nove generacije ja sretan. Jednom upogonis i radi ko zmaj ;) .... A ak bude trzanja i oscilacija zam di mi je problem. Na izvodu pri preseljenju spojen je kabel na regletu. Tu oksidira i neradi dobro. Pa cu lijepo krone u ruku i na izvod pocupat zice i zafrkat.. Spijit silikonskom spojnicom i do centrale je kabel malte ne u komadu... ;)
14 godina
odjavljen
VIP Trio paket

Ja sam lud t com mi iskopcao neta a vip kaze da pricekam i da budem strpljiv...mamu im njihovu vec sam 4 dana bez neta i nitko nista ne zove...

tako da su svi isti ovi iz vipa prebacuju krivnju na t com da mi nisu trebali iskopcat net...a t om kaze da mi je sve iskopcanp te da sam na vipu i sad tko je ovdje lud ja se pitam...

13 godina
neaktivan
Pa ak nisi dobio opremu nazovi vip i reci da su ti racuni kreirani i da ti daju dsl kor ime i pass da mozes s tcomovim ruterom na net i to to.... ... Ima i jedan problem tcom iskljuci i vipu ne doznaci nit dostavi potrebno za spajanje i upravljanje centralom i lijepo ovi neznaju a gamad ugase. Ja sam sve raskrstio s htom i ne vracam se njima... Sad budem vidio ovu bandu na dijelu.... Al zovi szk i trazi odijel reklamacija ... Odnisno reci da te je netko nazvo i da ti nije jasnobi da trebas nazad odijel reklamacija. Kad te spoje ... Oni tamo sve znaju kako sta i s cim szk nema tolko inf ni priblizno
12 godina
neaktivan
100le kaže...

Televizor je odlican u tom rangu cijene. Ja sam svoju vec prodao ali kod staraca mogu pogledati kako izgleda i za tv od 2500kn ima odlicnu sliku. Naravno da fali koji prikljucak, ali to je ipak tv nizeg ranga ali ipak odlicne slike.

Sto se ugovora tice, raskinuo bi ga sutra da mogu ali s obzirom da Televizor vise nemam (prodan je) onda bi morao platiti njegovu punu cijenu sto mi se definitivno ne isplati.

za koliko si ga prodo ja svoj upravo stavljam na prodaju pa me zanima cifra

12 godina
neaktivan
VIP Trio paket
eto taman kad sam misli riješeno je ipak kifla. htio sam staviti tv na prodaju a kad ono nema garancije . tražim kopam po papirima nigdje ništa ne piše koliko je uređaj pod garancijom zovem vip oni kažu da sam tv kupio preko webshopa !!!?? uređaj tj ugovor je sklopljen u vip centru nikakav webshop užas sad čekam odgovor
13 godina
neaktivan
Evi ja danas dobio mailom dopis da ce usluge radit do 10.03. Te da je izdan danas nalog za slanje opreme. Zvao szk i kazu da je sigurno da tad krece naplata i da do tad sve radi. E sad budemo vidili.
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Evi ja danas dobio mailom dopis da ce usluge radit do 10.03. Te da je izdan danas nalog za slanje opreme. Zvao szk i kazu da je sigurno da tad krece naplata i da do tad sve radi. E sad budemo vidili.

Još ti nisu prikljucili?

A toliko si hvalio VIP

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
13 godina
neaktivan
Ma gamad... nisu al na tcom nikad vise... sad su poslal mail

Dodatno je provjereno da je sa jučerašnjim danom izdan nalog za dostavu opreme, a uključenje linije će uslijediti dana 10.03.2013., a do tada će oprema biti dostavljena.

E sad ja nezz kak ce u nedjelju ukljucit.. al budemo vidili... navodno ht je upirnno odbijao iptv i dsl po mojoj liniji 5 puta..... navodeci kako su im zahtjeevi nepotpuni.. e sad valjda moze no ne vjerujem dok ne vidim. Sk tad ukljuce bit ce ravno 61 dan od potpisivanja
13 godina
neaktivan
VIP Trio paket

E da došo je i taj dan i da ja dobio internet od vipneta, oprema njihova naravno nije još stigla kažu izdan nalog za slanje u pon, valjda če doć i tv onda ovaj tjedan jer u ruteru od t-com je dozvoljeno 8.9 megabita u downloadu. A kad su mi dali korisničke podatke download je zakupljenih 4 megabita

http://www.speedtest.net/result/2553018129.png

Sve u svemu ja sad zadovoljan, je da je t-com ruter al nema veze bitno da radi :D

Dakle ja sam 8.1.2013. potpiso ugovor za trio, tek danas poslijepodne je dsl omogučen, odnosno centrala ranžirana da imam spoj s dslam-om i da mogu na net kad upišek korisničke podatke ;D

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 21:04 (PC - stručnjak).
14 godina
odjavljen
VIP Trio paket

Evo i meni napokon stigao vip nakon 10 dana bez neta...za sad sve super net ko na t comu a i tv ne steka...

a i 1 mjesec se dobiju svi programi koji nisu u paketu...

12 godina
neaktivan

I koliko traje podizanje sustava na VIP TV-u nakon uključenja? Pamti li prijemnik zadnji gledani kanal prije gašenja i da li se, prilikom sljedećeg uključenja, uključuje isti taj kanal na tv-u?

13 godina
neaktivan

Evo i meni danas i njehova oprema instaliran, tv i sve.

Net kakav je bioi na t-comu, samošto je njihov ruter fora podržava wifi n standard a ne samo b+g.

Televizija je dobra ne šteka slika kalitetna (barem na ovim programima kojesampogledo).

Pali se a negdje oko 3-4 min kad gaištekašiz struje, ovako kad na daljinski ugasiš i upališ ostaje na programu koji si prije toga gledo, odnosno i kad se upali nakon iskopčavanja iz struje ostane na programu koji sam gledo.

Sve u svemu ja zadovoljan.

Vip tv za van dobio korisničko ime i lozinku al gledam plača se pa neču koristit.

Kad uhvatim vremena snimim malo kako radi tv usluga i to, pa da neodlučni vide da je ok.

Za sad ja zadovoljan i nadam se da če tako i ostati. Nije da je baš u nekom ekstra brzom roku uključeno ali eto danas je, dok je ugovor sklopljen 8.1.2013.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice