Pozdrav društvo! Uletih samo na kratko, da vidim koga ima! Vidimo se sutra na večer!
...odo sad malo učit! 
Uživajte! 
moram i ja ucit 

Pozdrav društvo! Uletih samo na kratko, da vidim koga ima! Vidimo se sutra na večer!
...odo sad malo učit! 
Uživajte! 
moram i ja ucit 

Fakultet valjda
Učit al škola nije gotova?
Za fakultet pobogu. Ali eto, i to se primaklo kraju. Do jeseni, najkasnije zime me čeka diploma! 
Učit al škola nije gotova?
je škola, al nije faks!
Ovo ti je zadnja godina?
Fakultet valjda
ma da... =)
Ja sam se posvadao s jednom profesoricom zato jer mi prijatelju nije htjela dati 2 a imao je sve pozitivne ocjene u sve rubrike,ona mu je rekla da smo ja i on drski da nemamo postovanja prema njoj i tako nas je bacila na popravni(fizika) mene bacila imao 2 i 3 ocjene...kod nje vam je najveca ocjena 4 nitko u cijeloj skoli nema 5, ovaj jedan iz moga razreda prosao 4.92 imao samo to na kraju 4 a sve zna kad ga pita....sutra mi je popravni a da vam ne spominjem kakva je po karakteru,netko joj digne zivce u zbornici odma nama amo jedan blitz test 3 minute ce trajati... ma k*za jedna glupa jedva cekam kad ce u mirovinu ima preko 100 godina neka babetina luda....vozi yuga a ima placu 5000kn...sramota...u svakome razredu preko 9 ucenika je fiziku otreslo 
Fakultet valjda
ma da... =)
Ja sam se posvadao s jednom profesoricom zato jer mi prijatelju nije htjela dati 2 a imao je sve pozitivne ocjene u sve rubrike,ona mu je rekla da smo ja i on drski da nemamo postovanja prema njoj i tako nas je bacila na popravni(fizika) mene bacila imao 2 i 3 ocjene...kod nje vam je najveca ocjena 4 nitko u cijeloj skoli nema 5, ovaj jedan iz moga razreda prosao 4.92 imao samo to na kraju 4 a sve zna kad ga pita....sutra mi je popravni a da vam ne spominjem kakva je po karakteru,netko joj digne zivce u zbornici odma nama amo jedan blitz test 3 minute ce trajati... ma k*za jedna glupa jedva cekam kad ce u mirovinu ima preko 100 godina neka babetina luda....vozi yuga a ima placu 5000kn...sramota...u svakome razredu preko 9 ucenika je fiziku otreslo 
Hahahahahahahahaha, ja nisan ništa pa i danas lipo upisa srednju. xD
Tako vam i treba. Da sam ja profesor, zbog bahatosti bi, ako treba i u 9. mjesecu zaključio učeniku 1, pa neka se misli
. Kakve sam ja profesorice imao to je isto bio "war zone", a ne škola, hebote skoro sam sa lovačkom puškom ušao u školu
Fakultet valjda
ma da... =)
Hahahahahahahahaha, ja nisan ništa pa i danas lipo upisa srednju. xD
pa ja cu sutra to ispravit pa cu bit 2.srednje hahahaahhahaha,strpit cu se ja jos godinu dana s njom i onda cu kupit rocket launcher pa ce vidit :D
koju si skolu upisao?
Višu smetlarsku.
Tako vam i treba. Da sam ja profesor, zbog bahatosti bi, ako treba i u 9. mjesecu zaključio učeniku 1, pa neka se misli
. Kakve sam ja profesorice imao to je isto bio "war zone", a ne škola, hebote skoro sam sa lovačkom puškom ušao u školu
