Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.358.837
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Gledajte danas svi na HRT2 u 16 sati emisiju Na rubu znanosti

I would love to change the world, but they won't give me the source code
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 11:57 (P4k1).
16 godina

Pozz ljud,vidim da ste naspamali i to dosta.Cujem da je nax dobil karton e pa nek je dobil i ak treba slavit cu to tak mu i treba kad je dosta ljudi dao karton bez razloga i nakraju kad on ispadne kriv niko mu nista nece napravit pa tako sam ga i ja tuzil i niko mu nije nis napravio.

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com Steam : lukicar995
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Fake_Alert kaže...

Pozz ljud,vidim da ste naspamali i to dosta.Cujem da je nax dobil karton e pa nek je dobil i ak treba slavit cu to tak mu i treba kad je dosta ljudi dao karton bez razloga i nakraju kad on ispadne kriv niko mu nista nece napravit pa tako sam ga i ja tuzil i niko mu nije nis napravio.

dedera mi ti link od teme da i ja to vidin sta san propustija heheh

ja san ode novi nemojte me odma blokirat jel iko gleda film turk 182 meni je najbolji
17 godina
protjeran

Previše kartona je nax dao ljudima koji nisu zaslužili, a ima bisera koje čovjek prijavljuje i nax kaže da nesmiju dobit karton (jer su njegovi istomišljenici). Kad nax bubne nekaj, prijaviš nikom nikaj.

Tak da za ovaj karton bi dernek bio prikladan!!

KELNER!!!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Sam si je dao karton.

BTW avatar ti je malo rastegnut. Stavi ovu sliku.

16 godina
doxy kaže...

Previše kartona je nax dao ljudima koji nisu zaslužili, a ima bisera koje čovjek prijavljuje i nax kaže da nesmiju dobit karton (jer su njegovi istomišljenici). Kad nax bubne nekaj, prijaviš nikom nikaj.

KELNER!!!

On je jednostavno nepravedan..Meni je kartoncinu uvalio sam zato kaj sam spomenuo isusa i jos mi nije htio odogovorit na PM kada sam mu poslao di sam to progrijesil neg sam ko konj trazio koja poruka..A i ramboxu je uvalil prije par mj kartoncinu na neku temu staru 5 mjeseci.

andy0101 kaže...
Fake_Alert kaže...

Sam si je dao karton.

BTW avatar ti je malo rastegnut. Stavi ovu sliku.

Hvala ti ali ja sam bas onu sliku malo zmjenil u paintu jer je mala vidis i sam..I tnx kaj si uspjel nac sliku sad sam si taj link bookmarkal.Cool

15 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...
Dobar dan!Ja sam još na mobilnom,nisam uzeo novo napajanje.Ja se baš ne kužim u hardware pa dal mi može itko objasnit može li bilo koje napajanje na bilo koji komp ili baš neko određeno?

samo pripazi da neuzmes mATX napajanje a imas ATX ploču, jedino to trebas pazit. Neznam koja je ploča u pitanju, vjerovatno ide 20-pinski priključak.

16 godina

Okrecemo jednu rundu zato kaj je nax dobil kartonCool

Pa nek mi sad uvali karton jer SPAMM-am Namigiva

Evo jedna prigodna pjesma za ovo

Evo jos jedna pjesma

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 11:51 (Fake_Alert).
17 godina
Fake_Alert kaže...
doxy kaže...

KELNER!!!

On je jednostavno nepravedan..Meni je kartoncinu uvalio sam zato kaj sam spomenuo isusa i jos mi nije htio odogovorit na PM kada sam mu poslao di sam to progrijesil neg sam ko konj trazio koja poruka..A i ramboxu je uvalil prije par mj kartoncinu na neku temu staru 5 mjeseci.

Nemaš brige, za 5 godina ćeš i ti njemu jednog uvaliti, pošto si kandidiran za moda:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/nespavalice/11094.aspx?page=1162&jumpto=677527&sort=asc&view=flat

Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
Armor kaže...
Fake_Alert kaže...
doxy kaže...

KELNER!!!

Nemaš brige, za 5 godina ćeš i ti njemu jednog uvaliti, pošto si kandidiran za moda:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/nespavalice/11094.aspx?page=1162&jumpto=677527&sort=asc&view=flat

Cool

Mada se to nikad nece ostvarit,jer nebi ja svojim spammerima nikak mogao dati karton i oprostit se s tim.Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 11:57 (Fake_Alert).
17 godina
protjeran

Neznam, svaka čast svima, al osim Olya i Paola .. drugih kandidata za moderatora nema...

Mod treba bit nepristran.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 11:59 (doxy).
16 godina
neaktivan
Kad bi se mene pitalo ja bi Ramboxa za moda(al me se ne pita).
Znači ako ja imam napajanje 250v moram uzet novo s istom snagom?
Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Neznam, svaka čast svima, al osim Olya i Paola .. drugih kandidata za moderatora nema...

nemoj tako..tu su bed,jurra,ferhadur(tako čitam njegov nick)..ima ih jošNamigiva

15 godina
protjeran

ja bi da novi mod nema samo ispod 18 god sto je cesto kod drugih foruma (neznam kakvo je ovdje stanje). Mislim ono, klinci moderatori.

16 godina
neaktivan
Dobra vecer kaže...

ja bi da novi mod nema samo ispod 18 god sto je cesto kod drugih foruma (neznam kakvo je ovdje stanje). Mislim ono, klinci moderatori.

Opet rebelsy?Neodlučan

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
protjeran
seneka kaže...
doxy kaže...

nemoj tako..tu su bed,jurra,ferhadur(tako čitam njegov nick)..ima ih jošNamigiva

:D.

Mod mora bit i spamer, a većih od Olya i Paola nema, moraš priznat :D.

Ne žvači dok jedeš © Doxy
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)

Jedno je sigurno, forumu treba bar još 2, 3 moda, recimo za ovi podforum je jedino Ivo mod, DrNasty je slabo aktivan.

ceRina:)
17 godina
protjeran

A Luxx je duže vrijeme odsutan (svi znamo zakaj, i nadamo se brzom povratku).

Znači tu je samo Ivo praktički...

16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Kad bi se mene pitalo ja bi Ramboxa za moda(al me se ne pita).
Znači ako ja imam napajanje 250v moram uzet novo s istom snagom?

koji komp imaš?

klikni HVALA, nije toliko teško!
16 godina
neaktivan

...kakav vražji mod pa bira se predsjednik države, a niko nema "manire i znanje" kao ovaj dole...Nevinašce

...kaos...
16 godina
neaktivan
TuRk_182x kaže...

valja li ista ovi kompjuter koji iman

pentijum 4

graficka 256 gb

ekran belinea 17

ne znan nabavija san ga na crno za 600 kuna ne znan valja li triba li sta minjat il kupovat nova

vi sp**ate čovjeka da mu je slab komp, a on ima najjaču grafu na forumu, i to za samo 600 kn! Smijeh

klikni HVALA, nije toliko teško!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 12:47 (stipica_zd).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
seneka kaže...
doxy kaže...

:D.

Mod mora bit i spamer, a većih od Olya i Paola nema, moraš priznat :D.

Što da vas branimo u nespavalicama i bircu? Da ne dobijete slučajno nekog moda koji bi radio čistitkeBelji se

Inače vi pričate o modovima - ali lako moguće je da možda nekome od njih bio i ponuđen moderatorski status, ali su ga odbili

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
protjeran
big_guy kaže...
Dobra vecer kaže...

Opet rebelsy?Neodlučan

ne nego njegov prijatelj xD zovnio me jucer pa dodoh vidit sta radi, pa se onda usput i registrirao

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Dobra vecer kaže...

Opet rebelsy?Neodlučan

izgleda

17 godina
protjeran

To znamo, preko veze da je nuđeno svakaj :D.

Aj ti ponudi nekaj za pojest i popit, već je 13:00 skoro, stišće u želucu, prošlo 3 sata od gableca.

16 godina
neaktivan

...samo da popijem jednu kavu, nisam dugo pa idem dalje...moram se malo odmoriti od spamanja i

...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 14:43 (Jurra).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Inače vi pričate o modovima - ali lako moguće je da možda nekome od njih bio i ponuđen moderatorski status, ali su ga odbili

više ti neću ništa reć,mogao si mi spomenut i ime..bah..

16 godina
neaktivan

Oly se počeo ponovno igrati na Play Stationu, samo ovaj put na dvojci Osmijeh

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
17 godina
protjeran

Imam pitanje u vezi PS2.

Neke igre čita, neke ne. Kaže "no data on disc".

Jel zna itko kakav bi to kvar bio?

16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Imam pitanje u vezi PS2.

Neke igre čita, neke ne. Kaže "no data on disc".

Jel zna itko kakav bi to kvar bio?

Meni čita sve (imam samo PS1 igre), samo što ne želi snimati na Memory Card ovaj koji imam (1MB). Da li se može snimati na USB falsh?

Možda jer su pirati, ili je disk oštećen...

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice