Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.531.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Cherina15 kaže...

Šta kažu oće li bit kiše na f1.

Nisam bas prijatelj sa Vakulom.Cool

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Cherina15 kaže...

Šta kažu oće li bit kiše na f1.

Nisam bas prijatelj sa Vakulom.Cool

Ja jesam. Kaže da će bit sunce , tek pred kraj (zadnjih 10 krugova) će past kiša da Ivan Blažićko bude zadovoljan i da se utrka zakomplicira... :D

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
17 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Sad je baš zanimljivo kad je doša Brawn

18 godina

Bok svim kolegama i suborcima zapravo ispicuturama u Bircu pa onda evo jedna rundaca!Belji se

18 godina
rambox kaže...

Bok svim kolegama i suborcima zapravo ispicuturama u Bircu pa onda evo jedna rundaca!Belji se

Oooo... Lijepo od tebe!

Što se tiče vremenske prognoze, trenutno je umjereno oblačno na Nürburgringu. Postoji mogućnost kiše, ali ne i velikog pljuska. Svejedno, valjalo bi da im malo "navlaži" da se utrka zakomplicira! Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina
neaktivan

Odjava sa foruma do pola 4-4. :)

Razlog se zna... :)

18 godina
coder_ kaže...

Odjava sa foruma do pola 4-4. :)

Razlog se zna... :)

Idem i ja... Razlog je isti!

Uživajte! Cool

17 godina
neaktivan

Dobar dan !

Konobar može meni samo amper vode da ne dehidriram Smijeh

knowledge is power hide it well
18 godina
neaktivan
Drakon kaže...

Dobar dan !

Konobar može meni samo amper vode da ne dehidriram Smijeh

Nema nikoga, svi gledaju formulu. Posluži se sam.. :D

17 godina
neaktivan

Jel se danas vozi u Albaniji?

knowledge is power hide it well
17 godina
neaktivan

Bok ljudi! Kako smo?Cool

Music's the medicine of the mind.
17 godina
protjeran

Aj neki mi neko ako može odgovori na temu pod "audio i video alati"??

17 godina
18 godina
neaktivan

Pa bio je i red. Mislim da bi svi trebali početi cijeniti trud koji je uložen u izradu programa i nadam se da će napokon programeri početi zarađivati kako spada, a ne da programer radi cijeli dan za crkavicu od 4-5 000kn.

Dok sam radio na jednom projekt znao sam raditi i po 16 sati dnevno. Pa otprilike znam kako je ljudima koji rade desktop aplikacije. I sad da dođe neki klinjo i downloada komad softwarea koji je mukotrpno stvaran.

Ok, i sam imam nešto "prljavog" softwarea ali ga planiram zamjenit sa "čistim" čim stalna lova krene stizati na račun.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 15:48 (coder_).
17 godina
odjavljen

Gluposti..... Tolko im valjda treba vremena da pobrišu piratske Windowse i Officove po državnim službama i instaliraju poklone od voljenog M$-a koji će sponzorirati ovu akciju.... Država je najveći pirat. Kad sebe srede, mogu krenut dalje. Uostalom, neznam što se brinete. Nitko od korisnika foruma ne korisiti i/ili posjeduje piratski softver Šutim

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Gluposti..... Tolko im valjda treba vremena da pobrišu piratske Windowse i Officove po državnim službama i instaliraju poklone od voljenog M$-a koji će sponzorirati ovu akciju.... Država je najveći pirat. Kad sebe srede, mogu krenut dalje. Uostalom, neznam što se brinete. Nitko od korisnika foruma ne korisiti i/ili posjeduje piratski softver Šutim

Tocno.Ne znam zasto se brinete bezveze?-kad svi imamo originalni software.

Music's the medicine of the mind.
18 godina

Nemoj se ti nist oko toga opterecivat nismo mi u Americi ili Engleskoj nemamo mi niti resursa za neko bezvezno prisluskivanje niti tehnike za koje se tu spominje, ipak se kod nas niti puno bitniji zakone za dobrobit drzave i ljudi ne postuju a kamoli tak nekaj nist od toga nece bit pojeo vuk magare ili piknuo komarac slona svejedno. Prije ce Hrvatska morat ic na remont na svakom polju jer smo u krizi velikoj to je bitno a ove ostale tricarije su samo krepano slovo na papiru a tek u primjeni mos mislit ipak je to Hrvatska di vladaju neka drukcija pravila!Cool

18 godina

Pozdrav ekipi! Evo me nakon utrke. Odlična VN Njemačke. Nurburgring nikad ne zakaže!  Belji se

17 godina
protjeran
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)

Ja iman sve originale doma. xD

18 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Je, a ja sam Clint Eastwood... :D

17 godina
odjavljen
coder_ kaže...
Cherina15 kaže...