ma ovome mome jednome prijatelju iz razreda,pukli su mu ligamenti naravno bio na stakama ona njemu AJDE OBRISAT PLOČU i dere se na njega....ja kazem profesorice ja cu obrisat on ima puknute ligamente nemoze bez staka...ona: MENE TO NE ZANIMA ON CE IMATI 1 AKO MI NE OBRISE PLOČU.....evo ona ti je takva svaki dan dere se lupa kljucima vice na nas stalno nas salje u voditelja,zali nam se razredniku kako smo je pokusali tuć..... LOL nismo se ni približili blizu nje jer kad dodes viče miči se od mene TO NIJE BONTON.... pffff
koja dr*lja
Najbolja škola vam je pomoćni rudar višeg kopa, mislim da 5 bodova treba za nju 
Najbolja škola vam je pomoćni rudar višeg kopa, mislim da 5 bodova treba za nju 
hhehehhhehhehehe....cak smo i za tu profesoricu isprintali anketu dali treba otic na odmor ili zauvijek iz skole.......od nas 250 ...... 227 cini mi se je odgovorilo da treba zauvijek napustit skolu i nikad se ne vracat hahaa......a ovi ostali imaju nekakvu pozitivnu ocjenu i onda joj se uvlace u s*pak =)
Dobar dan svima, evo vratio se nakon 10 dana uživancije..
I, sto me dočekalo, pola zvjezdice manje :/ ostao sam totalno šokiran! Znaci, po toj logici nisam bio aktivan na forumu tjedan dana - i odamh pola zvjezdice manje.
Jedna runda za sve!
Dobar dan svima, evo vratio se nakon 10 dana uživancije..
I, sto me dočekalo, pola zvjezdice manje :/ ostao sam totalno šokiran! Znaci, po toj logici nisam bio aktivan na forumu tjedan dana - i odamh pola zvjezdice manje.
Jedna runda za sve!
To kaj si izgubil pola zvijezde ti nema sigurno veze s tim kaj nisi bil aktivan na forumu 10 dana to se drukcije gleda i mjeri!
pozz ekipa, naglo ulijećem ali eto jedno pitanjce da ne otvaram negdje temu bezveze - jel netko zna neki dobar program za kontorolu winampa preko bluetootha a da surađuje sa LG Cookijem?
Hola ljudi, evo već begam van, pa vas pozdravljam
pozzz ljudi jedva cekam kad ce SUTRA zavrsit dan xD jako jako zayeban ce bit dan =) =) =)
pozzz ljudi jedva cekam kad ce SUTRA zavrsit dan xD jako jako zayeban ce bit dan =) =) =)
a sritno ti onda...
Ovo ti je zadnja godina?
Je zadnja godina. Eto, primaklo se... Da sam sve u roku davao sad bi na ljeto diplomirao.
a sritno ti onda...
hvala 
Baj d vej... Stigao mi je novi disk (da se pohvalim). Upravo radim backup sa starog na novi, a nakon sad-dva dok se sve beckapira slijedi prvi 64 bitni Windows u mojoj kući! 
Baj d vej... Stigao mi je novi disk (da se pohvalim). Upravo radim backup sa starog na novi, a nakon sad-dva dok se sve beckapira slijedi prvi 64 bitni Windows u mojoj kući! 
jeeeej........
a baj d vej bio bi red da castis jednu rundu dok nije kasno(22:00h) 
na nespavalice necu danas bit dugo moram ic spavati.....sutra tezak dan ne pitajte zasto kako :D =) =) =)
jeeeej........
na nespavalice necu danas bit dugo moram ic spavati.....sutra tezak dan ne pitajte zasto kako :D =) =) =)
Haha... Evo runda!
jeeeej........
Haha... Evo runda!
bravo tako treba 
bravo tako treba 
Haha... Ma kad je beg bio cicija?! 
...ali svejedno begovica od gladi umrla! 

Oj, ljudovi. Čujem da je na Bug DVD-u prvi broj Buga u PDF formatu. 
aj da lockam ovu temu, dosta ste spamali u nespavalice...