Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.417
|
čitano: 3.370.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
protjeran
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ev ja kupim dijelove svoga po podu jer mi je overloadao............XD

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Lazarus nije htio djeliti pusu s ostalima. {#}

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan

Dobar dan svima....

So say We All
14 godina
odjavljen

da li zna netko za jos neku stranicu sličnu ovoj ?

http://www.flightradar24.com/

15 godina

Dobar dan ekipa...

Da ne otvaram temu zbog jednog jednostavnog pitanjca napisat ću ode.

Kako da napravin screenshot cijele stranice otvorene u browseru? Znam da je bila kombinacije neke tipke s PrintScr al sam zaboravio koja

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Dobar dan ekipa...

Da ne otvaram temu zbog jednog jednostavnog pitanjca napisat ću ode.

Kako da napravin screenshot cijele stranice otvorene u browseru? Znam da je bila kombinacije neke tipke s PrintScr al sam zaboravio koja

Ne znam kombinciju, ali pukni PrtScr i lako cropaš u Paintu.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
15 godina

Al problem mi je što je stranica veća od ekrana, treba bi sckrolat dolje pa opet opalit PrtScr i onda spajat te slike u paintu. A znam da ima kombinacija tipki s kojom se sve može uhvatiti

14 godina
protjeran
bradonja_85 kaže...

Al problem mi je što je stranica veća od ekrana, treba bi sckrolat dolje pa opet opalit PrtScr i onda spajat te slike u paintu. A znam da ima kombinacija tipki s kojom se sve može uhvatiti

probaj stisnuti left ctrl i dok ga držiš scrollaj unazad na mišu, onda bi se stranica trebala odzumirati pa PrtScr

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
14 godina
protjeran
Koji browser?
15 godina
AMD Phenom II X4 kaže...
bradonja_85 kaže...

probaj stisnuti left ctrl i dok ga držiš scrollaj unazad na mišu, onda bi se stranica trebala odzumirati pa PrtScr

Ako je velika stranica ništa se ne vidi, pre sitno bude.

NiramX kaže...
Koji browser?

mozilla FF. Vidio sam da ima neko rješenje s add on-om al sam to htio izbjeć jer znam da postoji ta kombinacija s tipkama samo je se ne mogu nikako sjetiti.

16 godina
neaktivan

Dobro veče svima! Kako ste mi i šta se radi? Jučer me nije bilo ali kod mene na cesti bila katastrofa! Ajme da ne povjeruješ...

18 godina
Nello kaže...

Dobro veče svima! Kako ste mi i šta se radi? Jučer me nije bilo ali kod mene na cesti bila katastrofa! Ajme da ne povjeruješ...

Bok svim birtašima, kaj se dogodilo na cesti da nije neka pijana susedova Krava ponorela pa oštetila par auta jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Eto ga na,malo sniga padne u svibnju i odmah neredi,nadam se bez teških posljedica...

So say We All
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svim birtašima, kaj se dogodilo na cesti da nije neka pijana susedova Krava ponorela pa oštetila par auta jel.{#}{#}

Nije krava, već cisterna koja prevozila sirovu naftu.

skyreeper kaže...

Eto ga na,malo sniga padne u svibnju i odmah neredi,nadam se bez teških posljedica...

Je bila teška posljedica i to što cesta skliska od masni mrlje što je prouzročen od cisterne koja je prevozila sirove nafte i to baš u brijegu curilo  oko 300m na dva mjesta. Jučer i danas cesta zatvorena za promet!

17 godina
neaktivan

A uu {#}.

So say We All
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

A uu {#}.

I jučer i danas došli cisterna pa su čistili mlaz vode.. Bila i nekakva pjena. Kao šampon.

15 godina
Nello kaže...

I jučer i danas došli cisterna pa su čistili mlaz vode.. Bila i nekakva pjena. Kao šampon.

Možda je pjena dobra za prati kosu, ono mislim kad odmaščuje  {#}

Dobra večer...

18 godina
Nello kaže...
rambox kaže...

Nije krava, već cisterna koja prevozila sirovu naftu.

skyreeper kaže...

Je bila teška posljedica i to što cesta skliska od masni mrlje što je prouzročen od cisterne koja je prevozila sirove nafte i to baš u brijegu curilo  oko 300m na dva mjesta. Jučer i danas cesta zatvorena za promet!

Aha cisterna s naftom fučkaj ga, opet vozač cisterne nije pazil kak vozi ko da je vozil drva a ne naftu i eto šljus cisterna se preokrenula ko obično.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Možda je pjena dobra za prati kosu, ono mislim kad odmaščuje {#}

Dobra večer...

Večer i tebi. Je tako izgleda pjena. Ma masna i dalje ostaje na asfaltu. Vidim da teško skida...

15 godina
Nello kaže...

Večer i tebi. Je tako izgleda pjena. Ma masna i dalje ostaje na asfaltu. Vidim da teško skida...

He he nova formula za jači volumen  {#}

17 godina
neaktivan

Dobar dan svima, danas konačno izaćao iz kuće, odmah mi je bolje, sad u nove radne pobjede. :D

Kako je u vas?

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Nello kaže...

He he nova formula za jači volumen {#}

AAaaaaaAAaa {#}

15 godina
thuglife kaže...

Dobar dan svima, danas konačno izaćao iz kuće, odmah mi je bolje, sad u nove radne pobjede. :D

Kako je u vas?

Helou. znači prošao si filmske maratone i završio sve zaostatke na igrama bravo.

Zar si bio u nekoj karanteni?

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Skini FSCapture i opcija Capture Scrolling Window.

BTW večer svima

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 20:39 (donator_bubrega).
14 godina
protjeran

Opet face ne radi -.-''

14 godina
neaktivan
Ghettoblaster :) kaže...

Opet face ne radi -.-''

Jebo te fejs, imaš forum :P

17 godina
neaktivan
Tiby kaže...
thuglife kaže...

Kako je u vas?

Helou. znači prošao si filmske maratone i završio sve zaostatke na igrama bravo.

Zar si bio u nekoj karanteni?

Ma, pokidao sam si ligamente u stopalu pa nisam bio previše mobilan, svojevrsna karantena.

Da, filmova sam se fino nagledao, i opet navvukao na njih, tako da će se maraton vjerojatno nastaviti mimo normalnih aktivnosti koje su se povratile, doduše, neću pogledat i3 filma nego 1, al' opet dobro. :D

17 godina

Dobro veče! Kako ste, sta se radi?

TrustNo1
17 godina
neaktivan
Večer, od dns za ubuduće lijenim ljudima govorim da kad bi bila nagrada za lijenost, ti bi vjerojatno poslo nekog po nju da ti je donese
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice