Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.498.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
cro_blue kaže...

Pozdrav društvo! Uletih samo na kratko, da vidim koga ima! Vidimo se sutra na večer!

...odo sad malo učit! Izlanuo se

Uživajte! Cool

moram i ja ucit Mršti seMršti se

Razer Mamba
17 godina
neaktivan

Fakultet valjda

http://fotoforum.forumotion.net/
18 godina
Cherina15 kaže...

Učit al škola nije gotova?

Za fakultet pobogu. Ali eto, i to se primaklo kraju. Do jeseni, najkasnije zime me čeka diploma! Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
Cherina15 kaže...

Učit al škola nije gotova?

je škola, al nije faks!

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan

Ovo ti je zadnja godina?

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Fakultet valjda

ma da... =)

Ja sam se posvadao s jednom profesoricom zato jer mi prijatelju nije htjela dati 2 a imao je sve pozitivne ocjene u sve rubrike,ona mu je rekla da smo ja i on drski da nemamo postovanja prema njoj i tako nas je bacila na popravni(fizika) mene bacila imao 2 i 3 ocjene...kod nje vam je najveca ocjena 4 nitko u cijeloj skoli nema 5, ovaj jedan iz moga razreda prosao 4.92 imao samo to na kraju 4 a sve zna kad ga pita....sutra mi je popravni a da vam ne spominjem kakva je po karakteru,netko joj digne zivce u zbornici odma nama amo jedan blitz test 3 minute ce trajati... ma k*za jedna glupa jedva cekam kad ce u mirovinu ima preko 100 godina neka babetina luda....vozi yuga a ima placu 5000kn...sramota...u svakome razredu preko 9 ucenika je fiziku otreslo Smijeh

Razer Mamba
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 17:42 (Razer Mamba).
16 godina
protjeran
Razer Mamba kaže...
Oly_E3 kaže...

Fakultet valjda

ma da... =)

Ja sam se posvadao s jednom profesoricom zato jer mi prijatelju nije htjela dati 2 a imao je sve pozitivne ocjene u sve rubrike,ona mu je rekla da smo ja i on drski da nemamo postovanja prema njoj i tako nas je bacila na popravni(fizika) mene bacila imao 2 i 3 ocjene...kod nje vam je najveca ocjena 4 nitko u cijeloj skoli nema 5, ovaj jedan iz moga razreda prosao 4.92 imao samo to na kraju 4 a sve zna kad ga pita....sutra mi je popravni a da vam ne spominjem kakva je po karakteru,netko joj digne zivce u zbornici odma nama amo jedan blitz test 3 minute ce trajati... ma k*za jedna glupa jedva cekam kad ce u mirovinu ima preko 100 godina neka babetina luda....vozi yuga a ima placu 5000kn...sramota...u svakome razredu preko 9 ucenika je fiziku otreslo Smijeh

Hahahahahahahahaha, ja nisan ništa pa i danas lipo upisa srednju. xD

17 godina
neaktivan

Tako vam i treba. Da sam ja profesor, zbog bahatosti bi, ako treba i u 9. mjesecu zaključio učeniku 1, pa neka se misliNevinašce. Kakve sam ja profesorice imao to je isto bio "war zone", a ne škola, hebote skoro sam sa lovačkom puškom ušao u školu

16 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...
Razer Mamba kaže...
Oly_E3 kaže...

Fakultet valjda

ma da... =)

Hahahahahahahahaha, ja nisan ništa pa i danas lipo upisa srednju. xD

pa ja cu sutra to ispravit pa cu bit 2.srednje hahahaahhahaha,strpit cu se ja jos godinu dana s njom i onda cu kupit rocket launcher pa ce vidit :D

koju si skolu upisao?

Razer Mamba
16 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Višu smetlarsku.

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Tako vam i treba. Da sam ja profesor, zbog bahatosti bi, ako treba i u 9. mjesecu zaključio učeniku 1, pa neka se misliNevinašce. Kakve sam ja profesorice imao to je isto bio "war zone", a ne škola, hebote skoro sam sa lovačkom puškom ušao u školu

ma ovome mome jednome prijatelju iz razreda,pukli su mu ligamenti naravno bio na stakama ona njemu AJDE OBRISAT PLOČU i dere se na njega....ja kazem profesorice ja cu obrisat on ima puknute ligamente nemoze bez staka...ona: MENE TO NE ZANIMA ON CE IMATI 1 AKO MI NE OBRISE PLOČU.....evo ona ti je takva svaki dan dere se lupa kljucima vice na nas stalno nas salje u voditelja,zali nam se razredniku kako smo je pokusali tuć..... LOL nismo se ni približili blizu nje jer kad dodes viče miči se od mene TO NIJE BONTON.... pffff Smijeh koja dr*lja

