- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako se pokrece nova tema?
Jednostavno... Odaberi neki podforum, npr. Razni softverski problemi, i u gornjem desnom kutu ćeš primjetiti dugme "Pokreni novu temu"...
I to je to! 
Jednostavno... Odaberi neki podforum, npr. Razni softverski problemi, i u gornjem desnom kutu ćeš primjetiti dugme "Otvori novu temu"... I to je to! 
hvalala
kako se pokrece nova tema?
he he he 
jeste li ovo ikad primjetili
Kaj bus greske se događaju na svakom polju!
jeste li ovo ikad primjetili
Kaj bus greske se događaju na svakom polju!
Haha... Pa i na bojnom polju dok Trojanci i Ahejci ratuju! 
Sutra micem vistu definitvno, otkad sam stavil SP2 sami problemi.
Sad mi neradi ni system restore pise da se nekakva greska dogodi
strasno :(
Ma ima i puno gorih grešaka. Evo par njih
Edit: Slika se ništa ne vidi evo original
http://images2.jokaroo.net/pictures/top_15_movie_mistakes.jpg
Hehe... Ja sam sad prešao na neko vrijeme na Windows 7 x64. Svejedno, mislim se vratiti na Vistu. Što se tiče te greške, imao sam isti problem prije par dana kod jedne "tete".

Na kraju nije bilo druge nego nova Vista. 
EDIT: Ko nje nije bilo nikakvog SP-a.
Hehe... Ja sam sad prešao na neko vrijeme na Windows 7 x64. Svejedno, mislim se vratiti na Vistu. Što se tiče te greške, imao sam isti problem prije par dana kod jedne "tete".

Na kraju nije bilo druge nego nova Vista. 
EDIT: Ko nje nije bilo nikakvog SP-a.
Ma zivcira me vise, dobro vec ju imam vise od 7 mjeseci.
Ekipa zna li tko kak da si spremim bookmark-se tak da mogu ih opet
stavit kada stavim nove windowse.
EDIT: skuzio sam !
pozz ljudi, kaj se radi...evo ja se kao i uvijek - dosađujem! ahh...malo prelistavam ove Bugove teme i td...danas sam kupio novi Bug i pod Extremno racunalo od 60.000 kn kuciste je Antec Twelve Hundred kojeg ja imam...nije da se hvalim al sam bio iznenađen i prilicno odusevljen kad sam procitao...
pozz ljudi, kaj se radi...evo ja se kao i uvijek - dosađujem! ahh...malo prelistavam ove Bugove teme i td...danas sam kupio novi Bug i pod Extremno racunalo od 60.000 kn kuciste je Antec Twelve Hundred kojeg ja imam...nije da se hvalim al sam bio iznenađen i prilicno odusevljen kad sam procitao...
Ako se ne varam to kućište košta oko 1500 kn!
Toliko si dao za kućište?Ja ne bih nikad dao toliko!Svaka ti čast...
EDIT:Ajmo u nespavalice!
Dobro jutro.
Ovaj birc radi i danas ili ne? 
novi zakon kaze da se radi nedjeljom 
Pozdrav svima!
heh...proveo sam desetak lijepih dana bez TV-a, kompjutera, interneta i Bugforuma...
Ne mogu reči da mi je bilo šta od toga puno nedostajalo, osim što sam u par navrata sanjao najbolji Birc...
Svi koji misle da ima boljih birceva od ovog' mogu i dalje uživati u ostalim kafićima u hrvatskoj: u zdravom životu
sa minimalnim plaćama, minimalnim mirovinama, minimalnim socijalnim naknadama i u ogromnim količinama
smeća po kontejnerima...čudi me da naša vlada ne može anticipirati vrijeme u kojem živi, umjesto
neprofitabilne brodogradnje mogli bi se vrlo lako prebaciti na proizvodnju skupocjenih kontejnera...
u škole smo odavno trebali, umjesto vjeronauka, uvesti predmet koji bi klincima davao prijeko potrebna znanja
i vještine za prekapanje smeća po kontejnerima...umjesto toga i dalje se inzistira na vjeronauku i brine za
budučnost crkve...crkva nikad nije oskudjevala u novcu, pozlati, vrhunskim vinima i velikim idejama:
Bude li crkvi ugrožena opstojnost, ona
se i od zakonah čudoređa razrešuje.Svrha
jedinstva daje svetost svim sredstvam, lukavstvu,
prijevari, nasilju, zlatotrošnji,
tamnici i smrti. Jer poredak je zajednosti radi, a
osobnosti je ugnuti se općem boljitku.
Dietrich von Nieheim, biskup verdenski.De
schismate libri III,A.D.1411.
Pozdrav svima ..
Več san ovo pitanje postavija al mi niko nije zna odg..
Inst san Windows, al mi se ovaj taskbar nimalo nesviđa...
čini mi se da san pročita na ovome forumu da se može na sedmicu stavit taskbar od Viste..
Ako netko zna molim da pomogne...
Dobro jutro svima,ali posebice Jurri kojeg nije bilo predugo ovdje.
Prijatelju,nadam se da si napunio akumulator i da si se dobro odmorio od surove stvarnosti.
Eto,ja se sinoć malo konačno zaigrao i mogu reći da sam oduševljen igrama(F.E.A.R.2 i S.T.A.L.K.E.R.-Clear Sky),
ali još više mojim strojem.Pa,nigdje nisam imao ispod 60 FPS-ova...što je za ovu konfiguraciju i više nego odlično
I,da ne bi bilo da puno pričamo,a malo radimo...ide rundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
...hvala FCTH, ova specijalna ponuda samo bi mogla usporiti moj povratak,
(još uvjek sam na oporavku i nadam se da bi ovaj tjedan mogao izaći) jer kao što ste
imali priliku pročitat, Seneka me pretuk'o 
...a samo sam mu poslal ovu pjesmu...
Vidim u pogonu ste danas, ispijaju se kavice 
Zna li tko di mogu kupiti Sims 3 u Puli?
Evo mene - opet sam dobio tu petu zvjezdicu - valjda će ovaj put trajati više od jednog dana
Evo pa se počastite:
Čestitke na pola zvjezdice. I meni je se četvrta sinoć kratko ukazala ali, baš poput tvoje, bila je kratkog daha! 
Ehmm algoritam mozda??
Ehmm algoritam mozda??
Hvala,našao sam ga u Algoritmu.(napisao sam ovaj post jer nema gumba hvala u podforumu ostalo)
pozz ljudi dobro jutro rambox imas rodjendan sory nisam ti cestito eto sad sretan rodjendan!
Eto i od mene čestitke