da samo nis to zivkanje ne pomaze kad je rok 45 radnih dana i ovisi o tcomu a ne o vipu...i racunam da ce to bit pred kraj tih 45 jer do tad moras t comu placat racune...
a tek nakon tih 45 dana se mozes zalit i dosadivat...
da samo nis to zivkanje ne pomaze kad je rok 45 radnih dana i ovisi o tcomu a ne o vipu...i racunam da ce to bit pred kraj tih 45 jer do tad moras t comu placat racune...
Hah, da se nisam žalio t-comu i dosađivo nebi ni bio vidljiv nalog jer su na moj prigovor stavili da je nalog vidliv i da je u obradi dotle ga nije ni bilo.... I lik iz t-com mi reko danas il sutra broj više nebi trebo bit kod nas na korištenje. Ono bez da se žališ bilo bi to još uvjek nevidljivo i nebi se ništa radilo.
nigdje ne stoji da su to radni dani nego 45 dana od popisa ugovora ne radnih dana
A nis onda cu i ja malo t com zvat da vidim kako napreduje to...
kqj si ti sad napisao hehe ja sam im sad poslo mail da nece
eobiti ni lipe jel nisam dobio potpunu opremu koju sam u ugovoru potpiso nije dosla televizija i ne pise radnih dana nedajte da vas ebu sa tim qko nije navedeno radnih onda nije radnih pa kaj je vama 45 radnih bi bilo dvq mjeseca u kojoj mi to sjebanoj drzavi zivimo
62dana od potpisa ugovora jos nis od telke eee kako je to ljepo
sve mi je doslo osim telke al zasto se toliko ceka pq majku mu
Televiziju ces dobiti 5 dana od datuma kada te VIP stavi na svoje "brojilo" a ne od dana ugradnje.
Meni su Trio ugradili 4.2 i 13.2 me VIP stavio u svoj sutav. 18.2 je stigao TV. Samo da podsjetim kako sam 15.12.2012 potpisao ugovor.
I sad nakon svega toga traje rasprava oko smrzavanja slike, gotovo svaki dan moram resetirati televizijski recevier. Imam osjecaj da sam uzeo MaxTV.
juce doso i tv .Znaci ovako 27.12.2012 potpisan ugovor , vip kaze da je kod njih vidljiv bio tek 3.12013 . (aj neka). oprema bez tv. dosla 13.02.2013 i 26.02.2013 doso i televizor, znaci 64 dana od potpisivanja ugovora toliko o njihovih 45 dana ne radna dana jel nisu naveli da su radni dani ( njihove fore ) . slika zasad ne smrzava i ok je iso sam preko njihovi kablova tj. b-netovih. sa sluzbom zq korisnike nisam zadovoljan jel mi do sad nisu objsnioi zasto sam toliko dugo ceko . vidjet cemo kako ce biti dalje i nemojte misliti da ako ste potpisali ugovor nemozete raskinutu bez penala moze se ako ne pruzaju sto je u ugovoru navedeno nemojte biti magarci
i dq telka izgleda ful jeftinjara . stedili su na kablovima pa on izgpeda ko od punjaca za mobitel ta debljina i duzina od nekih metar i po pa ako je uticnica daleko jebaga. dva utora hdmi isto malo a kad ustekavs u njih wve se savija ko da ce puknuti heheh sranje
Televizor je odlican u tom rangu cijene. Ja sam svoju vec prodao ali kod staraca mogu pogledati kako izgleda i za tv od 2500kn ima odlicnu sliku. Naravno da fali koji prikljucak, ali to je ipak tv nizeg ranga ali ipak odlicne slike.
Sto se ugovora tice, raskinuo bi ga sutra da mogu ali s obzirom da Televizor vise nemam (prodan je) onda bi morao platiti njegovu punu cijenu sto mi se definitivno ne isplati.
Ja sam lud t com mi iskopcao neta a vip kaze da pricekam i da budem strpljiv...mamu im njihovu vec sam 4 dana bez neta i nitko nista ne zove...
tako da su svi isti ovi iz vipa prebacuju krivnju na t com da mi nisu trebali iskopcat net...a t om kaze da mi je sve iskopcanp te da sam na vipu i sad tko je ovdje lud ja se pitam...
Televizor je odlican u tom rangu cijene. Ja sam svoju vec prodao ali kod staraca mogu pogledati kako izgleda i za tv od 2500kn ima odlicnu sliku. Naravno da fali koji prikljucak, ali to je ipak tv nizeg ranga ali ipak odlicne slike.
Sto se ugovora tice, raskinuo bi ga sutra da mogu ali s obzirom da Televizor vise nemam (prodan je) onda bi morao platiti njegovu punu cijenu sto mi se definitivno ne isplati.
za koliko si ga prodo ja svoj upravo stavljam na prodaju pa me zanima cifra
Još ti nisu prikljucili?
A toliko si hvalio VIP
E da došo je i taj dan i da ja dobio internet od vipneta, oprema njihova naravno nije još stigla kažu izdan nalog za slanje u pon, valjda če doć i tv onda ovaj tjedan jer u ruteru od t-com je dozvoljeno 8.9 megabita u downloadu. A kad su mi dali korisničke podatke download je zakupljenih 4 megabita
http://www.speedtest.net/result/2553018129.png
Sve u svemu ja sad zadovoljan, je da je t-com ruter al nema veze bitno da radi :D
Dakle ja sam 8.1.2013. potpiso ugovor za trio, tek danas poslijepodne je dsl omogučen, odnosno centrala ranžirana da imam spoj s dslam-om i da mogu na net kad upišek korisničke podatke ;D
Evo i meni napokon stigao vip nakon 10 dana bez neta...za sad sve super net ko na t comu a i tv ne steka...
a i 1 mjesec se dobiju svi programi koji nisu u paketu...
I koliko traje podizanje sustava na VIP TV-u nakon uključenja? Pamti li prijemnik zadnji gledani kanal prije gašenja i da li se, prilikom sljedećeg uključenja, uključuje isti taj kanal na tv-u?
Evo i meni danas i njehova oprema instaliran, tv i sve.
Net kakav je bioi na t-comu, samošto je njihov ruter fora podržava wifi n standard a ne samo b+g.
Televizija je dobra ne šteka slika kalitetna (barem na ovim programima kojesampogledo).
Pali se a negdje oko 3-4 min kad gaištekašiz struje, ovako kad na daljinski ugasiš i upališ ostaje na programu koji si prije toga gledo, odnosno i kad se upali nakon iskopčavanja iz struje ostane na programu koji sam gledo.
Sve u svemu ja zadovoljan.
Vip tv za van dobio korisničko ime i lozinku al gledam plača se pa neču koristit.
Kad uhvatim vremena snimim malo kako radi tv usluga i to, pa da neodlučni vide da je ok.
Za sad ja zadovoljan i nadam se da če tako i ostati. Nije da je baš u nekom ekstra brzom roku uključeno ali eto danas je, dok je ugovor sklopljen 8.1.2013.