Razer Mamba
17 godina
neaktivan

Najbolja škola vam je pomoćni rudar višeg kopa, mislim da 5 bodova treba za nju Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Najbolja škola vam je pomoćni rudar višeg kopa, mislim da 5 bodova treba za nju Izlanuo se

hhehehhhehhehehe....cak smo i za tu profesoricu isprintali anketu dali treba otic na odmor ili zauvijek iz skole.......od nas 250 ...... 227 cini mi se je odgovorilo da treba zauvijek napustit skolu i nikad se ne vracat hahaa......a ovi ostali imaju nekakvu pozitivnu ocjenu i onda joj se uvlace u s*pak =)

Razer Mamba
18 godina

Poluprazan Birc svasta kad ko naiđe nek si pogleda ovaj video, imamo srece kaj ovakvih mrcina nema kod nas definitivno kliknite HD za bolju sliku!Cool

18 godina
neaktivan

Dobar dan svima, evo vratio se nakon 10 dana uživancije..

I, sto me dočekalo, pola zvjezdice manje :/ ostao sam totalno šokiran! Znaci, po toj logici nisam bio aktivan na forumu tjedan dana - i odamh pola zvjezdice manje.

Jedna runda za sve!

18 godina
Sonny kaže...

Dobar dan svima, evo vratio se nakon 10 dana uživancije..

I, sto me dočekalo, pola zvjezdice manje :/ ostao sam totalno šokiran! Znaci, po toj logici nisam bio aktivan na forumu tjedan dana - i odamh pola zvjezdice manje.

Jedna runda za sve!

To kaj si izgubil pola zvijezde ti nema sigurno veze s tim kaj nisi bil aktivan na forumu 10 dana to se drukcije gleda i mjeri!Cool

17 godina
odjavljen

pozz ekipa, naglo ulijećem ali eto jedno pitanjce da ne otvaram negdje temu bezveze - jel netko zna neki dobar program za kontorolu winampa preko bluetootha a da surađuje sa LG Cookijem?

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
neaktivan

Hola ljudi, evo već begam van, pa vas pozdravljam

16 godina
neaktivan

pozzz ljudi jedva cekam kad ce SUTRA zavrsit dan xD   jako jako zayeban ce bit dan =) =) =)

Razer Mamba
17 godina
Razer Mamba kaže...

pozzz ljudi jedva cekam kad ce SUTRA zavrsit dan xD   jako jako zayeban ce bit dan =) =) =)

a sritno ti onda...

18 godina
Oly_E3 kaže...

Ovo ti je zadnja godina?

Je zadnja godina. Eto, primaklo se... Da sam sve u roku davao sad bi na ljeto diplomirao.

16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Razer Mamba kaže...

a sritno ti onda...

hvala Smijeh

Razer Mamba
18 godina

Baj d vej... Stigao mi je novi disk (da se pohvalim). Upravo radim backup sa starog na novi, a nakon sad-dva dok se sve beckapira slijedi prvi 64 bitni Windows u mojoj kući!  Smijeh

16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Baj d vej... Stigao mi je novi disk (da se pohvalim). Upravo radim backup sa starog na novi, a nakon sad-dva dok se sve beckapira slijedi prvi 64 bitni Windows u mojoj kući!  Smijeh

jeeeej........

a baj d vej bio bi red da castis jednu rundu dok nije kasno(22:00h) Cool

na nespavalice necu danas bit dugo moram ic spavati.....sutra tezak dan ne pitajte zasto kako :D =) =) =)

Razer Mamba
18 godina
Razer Mamba kaže...
cro_blue kaže...

jeeeej........

na nespavalice necu danas bit dugo moram ic spavati.....sutra tezak dan ne pitajte zasto kako :D =) =) =)

Haha... Evo runda!

Runda Runda
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Razer Mamba kaže...
cro_blue kaže...

jeeeej........

Haha... Evo runda!

bravo tako treba Belji se

Razer Mamba
18 godina
Razer Mamba kaže..

bravo tako treba Belji se

Haha... Ma kad je beg bio cicija?!  Belji se

...ali svejedno begovica od gladi umrla!  Smijeh

Izlanuo se

17 godina
neaktivan

Smijeh

mica maca i alkohol

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 21:55 (dejvis).
17 godina

Oj, ljudovi. Čujem da je na Bug DVD-u prvi broj Buga u PDF formatu. Cool

www.balance-lifestyle.com
17 godina

aj da lockam ovu temu, dosta ste spamali u nespavalice...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice