Gledajte danas svi na HRT2 u 16 sati emisiju Na rubu znanosti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz ljud,vidim da ste naspamali i to dosta.Cujem da je nax dobil karton e pa nek je dobil i ak treba slavit cu to tak mu i treba kad je dosta ljudi dao karton bez razloga i nakraju kad on ispadne kriv niko mu nista nece napravit pa tako sam ga i ja tuzil i niko mu nije nis napravio.
Pozz ljud,vidim da ste naspamali i to dosta.Cujem da je nax dobil karton e pa nek je dobil i ak treba slavit cu to tak mu i treba kad je dosta ljudi dao karton bez razloga i nakraju kad on ispadne kriv niko mu nista nece napravit pa tako sam ga i ja tuzil i niko mu nije nis napravio.
dedera mi ti link od teme da i ja to vidin sta san propustija heheh
Previše kartona je nax dao ljudima koji nisu zaslužili, a ima bisera koje čovjek prijavljuje i nax kaže da nesmiju dobit karton (jer su njegovi istomišljenici). Kad nax bubne nekaj, prijaviš nikom nikaj.
Tak da za ovaj karton bi dernek bio prikladan!!
KELNER!!!
Sam si je dao karton.
BTW avatar ti je malo rastegnut. Stavi ovu sliku.
Previše kartona je nax dao ljudima koji nisu zaslužili, a ima bisera koje čovjek prijavljuje i nax kaže da nesmiju dobit karton (jer su njegovi istomišljenici). Kad nax bubne nekaj, prijaviš nikom nikaj.
KELNER!!!
On je jednostavno nepravedan..Meni je kartoncinu uvalio sam zato kaj sam spomenuo isusa i jos mi nije htio odogovorit na PM kada sam mu poslao di sam to progrijesil neg sam ko konj trazio koja poruka..A i ramboxu je uvalil prije par mj kartoncinu na neku temu staru 5 mjeseci.
Sam si je dao karton.
BTW avatar ti je malo rastegnut. Stavi ovu sliku.
Hvala ti ali ja sam bas onu sliku malo zmjenil u paintu jer je mala vidis i sam..I tnx kaj si uspjel nac sliku sad sam si taj link bookmarkal.
samo pripazi da neuzmes mATX napajanje a imas ATX ploču, jedino to trebas pazit. Neznam koja je ploča u pitanju, vjerovatno ide 20-pinski priključak.
KELNER!!!
On je jednostavno nepravedan..Meni je kartoncinu uvalio sam zato kaj sam spomenuo isusa i jos mi nije htio odogovorit na PM kada sam mu poslao di sam to progrijesil neg sam ko konj trazio koja poruka..A i ramboxu je uvalil prije par mj kartoncinu na neku temu staru 5 mjeseci.
Nemaš brige, za 5 godina ćeš i ti njemu jednog uvaliti, pošto si kandidiran za moda:
KELNER!!!
Nemaš brige, za 5 godina ćeš i ti njemu jednog uvaliti, pošto si kandidiran za moda:
Mada se to nikad nece ostvarit,jer nebi ja svojim spammerima nikak mogao dati karton i oprostit se s tim.
Neznam, svaka čast svima, al osim Olya i Paola .. drugih kandidata za moderatora nema...
Mod treba bit nepristran.
Znači ako ja imam napajanje 250v moram uzet novo s istom snagom?
Neznam, svaka čast svima, al osim Olya i Paola .. drugih kandidata za moderatora nema...
nemoj tako..tu su bed,jurra,ferhadur(tako čitam njegov nick)..ima ih još
ja bi da novi mod nema samo ispod 18 god sto je cesto kod drugih foruma (neznam kakvo je ovdje stanje). Mislim ono, klinci moderatori.
ja bi da novi mod nema samo ispod 18 god sto je cesto kod drugih foruma (neznam kakvo je ovdje stanje). Mislim ono, klinci moderatori.
Opet rebelsy?
:D.
Mod mora bit i spamer, a većih od Olya i Paola nema, moraš priznat :D.
Jedno je sigurno, forumu treba bar još 2, 3 moda, recimo za ovi podforum je jedino Ivo mod, DrNasty je slabo aktivan.
A Luxx je duže vrijeme odsutan (svi znamo zakaj, i nadamo se brzom povratku).
Znači tu je samo Ivo praktički...
Znači ako ja imam napajanje 250v moram uzet novo s istom snagom?
koji komp imaš?
valja li ista ovi kompjuter koji iman
pentijum 4
graficka 256 gb
ekran belinea 17
ne znan nabavija san ga na crno za 600 kuna ne znan valja li triba li sta minjat il kupovat nova
vi sp**ate čovjeka da mu je slab komp, a on ima najjaču grafu na forumu, i to za samo 600 kn!
:D.
Mod mora bit i spamer, a većih od Olya i Paola nema, moraš priznat :D.
Što da vas branimo u nespavalicama i bircu? Da ne dobijete slučajno nekog moda koji bi radio čistitke
Inače vi pričate o modovima - ali lako moguće je da možda nekome od njih bio i ponuđen moderatorski status, ali su ga odbili
Opet rebelsy?
ne nego njegov prijatelj xD zovnio me jucer pa dodoh vidit sta radi, pa se onda usput i registrirao
Opet rebelsy?
izgleda
To znamo, preko veze da je nuđeno svakaj :D.
Aj ti ponudi nekaj za pojest i popit, već je 13:00 skoro, stišće u želucu, prošlo 3 sata od gableca.
Inače vi pričate o modovima - ali lako moguće je da možda nekome od njih bio i ponuđen moderatorski status, ali su ga odbili
više ti neću ništa reć,mogao si mi spomenut i ime..bah..
Oly se počeo ponovno igrati na Play Stationu, samo ovaj put na dvojci
Imam pitanje u vezi PS2.
Neke igre čita, neke ne. Kaže "no data on disc".
Jel zna itko kakav bi to kvar bio?
Imam pitanje u vezi PS2.
Neke igre čita, neke ne. Kaže "no data on disc".
Jel zna itko kakav bi to kvar bio?
Meni čita sve (imam samo PS1 igre), samo što ne želi snimati na Memory Card ovaj koji imam (1MB). Da li se može snimati na USB falsh?
Možda jer su pirati, ili je disk oštećen...