Je, a ja sam Clint Eastwood... :D

otkud znaš, možda čovjek govori istinu..... Nisu SVI pirati.... Smijeh

18 godina
Cherina15 kaže...

Hehe... Nedavno netko reče: "Samo mi je Avira na kompu legalna." ...ja bih k tome još dodao Operu, Songbird i Ubuntu Linux...   Ostalo, đava nek nosi!  Belji se

17 godina
protjeran

Pa iman dosta originala avira, gom player, winamp. LOL

18 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Eto, lijepo sam rekao. Nit sam ja Clint Eastwood, nit on ima sve originale.. ne griješim ja.. :D hehehe

17 godina
odjavljen
coder_ kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Eto, lijepo sam rekao. Nit sam ja Clint Eastwood, nit on ima sve originale.. ne griješim ja.. :D hehehe

Nitko nema sve orginale jer je takav mentalitet - tko će kupiti WinRAR za 12ak dolara? Recimo da i kupiš Windowse, Office i još par programa..... Nećeš kupiti te sitnice koliko god love imao jer je to stvar navike. Navikli na pirateriju iako imamo besplatne alternative - OpenOffice, IzArc, Picassa... A za OS da i ne govorim. Nitko neće linux.... Pa i Win7 piratiziraju (c*ackovi i torrenti) a microsoft dijeli besplatno i legalno..... Mislim da je Paolo jednom rekao da smo balkanci - ukrali bi i ono što se besplatno dijeli.... Šta ćeš. Tako su nas naučili i sad će nas tobož neki zakon spriječit... Dokle god je flata i torrenti, bit će pirata pa makar besplatno dijelili Windowse i Office u paketu...

18 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Nitko nema sve orginale jer je takav mentalitet - tko će kupiti WinRAR za 12ak dolara? Recimo da i kupiš Windowse, Office i još par programa..... Nećeš kupiti te sitnice koliko god love imao jer je to stvar navike. Navikli na pirateriju iako imamo besplatne alternative - OpenOffice, IzArc, Picassa... A za OS da i ne govorim. Nitko neće linux.... Pa i Win7 piratiziraju (c*ackovi i torrenti) a microsoft dijeli besplatno i legalno..... Mislim da je Paolo jednom rekao da smo balkanci - ukrali bi i ono što se besplatno dijeli.... Šta ćeš. Tako su nas naučili i sad će nas tobož neki zakon spriječit... Dokle god je flata i torrenti, bit će pirata pa makar besplatno dijelili Windowse i Office u paketu...

Pročitaj što sam napisao par postova prije.. :)

17 godina

dan ljudi, evo rođaku sastavia  komp i sad je kod mene, a meni proc  nikako doć a naručia

sam ga prošlu sub...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
odjavljen
coder_ kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Pročitaj što sam napisao par postova prije.. :)

Sarkazam. Gore je netko napisao da mu je samo Avira na kompu legalna. 95% korisnika foruma može reć istu stvar za sebe. Ja također. Ali imam potpuno legalne Windowse 7 RC1 skinute sa služebene stranice i aktivirani sa orginal ključem... Al trudim se da imam što manje piraterije po kompu. Freeware programčići su ok (IzArc i sl.). Za igre ću šutiti Smijeh

18 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Činjenica je da besplatne alternative ne rade nekada kao komercijalni programi. Meni je osobno 7-zip puno bolji od winrar-a, ali ga nikako ne mogu natjerat da extracta iz arhive od više dijelova (fileovi skinuti s rapidsharea).

A ovo što si napisao za torrente i pirateriju - totalna istina. To sam i sam odavno napisao. Evo našao sam citat:

"Grupa Radiohead (ili Codplay - nisam baš siguran) ponudila je svoj novi album preko službene web stranice i sami su obožavatelji mogli odabrat cijenu (grupa je iznjela mišljenje da žele znat koliko oni vrijede slušateljima) ( to su dosta reklamirali u britanskim medijima kao revoluciju u glabenoj ponudi) oko 4000 ljudi je odabralo cijenu od 0,00 britanskih funti dok je oko 250000-300000 ljudi skinulo ilegalno preko torrenta ili raznih rapidshare stranica (a dosta ljudi je znalo za besplatnu ponudu)"

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan

i ja sam mislio da je ludost kupovati programe dok na svojim leđima nisam iskusio što to znači pisati komad softwarea. s vremenom ću doći do toga da neću imati niti jedan komad nelegalnog softwarea - to mi je cilj. :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice