Šta kažu oće li bit kiše na f1.
Nisam bas prijatelj sa Vakulom.
Ja jesam. Kaže da će bit sunce , tek pred kraj (zadnjih 10 krugova) će past kiša da Ivan Blažićko bude zadovoljan i da se utrka zakomplicira... :D
Sad je baš zanimljivo kad je doša Brawn
Bok svim kolegama i suborcima zapravo ispicuturama u Bircu pa onda evo jedna rundaca!
Oooo... Lijepo od tebe!
Što se tiče vremenske prognoze, trenutno je umjereno oblačno na Nürburgringu. Postoji mogućnost kiše, ali ne i velikog pljuska. Svejedno, valjalo bi da im malo "navlaži" da se utrka zakomplicira! 
Odjava sa foruma do pola 4-4. :)
Razlog se zna... :)
Odjava sa foruma do pola 4-4. :)
Razlog se zna... :)
Idem i ja... Razlog je isti!
Uživajte! 
Dobar dan !
Konobar može meni samo amper vode da ne dehidriram 
Dobar dan !
Konobar može meni samo amper vode da ne dehidriram 
Nema nikoga, svi gledaju formulu. Posluži se sam.. :D
Jel se danas vozi u Albaniji?
Bok ljudi! Kako smo?
Aj neki mi neko ako može odgovori na temu pod "audio i video alati"??
Pa bio je i red. Mislim da bi svi trebali početi cijeniti trud koji je uložen u izradu programa i nadam se da će napokon programeri početi zarađivati kako spada, a ne da programer radi cijeli dan za crkavicu od 4-5 000kn.
Dok sam radio na jednom projekt znao sam raditi i po 16 sati dnevno. Pa otprilike znam kako je ljudima koji rade desktop aplikacije. I sad da dođe neki klinjo i downloada komad softwarea koji je mukotrpno stvaran.
Ok, i sam imam nešto "prljavog" softwarea ali ga planiram zamjenit sa "čistim" čim stalna lova krene stizati na račun.
Gluposti..... Tolko im valjda treba vremena da pobrišu piratske Windowse i Officove po državnim službama i instaliraju poklone od voljenog M$-a koji će sponzorirati ovu akciju.... Država je najveći pirat. Kad sebe srede, mogu krenut dalje. Uostalom, neznam što se brinete. Nitko od korisnika foruma ne korisiti i/ili posjeduje piratski softver 
Gluposti..... Tolko im valjda treba vremena da pobrišu piratske Windowse i Officove po državnim službama i instaliraju poklone od voljenog M$-a koji će sponzorirati ovu akciju.... Država je najveći pirat. Kad sebe srede, mogu krenut dalje. Uostalom, neznam što se brinete. Nitko od korisnika foruma ne korisiti i/ili posjeduje piratski softver 
Tocno.Ne znam zasto se brinete bezveze?-kad svi imamo originalni software.
Nemoj se ti nist oko toga opterecivat nismo mi u Americi ili Engleskoj nemamo mi niti resursa za neko bezvezno prisluskivanje niti tehnike za koje se tu spominje, ipak se kod nas niti puno bitniji zakone za dobrobit drzave i ljudi ne postuju a kamoli tak nekaj nist od toga nece bit pojeo vuk magare ili piknuo komarac slona svejedno. Prije ce Hrvatska morat ic na remont na svakom polju jer smo u krizi velikoj to je bitno a ove ostale tricarije su samo krepano slovo na papiru a tek u primjeni mos mislit ipak je to Hrvatska di vladaju neka drukcija pravila!
Pozdrav ekipi! Evo me nakon utrke. Odlična VN Njemačke. Nurburgring nikad ne zakaže! 
Ja iman sve originale doma. xD
Je, a ja sam Clint Eastwood... :D
Je, a ja sam Clint Eastwood... :D
otkud znaš, možda čovjek govori istinu..... Nisu SVI pirati.... 
Hehe... Nedavno netko reče: "Samo mi je Avira na kompu legalna." ...ja bih k tome još dodao Operu, Songbird i Ubuntu Linux... Ostalo, đava nek nosi! 
Pa iman dosta originala avira, gom player, winamp. LOL
Eto, lijepo sam rekao. Nit sam ja Clint Eastwood, nit on ima sve originale.. ne griješim ja.. :D hehehe
Eto, lijepo sam rekao. Nit sam ja Clint Eastwood, nit on ima sve originale.. ne griješim ja.. :D hehehe
Nitko nema sve orginale jer je takav mentalitet - tko će kupiti WinRAR za 12ak dolara? Recimo da i kupiš Windowse, Office i još par programa..... Nećeš kupiti te sitnice koliko god love imao jer je to stvar navike. Navikli na pirateriju iako imamo besplatne alternative - OpenOffice, IzArc, Picassa... A za OS da i ne govorim. Nitko neće linux.... Pa i Win7 piratiziraju (c*ackovi i torrenti) a microsoft dijeli besplatno i legalno..... Mislim da je Paolo jednom rekao da smo balkanci - ukrali bi i ono što se besplatno dijeli.... Šta ćeš. Tako su nas naučili i sad će nas tobož neki zakon spriječit... Dokle god je flata i torrenti, bit će pirata pa makar besplatno dijelili Windowse i Office u paketu...
Nitko nema sve orginale jer je takav mentalitet - tko će kupiti WinRAR za 12ak dolara? Recimo da i kupiš Windowse, Office i još par programa..... Nećeš kupiti te sitnice koliko god love imao jer je to stvar navike. Navikli na pirateriju iako imamo besplatne alternative - OpenOffice, IzArc, Picassa... A za OS da i ne govorim. Nitko neće linux.... Pa i Win7 piratiziraju (c*ackovi i torrenti) a microsoft dijeli besplatno i legalno..... Mislim da je Paolo jednom rekao da smo balkanci - ukrali bi i ono što se besplatno dijeli.... Šta ćeš. Tako su nas naučili i sad će nas tobož neki zakon spriječit... Dokle god je flata i torrenti, bit će pirata pa makar besplatno dijelili Windowse i Office u paketu...
Pročitaj što sam napisao par postova prije.. :)
dan ljudi, evo rođaku sastavia komp i sad je kod mene, a meni proc nikako doć a naručia
sam ga prošlu sub...
Pročitaj što sam napisao par postova prije.. :)
Sarkazam. Gore je netko napisao da mu je samo Avira na kompu legalna. 95% korisnika foruma može reć istu stvar za sebe. Ja također. Ali imam potpuno legalne Windowse 7 RC1 skinute sa služebene stranice i aktivirani sa orginal ključem... Al trudim se da imam što manje piraterije po kompu. Freeware programčići su ok (IzArc i sl.). Za igre ću šutiti 
Činjenica je da besplatne alternative ne rade nekada kao komercijalni programi. Meni je osobno 7-zip puno bolji od winrar-a, ali ga nikako ne mogu natjerat da extracta iz arhive od više dijelova (fileovi skinuti s rapidsharea).
A ovo što si napisao za torrente i pirateriju - totalna istina. To sam i sam odavno napisao. Evo našao sam citat:
"Grupa Radiohead (ili Codplay - nisam baš siguran) ponudila je svoj novi album preko službene web stranice i sami su obožavatelji mogli odabrat cijenu (grupa je iznjela mišljenje da žele znat koliko oni vrijede slušateljima) ( to su dosta reklamirali u britanskim medijima kao revoluciju u glabenoj ponudi) oko 4000 ljudi je odabralo cijenu od 0,00 britanskih funti dok je oko 250000-300000 ljudi skinulo ilegalno preko torrenta ili raznih rapidshare stranica (a dosta ljudi je znalo za besplatnu ponudu)"
i ja sam mislio da je ludost kupovati programe dok na svojim leđima nisam iskusio što to znači pisati komad softwarea. s vremenom ću doći do toga da neću imati niti jedan komad nelegalnog softwarea - to mi je cilj. :)