Jos neznam koja.
Onda meni pomozi u donošenju odluke.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/pametan-odabir-graficke-kartice/132905.aspx
Jos neznam koja.
Onda meni pomozi u donošenju odluke.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/pametan-odabir-graficke-kartice/132905.aspx
Da,dok ne dode kartica nova.
čuo sam da onda staru poklanjaš meni
tako se priča po gradu
ima li tko iskustva sa ruskim keyevima za igre ?
ima li tko iskustva sa ruskim keyevima za igre ?
rusi
Da,dok ne dode kartica nova.
tako se priča po gradu
Hhahaha jesam,kada dode nova.
Hhahaha jesam,kada dode nova.
sutra po novu, a staru odmah u kovertu i na moju adresu :)
Zoharbizo daj ispuni taj MOJ PC.
tako se priča po gradu
Sam da te upozorim, tak sam i ja čula za neki odojak, pa na kraju figa.
Svašta se priča po tom gradu
Sam da te upozorim, tak sam i ja čula za neki odojak, pa na kraju figa.
Svašta se priča po tom gradu
odojak još čeka da dođeš...
Pozdrav svima,imal kaj novoga kod vas....
Ispuniti cu MOJ PC jednog lijepog dana,danas nije taj dan. :P
odojak još čeka da dođeš...
Ja sve čekam da pozoveš i kažeš di da nacrtam dupence, kad ono muk...
Ja sve čekam da pozoveš i kažeš di da nacrtam dupence, kad ono muk...
samo dođi u novi ZG
samo dođi u novi ZG
Sva sreća pa je nzg mali.
Niš, ak sretneš kakvu kokošku po kvartu koja prati miris odojka, molim te se nemoj pravit ko da ne znaš o čem se radi i ugosti ju
Sva sreća pa je nzg mali.
Niš, ak sretneš kakvu kokošku po kvartu koja prati miris odojka, molim te se nemoj pravit ko da ne znaš o čem se radi i ugosti ju
ma nanjušit ćeš ga :D
Ekipa imam problem, tek sad sam to skužil'.
Nema mi ikone Recycle Bin na desktopu.
Mislim znam di se to podešava (dali želim ili ne želim tu ikonu na desku),
ali ne mogu staviti kvačicu - pogledajte sliku.
ma nanjušit ćeš ga :D
Perverznjaku
Ovaj prljavi razgovor o odojku mora prestat. Kao tipa sad.
Jel mi pametnije nosit mob direkt na ovlašteni servis ili ić u Tmobile i ostavit ga tam da ga oni furaju s obzirom da mi je pod garancijom?
Treba mi netko tko zna igrati šah.
Trebam riješiti ovu situaciju.
Ja sam crn.
ČVORUGA
Perverznjaku
Ovaj prljavi razgovor o odojku mora prestat. Kao tipa sad.
Jel mi pametnije nosit mob direkt na ovlašteni servis ili ić u Tmobile i ostavit ga tam da ga oni furaju s obzirom da mi je pod garancijom?
ma što je sad tu perverzno?
u ovlašteni
na isto ti dođe, samo ćeš duže čekat dok oni odnesu mob u servis
public int pobjedaX()
{
if(button1.getText().equals("X")&&button2.getText().equals("X")&&button3.getText().equals("X"))return 1;
if(button1.getText().equals("X")&&button4.getText().equals("X")&&button7.getText().equals("X"))return 1;
if(button1.getText().equals("X")&&button5.getText().equals("X")&&button9.getText().equals("X"))return 1;
if(button7.getText().equals("X")&&button8.getText().equals("X")&&button9.getText().equals("X"))return 1;
if(button3.getText().equals("X")&&button6.getText().equals("X")&&button9.getText().equals("X"))return 1;
if(button3.getText().equals("X")&&button5.getText().equals("X")&&button7.getText().equals("X"))return 1;
if(button4.getText().equals("X")&&button5.getText().equals("X")&&button6.getText().equals("X"))return 1;
if(button2.getText().equals("X")&&button5.getText().equals("X")&&button8.getText().equals("X"))return 1;
return 0;
}
public int pobjedaO()
{
if(button1.getText().equals("O")&&button2.getText().equals("O")&&button3.getText().equals("O"))return 1;
if(button1.getText().equals("O")&&button4.getText().equals("O")&&button7.getText().equals("O"))return 1;
if(button1.getText().equals("O")&&button5.getText().equals("O")&&button9.getText().equals("O"))return 1;
if(button7.getText().equals("O")&&button8.getText().equals("O")&&button9.getText().equals("O"))return 1;
if(button3.getText().equals("O")&&button6.getText().equals("O")&&button9.getText().equals("O"))return 1;
if(button3.getText().equals("O")&&button5.getText().equals("O")&&button7.getText().equals("O"))return 1;
if(button4.getText().equals("O")&&button5.getText().equals("O")&&button6.getText().equals("O"))return 1;
if(button2.getText().equals("O")&&button5.getText().equals("O")&&button8.getText().equals("O"))return 1;
return 0;
}
ovo gore je kod za pobjedu X-a ili O-a u mojoj krizic kruzic igri koju radim u javi (android).
sto da izmijenim da dobijem kod za nerijeseno?
Ljudi jedno pitanje: dali se logitech čita "logiteh" ili " lođitek" ?
ja čitam lođitek
Lođitek je
http://translate.google.com/#en|hr|logitech
To je i meni vječna dvojba, ja iskombiniram oboje pa čitam logitek, iako je krivo. No mislin da je lođitek, bugovci tako čitaju.
To je i meni vječna dvojba, ja iskombiniram oboje pa čitam logitek, iako je krivo. No mislin da je lođitek, bugovci tako čitaju.
Kaže LOĐITEK, jasno i glasno :)
Pozdrav ekipice...ovako, zanima me gdije da kupim led ventilator....8o/12o mm....samo da je plavi led...i da ima dostava...nek on sam kosta max 8okn
Bok svim birtašima, kad se radi o jeftinijim zvučnicima ili bižuteriji a da nose oznaku tog proizvođača onda je to Lođidrek.