Ljudi jel mi može netko pomoć koliko ova grafa ima MB i koliko BITA jer svi prijatelji me zbunjuju ima ti 128mb-128bita ovaj drugi kaže 256mb-64bita wtf a koliko vi kažete da ima riječ je o Nvidia GeForce FX 5200?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOCKED.
svim birtašima :)
Dan, svima, novi sam ovdje. Kako se editira poruke? 
Tako što ćeš naći gumb "PRIJAVI" kod svog posta i napisati sljedeće: "Izvinjavam se na retardiranom ponašanju nisam siguran šta sam sinoć pušio."

hahahahahhaa
Dobro jutro ljudi. 
Evo da i ja cestitam prijatelju sa foruma....
Sretan rodjedan Aliser
sve najbolje danas
!!!
Čestitke.
Sve najbolje Aliser! 
Dan svima!
Aliser, sve najbolje!!!!!
Booooooooooooooooooooooook 
Helooooooooooooooooooooooooooooooooou 
Ei. http://www.instructables.com/id/5-minute-Chocolate-Cake/ Radi ovo jos ko? Ja sam svoju upravo završio i baš je mmmmmmmm
Ei. http://www.instructables.com/id/5-minute-Chocolate-Cake/ Radi ovo jos ko? Ja sam svoju upravo završio i baš je mmmmmmmm
Hvala. Naci cu vremena da to probam napraviti 
Hvala. Naci cu vremena da to probam napraviti 
Teško je u današnje vrijeme naći 5 minuta...(doslovno)
Ako netko ima neki komp za prodat za 1000kn (netrebam monitor) nek mi se javi na PM 
Dan svima!
Aliser, sve najbolje!!!!!
Sve najbolje i od mene kaj drugo samo ne bi bilo ok da se napije ko letva jel.
Booooooooooooooooooooooook 
Bok svim birtašima, o pa eto tebe napokon kaj ima kaj se radi mogla bi i malo češče navratit kaj ne.
Ako netko ima neki komp za prodat za 1000kn (netrebam monitor) nek mi se javi na PM 
Kaj običan komp jel pa takav si imal doma,
ali si ga prodal i kaj sad uglavnom moš ti složit i novi komp ali treba još malo dodat na tih 1000kn recimo 250kn i onda nema frke.
Pozdrav!
Ima li netko problema s youtubeom danas ili je moj net u komi?
Pozdrav!
Meni pri kraju svakog videa zakuca. Samo stane i gotovo. Moram - desni klik - zaustavi preuzimanje, pa pokreni i tako dok ne proradi. Na to misliš?
ljudi nikad se nemojte svađat sa roditeljima 3 sata prije partya
U potpunosti se slažem znam to i ja iz iskustva :D
U potpunosti se slažem znam to i ja iz iskustva :D
sljedeći put ako se posvađam kroz dimnjak bižim ako triba...koji sam ja debil
Pozdrav!
Meni pri kraju svakog videa zakuca. Samo stane i gotovo. Moram - desni klik - zaustavi preuzimanje, pa pokreni i tako dok ne proradi. Na to misliš?
Meni se prestane loadati nakon 20ak sek, bilo na 1080p ili 240p, ali dosao sam do zakljucka da je komp problem, na tabletu sve radi bez problema
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Ja znam samo da sam poludio zbog toga.
Dobro vece!
Sad sam slucajno isao na trazenje kanala na tv-u, nasao brdo nekih njemackih programa i sokirao se kako je signal jak (digitalna tv, osijek)...
Ima li kod vas sta?
Ja znam samo da sam poludio zbog toga.
Čovječe, de smiri se malo...
Večer svima...
@rambox ma nemam para vise,jedva sam prodao svoj okmp za 1000kn i onda vidim da se na njuskalu za te pare nadje dosta bolji komp od moga :P
i slagao sam nesto u jednom ducanu online da vidim kolko bi me doso novi komp,doslo me 1200kn bez hdd i s intergriranom grafickom,2gb ddr3 ram-a,amd neki trojezgreni nezz tocno koji...pa me zanima ako neko moze tu na forumu nabaviti neki komp nije bitno novi ili rabljeni ja nudim 1000kn pa akouspije tko sloziti neku konfu za te pare bio bi mu zahvalan,jer se bas i ne kuzim sam u slaganje konfiguracija ovako po dijelovima :P
@rambox ma nemam para vise,jedva sam prodao svoj okmp za 1000kn i onda vidim da se na njuskalu za te pare nadje dosta bolji komp od moga :P
i slagao sam nesto u jednom ducanu online da vidim kolko bi me doso novi komp,doslo me 1200kn bez hdd i s intergriranom grafickom,2gb ddr3 ram-a,amd neki trojezgreni nezz tocno koji...pa me zanima ako neko moze tu na forumu nabaviti neki komp nije bitno novi ili rabljeni ja nudim 1000kn pa akouspije tko sloziti neku konfu za te pare bio bi mu zahvalan,jer se bas i ne kuzim sam u slaganje konfiguracija ovako po dijelovima :P
Na Njuškalu kupljen komp ima garanciju, kad na vrbi rodi grožđe to nije dobra kupnja nikako ako nekaj krepa šta češ onda.
Moja kombinacija je sve novo, osim diska njega uzmeš na njuškalu za 100kn i eto 1250kn sve novo s garancijom osim diska. To je najmanji problem u praksi, a komp se bazira na ovom APU dole i nema frke čak moš i igrice zaigrat fučkaj ga.

Večer svima.
'Ajmo polako pakujte kofere i marš na nespavalice jel?
Šipu ga
@rambox jedini mi je problem sto ja nebi znao sloziti npr. ove zice iz maticne da radi power i reset button,ne kuzim se bas u to previse :P