Snimio je nekakav čamac...
Dobar dan ljudi kako je 
ma znam i ja to, vidi se po onim crticama - camac presjeca vodu, a ono gore okruglo... no stari misli da je nessie :D
Snimio je nekakav čamac...
Dobar dan ljudi kako je 
ma znam i ja to, vidi se po onim crticama - camac presjeca vodu, a ono gore okruglo... no stari misli da je nessie :D
No stari bi lako mogao na psihijatriji završiti 
Evo i ja sam otriko tu Nessi
lijep čamac :)
no svima se moram pohvaliti da sam upravo sa jaranom (na forumu MummE) uspio uci na PS store i downloadati svasta nesta :)
I pronašao sam i original čudovište
hmm to je isto ono, cek malo koji google earth ti imas?
meni je cra*kani pro 4.3
5
dan, evo birc pred zatvaranjem,niko više nit ne ide u njega...
oo ljudi sta je ovo nema nikoga...hh...moram vam se pohvalit taman doso kuci vozao se sa suzukijem kingquadom 700ccm...leti quad...
bok svima
dugo me nije bilo ovdje
kaj ima kod vas?
ja evo radno sam napokon
gledam superkup, ima još poluvrjeme, a mis da ću i zatvorit birc....
Ipak cu ja Makic :)
Nema razbijanja stakla, kelnerica dolazi u 6h, prije nema.
LOCK!
uhhhh, šta si urania..
a je bi ga ja sam rano ustao, nisam mogao od brata sjesti, naravno mladjek, znate kako je to, tata, tata brat mi ne da da sjednem i udario me a nisam nikaj uradio, a i boli me zub
Dobro jutro.
Evo i mene - išao spavati u 4:30 i probudio se oko 9 sav obliven znojem. Cijelo vrijeme sam se vrtio u krevetu i nisam mogao spavati. Je još tko ustao na krivu nogu kao i ja?
Dobro jutro.
Evo i mene - išao spavati u 4:30 i probudio se oko 9 sav obliven znojem. Cijelo vrijeme sam se vrtio u krevetu i nisam mogao spavati. Je još tko ustao na krivu nogu kao i ja?
yep
Dobro jutro.
yep
Ajmo jedan narodni lijek. Pomaže i zubobolji i nesanici :)
Dobro jutro.
yep
Ajmo jedan narodni lijek. Pomaže i zubobolji i nesanici :)
eh hvala baš mi je pomoga :) naravno uz kafetin
Dobro jutro.
tu sam
Edit gledam ovi aion, pa da ga probamo ima otvorenu betu,
Dobar dan ekipa...
Eto pošto mi je danas rođendan.. jedna runda :D Ove dvije zadnje su konobarice, samo su se otišle presvući u nešto oskudniju odjeću ;)
Sretan rođendan.
Dobre konobarice
Trebale bi stalno bit u bircu, a ne samo kad neko nešto slavi 
oooo pa coder, sritan rođendan i sve najbolje...
nešt ose vrtim oko archlorda..
sretan rođendan coder..
Sretan rođendan Coder, sve najbolje
još samo po ure pa isprobavamo archlord