http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/dragi-decki-na-fb-se-ne-ucitava-chat-/150147.aspx?page=0&jumpto=2884976&sort=asc&view=flat
eksplodirao mi mozak dok sam ovo uspio pročitati.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/dragi-decki-na-fb-se-ne-ucitava-chat-/150147.aspx?page=0&jumpto=2884976&sort=asc&view=flat
Ev ja kupim dijelove svoga po podu jer mi je overloadao............XD
Lazarus nije htio djeliti pusu s ostalima. 
Dobar dan svima....
da li zna netko za jos neku stranicu sličnu ovoj ?
Dobar dan ekipa...
Da ne otvaram temu zbog jednog jednostavnog pitanjca napisat ću ode.
Kako da napravin screenshot cijele stranice otvorene u browseru? Znam da je bila kombinacije neke tipke s PrintScr al sam zaboravio koja
Dobar dan ekipa...
Da ne otvaram temu zbog jednog jednostavnog pitanjca napisat ću ode.
Kako da napravin screenshot cijele stranice otvorene u browseru? Znam da je bila kombinacije neke tipke s PrintScr al sam zaboravio koja
Ne znam kombinciju, ali pukni PrtScr i lako cropaš u Paintu.
Al problem mi je što je stranica veća od ekrana, treba bi sckrolat dolje pa opet opalit PrtScr i onda spajat te slike u paintu. A znam da ima kombinacija tipki s kojom se sve može uhvatiti
Al problem mi je što je stranica veća od ekrana, treba bi sckrolat dolje pa opet opalit PrtScr i onda spajat te slike u paintu. A znam da ima kombinacija tipki s kojom se sve može uhvatiti
probaj stisnuti left ctrl i dok ga držiš scrollaj unazad na mišu, onda bi se stranica trebala odzumirati pa PrtScr
probaj stisnuti left ctrl i dok ga držiš scrollaj unazad na mišu, onda bi se stranica trebala odzumirati pa PrtScr
Ako je velika stranica ništa se ne vidi, pre sitno bude.
mozilla FF. Vidio sam da ima neko rješenje s add on-om al sam to htio izbjeć jer znam da postoji ta kombinacija s tipkama samo je se ne mogu nikako sjetiti.
Dobro veče svima! Kako ste mi i šta se radi? Jučer me nije bilo ali kod mene na cesti bila katastrofa! Ajme da ne povjeruješ...
Dobro veče svima! Kako ste mi i šta se radi? Jučer me nije bilo ali kod mene na cesti bila katastrofa! Ajme da ne povjeruješ...
Bok svim birtašima, kaj se dogodilo na cesti da nije neka pijana susedova Krava ponorela pa oštetila par auta jel.

Eto ga na,malo sniga padne u svibnju i odmah neredi,nadam se bez teških posljedica...
Bok svim birtašima, kaj se dogodilo na cesti da nije neka pijana susedova Krava ponorela pa oštetila par auta jel.

Nije krava, već cisterna koja prevozila sirovu naftu.
Eto ga na,malo sniga padne u svibnju i odmah neredi,nadam se bez teških posljedica...
Je bila teška posljedica i to što cesta skliska od masni mrlje što je prouzročen od cisterne koja je prevozila sirove nafte i to baš u brijegu curilo oko 300m na dva mjesta. Jučer i danas cesta zatvorena za promet!
A uu
.
A uu
.
I jučer i danas došli cisterna pa su čistili mlaz vode.. Bila i nekakva pjena. Kao šampon.
I jučer i danas došli cisterna pa su čistili mlaz vode.. Bila i nekakva pjena. Kao šampon.
Možda je pjena dobra za prati kosu, ono mislim kad odmaščuje 
Dobra večer...

Nije krava, već cisterna koja prevozila sirovu naftu.
Je bila teška posljedica i to što cesta skliska od masni mrlje što je prouzročen od cisterne koja je prevozila sirove nafte i to baš u brijegu curilo oko 300m na dva mjesta. Jučer i danas cesta zatvorena za promet!
Aha cisterna s naftom fučkaj ga, opet vozač cisterne nije pazil kak vozi ko da je vozil drva a ne naftu i eto šljus cisterna se preokrenula ko obično.

Možda je pjena dobra za prati kosu, ono mislim kad odmaščuje 
Dobra večer...
Večer i tebi. Je tako izgleda pjena. Ma masna i dalje ostaje na asfaltu. Vidim da teško skida...
Večer i tebi. Je tako izgleda pjena. Ma masna i dalje ostaje na asfaltu. Vidim da teško skida...
He he nova formula za jači volumen 
Dobar dan svima, danas konačno izaćao iz kuće, odmah mi je bolje, sad u nove radne pobjede. :D
Kako je u vas?
He he nova formula za jači volumen 
AAaaaaaAAaa 
Dobar dan svima, danas konačno izaćao iz kuće, odmah mi je bolje, sad u nove radne pobjede. :D
Kako je u vas?
Helou. znači prošao si filmske maratone i završio sve zaostatke na igrama bravo.
Zar si bio u nekoj karanteni?
Skini FSCapture i opcija Capture Scrolling Window.
BTW večer svima
Opet face ne radi -.-''
Opet face ne radi -.-''
Jebo te fejs, imaš forum :P
Kako je u vas?
Helou. znači prošao si filmske maratone i završio sve zaostatke na igrama bravo.
Zar si bio u nekoj karanteni?
Ma, pokidao sam si ligamente u stopalu pa nisam bio previše mobilan, svojevrsna karantena.
Da, filmova sam se fino nagledao, i opet navvukao na njih, tako da će se maraton vjerojatno nastaviti mimo normalnih aktivnosti koje su se povratile, doduše, neću pogledat i3 filma nego 1, al' opet dobro. :D
Dobro veče! Kako ste, sta se radi?