Dan ljudi POMOĆ!!! Kako da namjestim reoluciju u faster than light na 1024x768 (monitor mi neda više) pa da igram jer ovako nemogu igrat a igra mi se jako! HELP!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer svima...
Dobra večer svima...
Večer i tebi........
Večer i tebi........
Hej Nello kaj ima, kako si?
Jesi bio možda u šumi po vrganje, ako ih bereš?
Večer i tebi........
Hej Nello kaj ima, kako si?
Jesi bio možda u šumi po vrganje, ako ih bereš?
Nisam bil u šumi... Ne berem... A več tjedan dana brao kukuruza pa je prekjučer sve završilo...
Nisam bil u šumi... Ne berem... A več tjedan dana brao kukuruza pa je prekjučer sve završilo...
Ima što od kukuruza?
Danas sam bio na terenu i vidim ljudi ne beru svaki klip je užasno mali suša ga ubila, ako ostave bar budu divlje životinje dobile na vagi...
Zamisli fazan kao purica u Americi.
Ima što od kukuruza?
Danas sam bio na terenu i vidim ljudi ne beru svaki klip je užasno mali suša ga ubila, ako ostave bar budu divlje životinje dobile na vagi...
Isto stanje ko lani. A ima i mala fazanka bila u kukurizištu...
Ima što od kukuruza?
Bok svim birtašima, nadam se da nisi tog Fazana upucal iz hrđave puške pa eto klope fučkaj ga.

Bk svim birtašima, nadam se da nisi tog Fazana upucal iz hrđave puške pa eto klope fučkaj ga.

Ma nisam, kad sam vidio mislio sam da je to mala purica i upitao šta radiš tu kad si tako odlutala... I išao ja lovit a kad ona samo odlepršala. Onda sam shvatio da je to mala fazanka.
Eto mene prvi :D
Mrzim ovako rano dizanja :S
Jutro.
'Dan.
Dan, svima, novi sam ovdje. Kako se editira poruke? 
Tako što ćeš naći gumb "PRIJAVI" kod svog posta i napisati sljedeće: "Izvinjavam se na retardiranom ponašanju nisam siguran šta sam sinoć pušio."

Tako što klikneš na "Uredi"? O.o
Pozdrav svima !
Tako što klikneš na "Uredi"? O.o
Pozdrav svima !
Hahaha i ti to kažeš, a? Ma znam ja., ja samo zekao...
Šta ima Nenade kod tebe? Ima šta novo?
Šta ima Nenade kod tebe? Ima šta novo?
Ma evo gotove berba kukuruza pa sam slobodan... malo tu i tamo surfam,,, kolege pomažem prek Teama i tako...
Tako što ćeš naći gumb "PRIJAVI" kod svog posta i napisati sljedeće: "Izvinjavam se na retardiranom ponašanju nisam siguran šta sam sinoć pušio."

Prilika, jesu tebi ikad da li priliku da liječiš svoje dotično ponašanje koje dijeliš drugima?
Prilika, jesu tebi ikad da li priliku da liječiš svoje dotično ponašanje koje dijeliš drugima?
Evo ti mi je upravo daješ

Evo ti mi je upravo daješ

Priliko, zaš ljutiš na mene kad sam malo zekao i pravio važan?
Priliko, zaš ljutiš na mene kad sam malo zekao i pravio važan?
U tome je i poenta.
Samo sam odgovorio jednako retardirano kao sto je i tvoj post
.
Niko nije rekao da se ljutim, a Mitch otvorio rafal na mene.
Be happy 
Samo sam odgovorio jednako retardirano kao sto je i tvoj post
.
Niko nije rekao da se ljutim, a Mitch otvorio rafal na mene.
Be happy 
Nisi, nadmašio si ga.
Dobra večer svima....
@zoharbizo: sad si postao žohar na steroidima.
Godina privedena kraju, popijte jedan Jackie sa ledom.
Bok svim birtašima, ok budemo si popili ali treba i nekaj pohrustat barem kikiriki i čips recimo a mogel bi i počastit s kojom slovenkom jel.

Godina privedena kraju, popijte jedan Jackie sa ledom.
Bok svim birtašima, ok budemo si popili ali treba i nekaj pohrustat barem kikiriki i čips recimo a mogel bi i počastit s kojom slovenkom jel.

Baš nam je rambox skroman.
šipu ga 

Bi on, ali ima problem sa starom deviznom štednjom. Kad malo bolje promislim izgleda da i nema problem.
Di nam je zgubidan od Unix-a?