Meni je malo 1780 GB... Imam 200 DVD-a (i jedno 20-ak DVD DL) punih fotografija umjesto da su na diskovima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E Ivanje, Ivanje baš mi je drago da je dobro 
A meni šalji ovaj 500GB da napravim RAID 0 
aa treba mi i taj, sad cu imat 1,5 TB prostora, a to isto malo
Danas ako nemaš 5 TB, onda nemaš šta radit na netu 
Bas treba NAS uzet.
dan, ajde nemojte plakat ja još imam samo 200gb, sramota jel da?
borg koliko si platita svoj?
dan, ajde nemojte plakat ja još imam samo 200gb, sramota jel da?
borg koliko si platita svoj?
660kn, evo sad mi stigao ali bez sata kabla.
Ja mislio da je retail ono bulk
Zato i košta 660 ,ja sam sa svojima dobil sve!!
Zato i košta 660 ,ja sam sa svojima dobil sve!!
A jbg nema veze jedino kaj moram nac sarafe, mozda
sa starog kompa skinem.
A ja ti imam jedno 10-ak sata kabela i to u žutoj i crvenoj boji 
A ja ti imam jedno 10-ak sata kabela i to u žutoj i crvenoj boji 
LOL, jbg bi ja narucio kabel da sam skuzio da je bulk, nema veze ici cu do grada poslije.
nisam gleda, a sad nisam ima volje veačat stranice jel eksterni ili unutarnji?
Dan svima!
Jel zna netko di ima za kupit gumirana traka da se omotaju npr. 2-3 sata kabela?
Chipoteka možda? Oni obično imaju takve stvari.
Bas cu ih probat nazvat. Ma imam neke ideje (valjda vrucina u kombinaciji sa tabletama radi svoje)
.
hmm
Bas cu ih probat nazvat. Ma imam neke ideje (valjda vrucina u kombinaciji sa tabletama radi svoje)
.
Probaj na njihovom sajtu ,iako im cjenik baš i nije pregledan!!
gotov trening za danas, još večeras na nogomet i sve za 5... nisamradia danas trbušne malo odmora za njih jedan dan
EO MENE RAJA! napokon dosao s priprema i da sam znate,bilo je tesko...Dizanje u 6 i veslat do 20 km i tak cijeli tjedan,pa komp mi je falio! a i vi ! a bome i privatni torrrenti salju PM :D
Al tu nie kraj,necu se moc do skole naspavat kak treba jer imat cu treninge svaki dan ujuteo od 7,a i natjecanja :/...
Al i tu jos nije kraj
tulava sestra (mlada) mi je iskljucila aviru jer nije znala kaj je to i tak gledala svoje serije i igrala barbie igrice i pokupila oko 60 tak virusa i tak da moram sad sve to cistit...i da,nije citavih tjedan dana brisala komp ni stol tak da me i to ceka
Pozdrav! odo igrat nes 
Sad kad bi nes kuzio
Dan svima!
Jel zna netko di ima za kupit gumirana traka da se omotaju npr. 2-3 sata kabela?
Misliš izolir traka. Imaš toga uzet u nekom dućanu za građevine. A imaš i u boje i lakova di se pitura prodaje.
osobni trener, to je u vezi tjelovježbe, a jbga više ne treniram nogomet, stvarno mi fali,
al jbga kad ne može onda ne može i to je to... vidit ću sad kad krene faks ako bude moga povezat
citao sam o tom jezeru...a za nessie neznam,mozda je i istina da je u jezeru...
Snimio je nekakav čamac...
Dobar dan ljudi kako je 
još je jutro nije podne, sinoć iša leć u 2 i nikako zaspat kako sam već ugasia komp,
onda mi se nije dalo ponovo ga palit...